Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz ]Phobos[ #3094 üzenetére
Mikor a Trénél dolgoztam, ott is mindig jöttek ilyen gy..ér kérdésekkel, h. ez meg az mire elég!!! Ezt SENKI NEM tudja megmondani!!! A puding próbája az evés!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
club1
veterán
válasz ]Phobos[ #3094 üzenetére
Egy napra kiesett a vezetékes szolgáltatóm, elővettem a 3G modemet, lelőttem minden letöltést (torrent kliens, meg ilyen olyan letöltő programok) a gépemen, és csak a munkámhoz tartozó dolgokra használtam a netet. Ezek normál és webmail, mstsc, Ultra VNC illetve volt böngészés is. A 8 óra alatt 135 MB volt a forgalom. Egy-egy csicsásabb weblap akár 2-3MB forgalmat is tud generálni (képekkel, mindennel). Tehát 1GB 4-500 ilyen látogatásra elegendő. Az üzleti emaileim átlagosan 0.5 MB-ot nyomnak (igen, sok mellékletet kapok), ebből tehát 2000-ret tudnék 1GB-al egy hónapban fogadni. A magán emailjeim átlagosan csak 15 KB-osak, tehát ebből kb. 60000 levélre elegendő az 1 GB.
Remélem, tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest