Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oczu
senior tag
Hal,
Samsung Syncmaster 720N tipusú monitor: Újabban egy idő után felugrik a menü ablak villog egy darabig, aztán eltűnik egy ideig, majd vissza. Valszeg a melegedéssel lehet összefüggésben, mert bekapcs után jódarabig nem ugrál fel az ablak. Van valami tippetek?
-
Oczu
senior tag
Hal,
Samsung Syncmaster 720N tipusú monitor: Újabban egy idő után felugrik a menü ablak villog egy darabig, aztán eltűnik egy ideig, majd vissza. Valszeg a melegedéssel lehet összefüggésben, mert bekapcs után jódarabig nem ugrál fel az ablak. Van valami tippetek?
-
Oczu
senior tag
Üdv, adott egy Samsung Syncmaster 720N. A hiba : időközönként felugrik a menü, van amikor gombnyomásra eltűnik, viszont a legtöbb esetben teljesen érzéketlen minden gombra, majd egy idő után magától eltűnik. Van úgy, h napokig nem jön elő a hiba, van amikor 5 percenként. Előre is köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
válasz Sas madár #4485 üzenetére
Rászántam magam, szétszedtem, lehúztam a csatit a vezérlőpanelról, a hiba megszünt. Tehát adott a kérdés, honnan tudok vezérlőpanelt szerezni? Valakinek esetleg? Vagy lehet, hogy csak a mikrokapcsolót kéne kicserélni? Leginkábbb a Brightness gombra gyanakszom, újabban ez van kinn állandóan
-
Oczu
senior tag
válasz Whaazzup #4488 üzenetére
ja, ok lehet nem voltam egyértelmű
a menü felugrálás szűnt meg, igaz, most a panel nincs a helyén. Kép normális. Amint feldugom a helyére a menü gombsor panelt, ismét felugrik a brightness állítás menüje. Prezentáljak képet?
szerk:
Valszeg a vezérlőpanel kifejezést használtam helytelenül..
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
Üdv,
adott egy Asus vw192s monitor. Mostanában kezdte el, hogy 1440*900-as felbontáson elcsúszik a kép kb 4cm-t jobbra, gyakorlatilag semmivel sem tudom visszaállítani. Más felbontáson nem csinálja, viszont azokon elmosódott, nem túl éles a kép. A rendszer időközben újra is lett rakva, de egy idő után ismét meghülyült. Másik monitorral nem csinálja.
Olvasgatva a topic-ot, az ilyen hiba legtöbbször vezérlőpanel eeprom,esetleg scaler ic hiba lehet.Nem fiatal a monitor 4-5 éves lehet.Ha ilyen hiba áll fenn, érdemes javítani? EEPROm frissítést szoktak csinálni? -
Oczu
senior tag
válasz mikrosuttii #12596 üzenetére
Sajnos az emberek 99% nem tud helyesen írni az interneten,hiszen a 99% azt hiszi,bármit megtehet az interneten,és ha létezik ez a "csoda" (internet),akkor itt simán bele is sz*rhatunk a helyesírásba,mert ki nézi,kit érdekel
Na, ez egy kicsit erős túlzás volt, másrészt ez nem az topic, ahol ezt a témát meg kellene tárgyalni, ezennel a témát be is rekesztem, mielőtt folytatása lenne.
-
Oczu
senior tag
válasz demmer123 #12654 üzenetére
50-80 cm ajánlott, de a szakorvos ajánlata itt van :-).
Ez a téma nem kimondottan ebbe a topic--ba tartozik, legközelebb használd a google-t
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
Üdv,
Adott egy Asus 192VW 19ˇ"-os megjelenítő. Érdekes problémával állok szemben. Most váltottam Nvidia kártyára és a 331.65 driverben nincs 1440*900-as felbontás.Keresgéltem neten is, ott van egy leírás a driver inf. módosítására, de sajna hibával leáll a telepítő.
Már ledúrtam ezt a drivert, felkerült egy régebbi, ugyanez a hiba, az 1440*900-as felbontás nem szerepel a listában.
Infóként: ATI kártyával jó volt, mindaddig, amíg egyszer el nem csúszott a kép. Ezt a hibát orvosolta Fero02. Ezután már csak NV kártyával lett volna használva.A monitort nem PnP tipusú monitornak ismeri fel a gép. Egyszerűen a neten nem találtam ehhez a monitorhoz drivert.
Van esetleg valakinek valamilyen ötlete?
-
Oczu
senior tag
válasz El Kebir #12724 üzenetére
Ma, kipróbáltam ATI kártyával, ugyanaz a felbontáslista jön elő, azaz 1440*900 itt sincs és ez már egy 4. gép.
Elözmény a képelcsúszás volt 1440*900-ban, topictárs javította, azonban azóta ez a felbontás nem létezik :-).A negyedik gép is non-generic pnp monitornak ismeri fel, korábban PnP volt.
A küzdelmet feladom, vagyis nem költök rá többet, eladom így, pár ezrest talán kapok még érte.
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
válasz fero02 #12750 üzenetére
Egy szónak is száz a vége, javítás elött még volt 1440*900, javítás után már nem, se Nvidia driverrel, se ATI-val, A javíítás az 1440*900 képelcsúszás miatt történt főleg, de ha ezt tudom elöre, akkor megspórolok 7K-t. (javítás+ üzemanyag) és egy csomó ideget.
Az Asus fórum kimondottan Nvidiaról szólt, Ati-t sehol nem említettek, mi több a google sem hozott egyetlen találatot sem ATI driver problémára.Jóként eladni nem fogom, a hírnevemmel nem játszom.
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
válasz fero02 #12759 üzenetére
Mint ahogy már írtam is, ATI driverrel ugyanez a helyzet, másrészt pl ACER monitoroknál (2db) megadja az 1440*900-as felbontást ugyanez a driver, ami az ASUS esetén nem.Tudom, hogy nincs benne az installálandó file-ban, van is leírás, milyen sorokat kell betenni, de hibával leáll a telepítés.
A rendszerek: W8, illetve W8.1, természetesen mindkettő aktivált, legális.A custom felbontást is próbáltam, de gyaníthatóan a non generic PnP-nek köszönhetően nem ad be egyedi listaszerkesztési lehetőséget.
Egy ACER esetén ok:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Dell Ultrasharp U2913WM
- LG 38GN950 Ívelt Gamer monitor!38"/3840x1600/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/Beszámítás is!
- Samsung - Space monitor - LS27R750 - 2K 2560x1440 QHD - asztalra csavarozható - VA panel - HDMI
- Samsung 49" UltraWide (32:9) monitor eladó
- Humanscale dupla M8 dual VESA monitor állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest