Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
válasz Mosqu!to #650 üzenetére
az átgondolást úgy értettük (szvsz) hosszútávra, h azt is bele kell(ett volna) számolnod, h nm mindig vannak/adnak kedvezményt és nem midnenütt ugyanolyanok az árak (ez jelenti midn azt, h van ahol olcsóbb, van ahol drága - így én személy szerint nem is nagyon értem miért pont ebből az 1 alkalomból vonsz le hosszútávú kalkulációkat, amikor többszász variáns létezik helytől, embertől, felszereléstől függően)
na tényleg nem akarom továbbfeszíteni a húrt, kénytelenek vagyunk elfogdni, h így neked most nem éri meg, szvs túladni túl fogsz tudni rajta normális áron, mert ez egy igen jó szet -szvsz- és én tényleg legjobban ezt sajnálom. Az én tudatomban ez a szet már oly édes, oly gyönyörű, h még 1 angelre se cserélném le.Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Arnold2
őstag
Kaoru: Na azért ne túlozzunk ! Egy Angel FLY-ra vagy esetleg ,it ne mondjak az új SPEEDre sem?
Én a JT Quadrámat simán oda adnám egy ilyenért, és pedig nekem nagyon bejön meg hát már vagy 140e Ft-om van a felszerelésbe...
Mosqu!to: (bocs ezt nem hagyhatom szó nélkül) az egész úgy hangzik részedről mintha csak és kizárólag erre az egy játszatásra vetted volna... Erre az egy játékra vettél egy 55e-s szetett? Mert ezt nem akarom elhinni. Hisz irtad, ohgy ez után valószínű, hogy eladod. Mi lett volna,ha mondjuk az _EREDETI_ biznisz jött volna be? Nem mentél volna több játékra? Vagy ha igen akkor nem ezel a markerral? Nem értelek.
Ha már mindenki mesél itt akkor én is mesélek: mialatt vettem magamnak a markert hatalmas kételyeim voltak. Még akkor is mikor már a ezemben volt a cucc. Mert eddig össz vissz egyetlen egyszer voltam játszani (na jó ma voltam gyakorolni,bejáratni a fegyvert csakhogy Papa G. nek ne legyen oylan könnyű dolga, meg még egyszer lőttem vele vagy 10et..)és hip hop vettem egy 140e-s felszerelést. Hát néha elég szar volt magammal elszámolnom (hires spórolos és smucig hírében állok egy két társaságban).
De mikor ma voltam játszani a haverommal face to face akkor minden kételyem elszált.
Rohadt jó volt,még ez a b@szott nagy bevérzett véraláfutásos találat itt a válamon is rohadt jó (büszkén mutogattam anyunak meg a haveroknak). Remélem miután játszol neked is ez lesz a véleményed a játékról és talán megéri neked,hogy igaz alkalomadtán folytasd.
Talán kicsit túlspilázom a dolgot (sok pozítivum ért eddig), de nekem kezd egyre jobban bejönni.
Ma nagyon jó volt a játék. Egy csomót tanított a barátom. Superball játékot játszottunk,de akár bozottharcban is megállja a helyét amit ma tapasztaltam.
Nemérdekel,ha a fél vesém eladom,de ott leszek 23án Ikládon.
Ó és 80% hogy jön egy tök jó barátom is. Délre már biztosat mond ő is.
Kauro elméletben beférne még ős is a kocsiban (nagyon rendes srác,életemet adnám érte...)? -
Kaoru
senior tag
nem, megyek én és anyám + arnoldékat visszük magunkkal
és még jönni fog külön 2 pajtim és ez végleges
tehát Kaoru + 3 biztos (+1 még midngi kérdőjeles, de szvsz nem fog tudni jönni, mert még nem jelezte, h ráér e vagy sem)Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kaoru
senior tag
lol icon z mega gunset from usa, ha postáznák végre. Ma reggel is rájuk pörköltem mailben, h jó lenne, ha tájékoztatnának a fejleményekről
Bővebben: linkWake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Mosqu!to
addikt
Nem, én úgy számoltam, hogy minden meccsen ilyen áron fogunk játszani, ezért megéri. Viszont ha most nem engednek, akkor legközelebb mért tennék? Ha látják, hogy úgyis belemegyünk, hülyék lesznek olcsóbban hagyni. Amúgy már játszottam, tudom milyen érzés, de nekem nem 150e-s felszerelésem van(lesz), ami tényleg jobb, mint egy bérelt tippman, hogy megérje tényleg azzal játszani. Mind1, írtam, hogy ha lesz fixen több olyan alkalom, amikor az ember jelentősen spórol a játék árán saját markerrel, akkor megtartom, de amúgy nincs értelme. Nekem az nem nyújt élvezetet, hogy tudom, hogy saját fegyverrel játszom. Tökmind1, hogy a bérelt, vagy az enyém, ha egy kategória. De már ezt 100x leírtam, nem igaz, hogy még mindig nem értitek.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
-
Arnold2
őstag
Legyél már egy kicsit rámenősebb a paintbalosokkal.
Én a haveronak azt mondtam,hogy 4500 és ezért kap felszerelést + 200töltényt. Nem akarnám megmásítani az álításom.
Ráadásul ha egyszer a tulajok azt mondták,hogy 4500 akkor az legyen 4500 és punktum.
Mi az hogy eltérnek a megállapodástól? Szóval légyszives Popey ne add könnyen magad.
(Remélem a sajátfelszerelésüeknek marad az 1000?!?) -
popey37
addikt
elmondom mégegyszer és utoljára: amikor lefoglaltam a 23-át, még 4500 ft volt a csomagár. Saját meg 1000ft. a golyó mindenknek 10ft/db. A csomagban van 200 db.ennyi. ehhez fogunk ragaszkodni, ha esetleg nem igy lenne. Direkt megbeszéltem vele, mert a saját lőszert nem engedi.
A másik meg az, hogy ahányszor lemegyek, mindig mással beszélek és mindenki mást mond. Erről meg nem tehetek.
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #664 üzenetére
Jó akkor Iklad!!!!
Ha tovább Arnizol akkor csütörtökön nem fogok kegyelmezni a pályán!!! Muhahaha
Maradjunk az ARNOLDNÁL !!! -
popey37
addikt
helló. A mostani létszám 21 fő biztosan, kellene még pár ember.
A másik: akartok szalonnát sütni??? csak szalonnát kellene hozni, kenyeret hozok én frissetTeló: +36302105384 SW 120/600
-
Mosqu!to
addikt
Szerintem frankó lenne, de először hívd fel a tulajt, hogy engedi e, meg hogy vannak e felszerelései. Nameg aztán valahogy a végére kéne időzíteni, vagy úgy, hogy szalonna, pihi, és utána játék, mert kaja után nem jó futkosni
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Arnold2
őstag
válasz Mosqu!to #667 üzenetére
Én is támogatom az ötletet.
Hát én tudnék hozni szalonnát,de max 3-4 fő részére.
Meg szerintem nem egy nagy érvágás mindenkinek egy kis szalonnavétel (amennyit megeszik).
Szerintem úgy lenne jó,ha a szünetekben kajálnánk,mindig egy kevest mert az nem fekszi meg a gyomrot és még le is mozgod.
Szerintem ez beválna,de persze jöhet több ötlet/javaslat is!!! -
Mosqu!to
addikt
Szerintem inkább egy ember vegye meg, aki nem áll távol a konyhától, hogy otthon elő tudja készíteni a szalonnát, hogy a helyszínen csak fel kelljen bökni a botra. Najó, azért a bot már kicsit nomád lenne
Aztán a helyszínen kifizetnénk neki a szalonnákat. Persze felőlem lehet egyesével is, de az úgy sztem kicsit macerásabb.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Papa-Georgo
senior tag
Jó, lebuktam..tényleg mozgok konyha vonalon Már jópár kerti grill partyt nyakamba sóztak, én meg mindig nagy bőszen elválaltam, hogy sütögetek. El is fogytak mindig a kaják. De most ez nem nagy vasziszdaz. Venni kell pár kila kenyér szalit, aztán hajrá, esetleg hagyma kell még neki és kész. Popey meg hozza, a finom friss kenyeret.
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
Ehh...majd új csőre huzogatom szalit, és azon sütöm, az úgyis teflonos
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #672 üzenetére
Na, akkor megveszed a szalonát és aki eszik belőle az arányosan fizeti ki.
Ja a kenyért hozza Popey.
Számíthatunk rád? -
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #673 üzenetére
Hát azt megnézném!
Kiváncsi lennék mi lenne utána a csővel. -
Papa-Georgo
senior tag
szeretem, hogy így megbeszéltétek nélkülem. De tapasztalataim alapján, nálam ez már úgy müxik, hogy mindenki fizet, megveszem, aztán sütünk.
Amúgy, sztem, nem sok hogy mindenki vesz szalit, azzal nemkell semmit csinálni, csak felvágni, azt ott is lehet.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Kaoru
senior tag
''we were quiet busy today, I couldnt get the money yet I try it tomorrow''
Avagy a hapi ismét csak nem vette fel. Viszont a lelkére kötöttem, h amint meg van írjon mailt és megígérte, most a fejessel beszéltem Sztívivel!Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Mosqu!to
addikt
válasz Papa-Georgo #676 üzenetére
Senki sem beszélt meg semmit nélküled, csak Arnold hitte azt, hogy majd ő osztja itt ki a feladatot.
Ha nem szeretnéd megvenni, rá lehet bízni másra is, de most rám tuti nem, mert örülök, ha meglesz a játékra a pénzem.
Kaoru: Erősen kezdek kételkedni, hogy a fegyverek itt lesznek időben...
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Kaoru
senior tag
válasz Papa-Georgo #680 üzenetére
egyetértek.
Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Papa-Georgo
senior tag
Megnyugtatlak titeket, nem fog iderérni a cucc.Kizárt, hogy USA-ból ennyi idő alatt, úgyhogy még felsem adták...sztem.Ha legkorábba pénteken is feladja, akkor szombat-vasárnap nem utazik cucc, szerdára mondjuk ideér, akkor is tuti vámonn baxaxanak vele...
-
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #676 üzenetére
HOHÓ!!! Rükverc!!!!
Nem osztottam ki semmit!!!
Ott van a mondat végén, hogy számíthatunk rád???
Ezzel azt akartam hogy akkor elintézed a szalonnát vagy nem? Erre egy egyszerű nemet is lehetett volna mondani.
Jó akkor inkább érettségiz. (De jó,hogy már nem kell ezzel szaroznom,meg már a vizsgaidőnek is vége...)
VAGY ha megmondjátok,hogy mennyi szalonna kell akkor megvetetem anyuval és a végén megszámiljuk ki evett belőle és azt osztjuk el a szalonna árával.
Így jó lesz?
Persze előbb el kell fogadnia anyunak is -
popey37
addikt
hogy beleröffentsek én is a társalgásba, a kenyeret grátisz hozom, a pályán van alkalmas hely a szalonna sütéshez, de holnap azért felhivom öket és utána mondom a biztosat, addig ne vegyetek szalonnát!!! szerintem félidőben kellene sütögetni, enni nem tul sokat, aztán mehet a menet tovább. legalább jó füstösek leszünk és a szunyog elvtársnők békén hagynak mindenkit!
A szalonna meg van vagy 1000ft két kilo, szerintem kibirjuk
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Kaoru
senior tag
akinek nem jön emg a markere?
részemről annyi, h akkor fizetek, mintha nem lenne felszerelésem, mást nem tudok. Legalábbis részemről. Ha ezen a héte nem veszik fel a pénzt, akkor lemondom és felveszem a zsét, azért mindennek van határa, az én türelmemnek is.
A füstli az ér rullez, mert azt nem kell feltétlen megsütni, nyersen is jó . mind1 én bizti azt hozok.
Popeye, neked azt írta az eladó röviden, h:
Készpénzben lehet fizetni (feladod postán és papír meg alufólia közé rejted a zsét), még azt kérdi előre, h milyen pénznemben akarsz fizetni(GBP, EUR, USD), postázásra meg az EMS-t ajánlja, natúr földi posta 7 nap szállítási idővel (és azszem az maradt 6GBP, ahogy a lapon is írta). És köszöni az érdeklődéstWake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Mosqu!to
addikt
Én is megyek, ezen már nem múlik, ráadásul 3 haverommal is kib*sznék, ha nem tenném.
Ha felveszed a pénzt, akkor még nem vonnak le semmilyen költség miatt, ugye?
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Arnold2
őstag
EMBEREK! Legyetek pozítivak!!! Biztos megérkezik a cuccos időben!
-
Arnold2
őstag
Egy vásárlási tipp: Most a hétvégén lesz a Centurió Europabajnokság budapesti fordulója.
Egy rakás gyár ill kereskedő is kinn lesz sátrakkal és adnak el cuccosokat. Árban jelentős kedvezmény várható és akad olyan cucc is amit féláron kínálnak (hisz egyenesen a gyártól veszed és nem megy át több kereskedőn). Kizárólag eurót fogadnak el,más valutával (forinttal) ne is próbálkozzatok.
Mindez a PeCsa környékén lesz. Pontos helyszínt nem tudok mondani. NEM a PeCsában, csak iránypontként adtam meg. Menjetek a nagy tömeg után, hisz ezen az állomáson lesz a legtöbb csapat méghozzá kb 70en! A rendezvény 2 napos,szombaton elődöntők vasárnap pedig a döntők.
Én tuti kint leszek és ha találok jó árban akkor lehet,hogy veszek egy gatyát is! -
Kaoru
senior tag
80 csapat potnosan , tegnap olvastam egy angol pballos honlapon
Én is kimegyek akkro szerintem. Még valaki? Igaz vásárolni nem fogok tudni, de legalább tudom jövőre mire gyűjthetem a zsét
jajj na akkor kérdezhetem az alpha teamet, h kimennek e
[Szerkesztve]Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kaoru
senior tag
mivel hivatalos kereskedő, nem hinném h átfog baszni. De ha belengondolsz, így lehet ez midnennel, akár banki trankzakciót végzel, akár mást, a másik fél mindig előbb kapja meg a pénzt, minthogy te az árut.
Szvsz biztonságos, mert elég sok vevője volt már és 1etlen darab rossz visszajelzése sem volt. Másik Tértivevényesen kell feladni a cuccost, így ha megkapja azt te is elég hamar megfogod tudni, nem tudja azt modnnai, h elveszett.
Egyébként meg szívesen segítek.Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest