Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz maflame #15222 üzenetére
a Cpu 1333mhzes fsb-t támogat ergó 1333hez ramokkal is vígan megy ha lap is tudja ezt biztosítani..a proci jó választás a lap is sztem ramoknak meg ha 4x1gb kell akkor 1066mhz esek körül leskelődj geil(ultra),ocz nagyon jó választás,persze azért van más is de gondolom crucialra vagy g.skill stb nem lesz szükséged
-
tresh
veterán
válasz maflame #15226 üzenetére
Nagyából az elv maradt ez és menet is csak a számok változtak,tehát ha veszel egy 1066mh es kittet és azt annyi szeretnéd járatni 1:1 be akkor az fsb 533 ra kell tenni ha jól számolok és a ramokat mondjuk 2 vel vissza osztani így meg lesz a kívánt 1:1 persze utána lehet játszzani a cpu szorzóval ha nem akarod hajtani nagyon lejjebb veszed de mindneképp figyelj rá ha emeled az órajelet feszt kell adni mind a cpunak mind a ramnak..ramhoz a gyártó oldalán látod mennyi feszt ír neki.
Szergei: a ramjaid ahogy azt az oldalukon is láthatod 800mhz en19-2.1 v között menenk nyugodtan adjál nekik feszt nem halnak meg és hagyd cl4 en semmi bajuk nem lesz és teszteld 1:1 be hajtod öket?
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz maflame #15237 üzenetére
Igen sztem jó ramok én is gondolkoztam rajtuk nem igazán van vele probléma haverom is azt hajt, persze nálam most a curcial nagyon bevált ,nem fogsz csalódni ez a lényeg amúgy utána is olvashatsz h nagyon jó kis ramok
Piku : mik vannak még a választékba ez a két ram fajta?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.