Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ez a vicces... akár csak a meghajtót választom ki, akár a DCIM mappát, akár alatta a 100D7100-at, lópikula se látszik.
Átraktam a kártyát egy mezei Kingston olvasóba, és onnan minden rögtön OK. Csak furcsa, hogy ugyanezt a kártyát a későbbi E-M10-zel simán lekezelte USB kábelről is. Most frissítettem a 9.2-re... és még mindig leszarja.
Alighanem itt mindkét oldal bűnös - Nikon is, amiért legyakta az MSC USB módot, meg Adobe is, mert még mindig nem tudnak rendes szoftvert írni. Egy teljes rendszerújraindítást még megejtek, hátha valami driver nem izzította be magát tökéletesen... we'll see soon enough.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
aleister
veterán
Jobbra, az "OK" gomb mellett van egy forgatható tárcsa. Azzal tudod "lock"-olni a fókuszpontot, ha az L jelzéshez forgatod.
Ehhez AF-S és Single Point módban kell lenned!(#28655) daa-raa
Kategórián belül természetesen több dolgot is lehet érteni. Fényerő, gyutáv, felhasználás, szegmens, ár, stb. Nyilván, ha pénzügyi vonatkozásban kerül valami képbe (a kiindulópont az volt ugye, hogy tud-e spórolni a motor nélküli üvegekkel vagy, sem), akkor az árat kell alapul venni. Az a felhasználót állatira nem érdekli, hogy miért kerül egy optika annyiba, amennyibe. Ő csak azt látja, hogy a Nokt-Nikkor 58 1.2 700k, a Nikkor 58 1,4 meg 350k. Innét kezdve nem egy kategória számára a kettő.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
fanti
addikt
Köszi, gyors le is mentettem, mert én aztán nagyon kezdő vagyok.
Más.
D3300 szuperakció!
Nikon D3300 DSLR fényképezőgép, 24.2 MP + 18-55mm ED II objektív. És még profi hajsütővasat is kapsz mellé, hogy az asszony is örüljön!Hogy tudják így összekombinálni? Miért nem pl. egy 64GB-os SDHC jár mellé?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest