Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem 1 TV-t LG 42UB820V amit jelenleg monitornak használok 70HZ-val bír és 4K. A VGA-m pedig Amd Sapphire 7950 OC.
HDMI-vel (https://www.mall.hu/kabelek-adapterek/clicktronic-hq-ofc-kabel-hdmi-hdmi-3d-2m-mm)kötöttem össze és a VGA csak 30HZ-t bír HDMI-n 4K-ban, ezért lecserélném a kábelt Displayport 1,2-re amin 60HZ-t bír, nos az lenne a kérdés, hogy a VGA, hogyan is bírná? Ha átalakítót veszek akkor lenne 60HZ-s teljesítmény? vagy csak Displayport1,2 HDMI kábellel érhető el a teljesítmény? Illetve a felbontást megtudnám így tartani? 4096x2160. Előre is köszönöm a válaszokat, és esetleg tudna valaki linkelni 1 kábelt ami az előbbi feltételeknek megfelel? -
tag
válasz sz.balazs.95 #16226 üzenetére
A HDMI-t alakítanám DP-re, mert a TV bírja 4K-n a 60HZ-t csak a VGA, nem. esetleg így működne? vagy DP HDMI kábel?
-
tag
válasz sz.balazs.95 #16228 üzenetére
És olyat esetleg tudnál nekem keresni? ezt a kábeles dolgot nagyon nem értem...
-
tag
Sziasztok!
A mai napon vásároltam egy AOC CQ32G1 (VA panel) típusú monitort és egy olyan problémát fedeztem fel, hogy a képernyő teteje jóval világosabb, mint az alja, ez normális a VA panelek esetében vagy pedig esetleg a monitor/beállítás hibája lehet?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket! -
tag
válasz ElektrikusDE #23246 üzenetére
Szerintem ez olyan mértékű eltérés, hogy kamerán keresztül és élőben is látszik, de nemtudom, hogy ez normális-e.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz ElektrikusDE #23248 üzenetére
Sajnos használtan vettem, hibátlanként hirdetve, de még 3 év garancia van rá, ebben az esetben ha 8 napos a számla a monitorhoz, akkor is élhetek a 14 napos elállással?
-
tag
válasz ElektrikusDE #23250 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítségedet, megfogadom a tanácsodat. Még egy olyan kérdést szeretnék feltenni, hogy ez a monitor sérült lehet? Mármint olyan sérülésre gondolok, amely garancia vesztéssel jár, vagy vélhetően a boltban is hibás volt már, ahogy említetted.
-
tag
válasz ElektrikusDE #23252 üzenetére
A mai napon megérkezett a csere monitor (nem javított, cserélt). Viszont egy rendkívül érdekes dolgot vélek felfedezni az új készüléken. Létezhet olyan, hogy pontosan ugyanolyan hibát produkál pontosan ugyanott?
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz kalapacsolok #23664 üzenetére
Ha a kamu kimenetre gondolsz ezalatt, akkor HDMI Dummy a neve, elég sok helyen kapható, mert bányászathoz is használják páran.
-
tag
-
tag
válasz eladohardver #23699 üzenetére
Abszolút semmi nem történt, elég erős nyomás esetén sem.
-
tag
Kipróbáltam, amennyiben monitorra duplázva van a kép, úgy a monitoron is ez a probléma, ha csak a monitoron van kép, úgy a hiba megszűnik. Drivereket letöröltem, újra felraktam, mindent is próbáltam frissíteni és egyik lépés közben/ után sem történt változás :/ Kicsit elbizonytalanodtam, hogy mi lehet a probléma forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- Alienware 500hz
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest