Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
Még rövidebben. Elofizetonek egy joga van fizess mint a katonatiszt. A szolgáltató emelhet árat egyoldalúan valtoztathatja úgy az általam is alairt szerződést ahogy akarja! Hja és megengetheti hogy csak úgy most a Vodafone csomó 3G cellát megszuntetett, változtatta az irányát erosseget ezért a stabil 3G bol lett akkuzabalo 5-6 cellák közt ugráló szinte használhatatlan 3g. Mindezt azért hogy csökkentsék a költséget a 4g hálózat kiepitesenek! Szánalmas és undorító! Persze ilyenkor ezért szóba sem jöhet a szerződés felmondása! Az biztos májusban lejár a hűség többé elofizetest nem kötök egyik szolgaltatonal sem! Amit hazánkban művelnek ezek a mobil cégek több mint undorító!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz bzs12345 #36666 üzenetére
Szerintem ilyenert hogy cellakat szuntetnek meg vagy módosítják az irányát nincs értelme meg időm se perelni. Levonom a konzekvenciat és nem írok alá sehol se hűséget. Megyek feltoltosbe. Ott bármikor lephetek és nem kell pereskedni stb.
-
Dave1984
őstag
válasz #71835392 #36686 üzenetére
Konkrétan otthon ahol lakom stabilan arra a cellara állt 3gn 60-70db jelerosseggel, aminek helyére most 4G cellát helyeztek, máshova helyezték azt a 3g erősítőt!
kapacitását csökkentették! Konkrétan a toronnyal szemben légvonalban 300m re se éri el a full 51db.Ha akarod nevesitem. Konkrétan Szekszárdon a Dienes Valéria utcába lévő 10emeletes tetején van a Vodanak antennai
Cid száma 1569b6
ez a a cella amivel 3g tökéletes volt a 4g kiepitese előtt
Jelenleg otthon ugrál 1569bc,b7 illetve néha 900mhz és cellara áll át.
De munkahelyedem ami másik irányba van, mint a lakásom felé is van irányítva cella kb 300meter légvonalban (mentők) szintén csökkent a jelerosseg! Mivel tudod ezt magyarázni ha nem azzal, hogy csökkentették a hatotavolsagot![ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
2012 ben amikor a flottasoknak többek közt nekem is emelték a havidíjat 500ft al, hiába nem vettem készüléket, csak kötbér megfizetesevel mondhattam volna fel az elofizetest. Indok, mert abban az évben kötöttem szerződést. Lehet hogy most már ezt nem tudná megtenni,de a kisördög nem alszik... Nálam inkább a cellák buzeralasa verte most ki a biztosítékot!
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz #71835392 #36700 üzenetére
De mondom konkrétan a 3G cella helyére rakták a 4G Cellat! Ha olyan hiba lenne akkor a csataron lévő 10emeletes vodas cellaknal nem csökkent volna a jelerosseg, mert hogy arrafelé is romlott!
Ha te csak tippelsz miért állítod az ellenkezőjét annak amit én tapasztalok!
Megmagyaraztam!
Költség csökkentés![ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz Sayuar #36727 üzenetére
Jelenleg is van az a cella amit leszereltek, de úgy helyezték át, hogy ahol lakom nem erre van az iránya, ezért cseszodott el a 3g nálam. Holnap munkába menet lefenykepezem neked, úgy talán érthetőbb lesz!
@H.Istvan25 : te már csak tudod, gondolom te használod évek óta nem én az otthonomban!
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz H.Istvan25 #36730 üzenetére
De költséget takarítanak meg! Kisebb sugárzás =kevesebb áram fogyasztás. Így a 4g kiepitese nem kerül annyiba, de ezt már tegnap is leirtam.
De hogy pozitívat is írjak tegnap vettem 1Telenor sim kártyát hogy teszteljem az ő 3g hálózatokat. Eddig csak városon belül teszteltem, a Voda még így is jobbNekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz #71835392 #36745 üzenetére
Tehát most gondold el, hogy a képen látható 4g-s is antenna helyett volt egy kicsivel kisebb 3G antenna! Ezt szerelték le, és rakták a helyére a 4g antennát (ami jóval nagyobb) ! Holnap ígérem lefenykepezem, ma nem volt rá időm, de remélem érthető!
[ Szerkesztve ]
-
-
Dave1984
őstag
válasz dongetto #36753 üzenetére
Közepén 3g antenna volt hidd el! Két kisebb antenna iránya nem egyezik meg a 4g antennaeval, csak erről a képről nem igazán vehető ki!
Lényeg. Leszereltek azt a 3g antennát ami a mi lakásunkat elatta rendes 3g lefedettség el! Jelenleg 80-110db kb 5cella között ugrál, mint már írtam, és azóta a beszélgetés is szakadozik 3gn!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Már szeptemberben próbáltam, de a redes asszisztens hölgy nem volt hajlandó muszakist kapcsolni.,Neki elmondtam a problémám, de szerintem nem sokat értett belőle. Ezért ennyibe hagytam. Folyamatos műszakban dolgozom, ilyennel tokolni már nem jut időm !
-
Dave1984
őstag
-
Dave1984
őstag
válasz Daffni2 #36766 üzenetére
Kaptam én is ilyen nyomtatványt. De nem látom értelmét kitolteni, mivel teljesen soha nem megy el a térerő, csak a sűrű cellavaltasok miatt akadozik a hang hivasnal!
Na tényleg zárom a témát! Sajnálom akit idegesített a sok azonos témájú hozzaszolasom!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz dongetto #36774 üzenetére
Nem szeretném tovább farasztani a "nagyérdeműt" Végéről kezdem. Biztos hogy az a cella (amiről képet is raktam fel) amit athelyeztek biztosított megfelelő lefedettség et. 4G stabil. Azért is biztos vagyok mert itthon voltam mikor szerelték fel a 4g cellakat (Erkélyről szépen ralattam) Ahogy lekaptak azt a 3g cellát egyből romlott a vétel. (gondoltam átmeneti) felszereltek helyére a 4g cellát, de a 3g antennát (máshova helyezték) jelenleg délre néz, előtte délnyugatra) Jogos lehet a felvetes hogy miért nem használom akkor 4g-n.Nem tudom telefon vagy hálózat hibája, de ha 4g vagyok és hívnak, néha nem elérhető voltam (nem ugrott vissza 3g re)
-
Dave1984
őstag
válasz devil-k #37183 üzenetére
Nekem még sima Red Médium csomagom van. Maximálisan azt adja amit ígér. Korlátlan beszéd SMS mms mindenhova. Én csak azért fogom megszuntetni mert már nem használom ki. Ami még pozitívum ha ügyfélszolgálatot hívod max 1perc és kapcsolnak. Nekem nagyon pozitív az elmúlt másfél év a Vodafone nal.
-
Dave1984
őstag
válasz gabor9991 #37754 üzenetére
Félve írom le mert ezért itt már kaptam hideget-meleget,Szekszárdon ugyanez a helyzet.Mióta kiépítették a 4gt mindenhol gyengébb lett a 3g,ennek oka hogy a legtöbb 4g cellat az eddigi 3g cella helyére teszik,így kiesik egy 3g cella jó esetben picit más irányba rakják vissza,de csökkentett teljesítménnyel!
Lakhelyemen 2100mhz és cella van 4g előtt 59db körüli jelerőséggel,jelenleg 91-101db körüli értékek vannak!
Sikerült a legjobb 3g hálózatot szetcseszni a 4g miatt!A baj az hogy december óta van egy Telenoros simem is,nekik még rosszabb a hálózatuk, még a Telekomot letesztelem későbbiekben.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Május 26-án jár le a husegem. 13-án van a szamlazarasom, másik számom június 13-án jár le. Azt szeretném kérdezni hogy ha én 27-én atszeretnem rakni mindkét számot feltoltosbe lehetséges, vagy feltétlen meg kell várnom a Június 14et? Ugye bár a Vodanal előre fizetsz tehát ha a Május 13 an lezarulo 2 számom havidíjat kifizetem az Június 13ig van rendezve.
-
Dave1984
őstag
Nekem kicsit negativabb a tapasztalatom az ugyfelmegtartassal, mert Május elején felhivtak, hogy látják Májusban lejár a husegem, megszeretnem e hosszabbítani. Mondom nem, atmegyek feltoltosbe. Mondta rendben, további szép napot kívánt 😀
Pedig 48 hónapja hűséges elofizetojuk vagyok soha nem késtem a számlákkal havi 13ezret hagyok náluk 2 számmal. Úgy látszik ez nem számít...
Omsz flottan gondolkodom de a 2év hűség picit zavar...Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Koszonetet szeretnek mondani a szekszardi Voda boltban dolgozo feketehaju szemuveges nonek,hogy lekezelo es bunko volt velem,es mondott alternativat ha nem tetszik a voda ajanlat atlehet menni a Telenorhoz.
Ennek koszonhetoen ugyanazert a havidijert olcsobb percdijam es korlatlan netem van,es sikerult siman mindenfele kezdobefizetes nelkul kihoznom egy Galaxy S7et 11 havi reszletre.
Kernek megtobb taplo dolgozot a voda boltokbaNekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz Daffni2 #39258 üzenetére
Omsz flotta csomag
Kezdjuk ott illedelmesen beszelek mindig.mondtam szeretnem red csomagom omsz flottara valtani,illetve reszletre keszuleket venni,plusz mobilnet csomagot kerni melle.olyan keszulekarakkal sokkoltak hogy vitamaxba olcsobban megkapom,finoman szovatettem,hogy fuggetlenul olcsobban megkapom erre ennyi volt a mondandoja flegman,hogy nem kotelezo naluk venni,elszamoltam 10ig ok na de hab a tortan 2gb net volt a legnagyobb valaszthato opcio omsz honlapjan 2500ft szerepelt,erre kiderult hogy csak akkor ha nem veszek keszuleket,mert ekkor havi figyelem 4500ft!!!!2giga net!Erre picit leesett az allam,megemlitettem hogy a Telenornal 3500ftert 5gigat kapok feltoltoskent.Erre kozolte akkor ellehet menni a Telenorhoz!Na itt begurultam majdnem elkertem a panaszkonyvet,de mondom nem szorakozok.Elkoszontem es uj elofizetest kotottem (szinten omsz flotta )a telenornal.
Azt mar meg sem emlitettem a holgynek hogy semmit nem er a 48honapnyi elofizetesem 2 szammal.Mivel megsem emlitette gondolom nem.
27.en tudom megszuntetni a vodas elofizum remelem a tulfizetesem visszakapom.a szar mobil vodafone app miatt 3szor vontak le 14500ftot.ugyfelszolga szerint penzt vissza nem utalnak majd a tovabbiakban a havidijakba beszamitjak!Holgynek hala nem lesz tobb havidijam,remelem 27en visszakapom a 30ezer ftom![ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz totya987 #39421 üzenetére
Többek közt azért szuntettem meg 2 elofizum náluk illetve a kedves hölgy sokat segített a Telenoros ajanlasaval, persze amikor már ott voltam hogy felmondás akkor foggal körömmel akarták hogy maradjak. De akkor már késő volt megvolt a Telenoros elofizu plusz telefon is.
-
Dave1984
őstag
válasz Daffni2 #39449 üzenetére
Ha atteszem feltoltosbe akkor nem lehet hordozni?
Eami:2 elofizum volt,abból egyiknek már lejárt a hűsége az már feltoltosbe van.Van még egy annak most 13-án jár le a hűsége.
Remélem így érthető: )
Természetesen megvartam a husegido végét[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz Daffni2 #39533 üzenetére
Az ugyfelmegtartas 50 honap huseg tizenezer ft feletti szamla utan hogy dragabban vehetek keszuleket mint hivatalos forgalmazotol,mivel telefont is szeretnek venni,dragulnak a kiegészítő pl net opciók!
Ezt nevezem ugyfelmegtartasnak!
Érdekes a Telenornal normalis aron kaptam s7et es attol a kiegészítő opciok nem dragulnak!Ez csak a Voda hülyesége,de csinaljak csak.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz trec12 #40259 üzenetére
Nem nagy szám szerintem, mivel csak hálózaton belül beszelheto le.
Ismerőseimnek is mondtam ezt de senkit nem érdekel ezzel a konstrukcióval! Belephettem volna, de ennél azért sokkal jobb flottak vannak, a drága netrol ne is beszéljünk, mármint a kiegészítő NET csomagokrol ami a Vodanal horror áron van.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Jo ez a tuti csomag.Elismeresem a Vodanak. Remélem a net árakat is sikerül javítani
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Azt mem értem felnott emberek miert varnak a szamlafizetesre?Nekem 21en van zaras 23 an elkészül aznap utalom,hiaba 10 ig lehetne.es erdekes 10 ev alatt meg soha nem volt tartozasom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest