Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ildika
tag
Hali!
Az én macsekomat Korminak hivják, és nem tudom pontosan mennyi idős, de tavaszi születésű lehet. Egyszer csak megjelent az udvarunkban egy fekete macs, aki csak egyfolytában dorombolt. Igy hát adtam neki kaját, azóta mindig jön vacsiért
Megszerettük a kis hülyét. Egyébként elég nyugis macs, nem harap, nem karmol, de állandóan ölben szeret lenni és dorombolni meg dagasztani. Na meg enni... Azt nagyon szeret, jó kövér lett mióta ide jár... De hát ki tud ellenállni a könyörgő macskanyávogásnak
S ime egy pár kép Kormiról :
[link]
[Szerkesztve]''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Ildika
tag
Kormit minden érdekli... Még 1 kis masszírozás is... [link]
És a szomszédunk ölében is szeret üldögélni (csak a szomszéd nem igazán szereti a macskákat...) de úgy tünik a Kormit elviseli [link]
Viszon hízelegni is szeret, bárminek.... [link]''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Ildika
tag
-
-
Ildika
tag
Úgy tünik nekem is lesz megint macskám De most még csak 3 napos és nem is láttam mert Kökényben van a munkatársamnál...
Azt hiszem fekete nem kell, hátha ezt is ellopják''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Ildika
tag
Ma hoztuk haza a cicust. Naaaagyon aranyos, már hízelgett is 1 kicsit. Méretre nagyon picike (majd teszek fel képet), a neve pedig Tigrincs lett. Ezt a cicamama gazdája adta neki.... Most kapott vacsit, utánna nagyokat ásítozott, most pedig alszik. Persze nyávogott is 1 kicsit, kereste a testvérkéit meg az anyukáját. De majd megszokja...
''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Ildika
tag
Íme a cicánk Tigrincs: [link]
Nagyon aranyos, csak állandóan nyávog de iszonyú hangosan. Gondolom az anyját meg a tesóit keresi... de vajon meddig???''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Ildika
tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogyan lehet megnevelni a macsekot, hogy ne legyen beőle dúvad??? Ezt teljesen örült... állandóan támad, harap, karmol.... Nem használ neki semmi (viz a képébe, ráfujás, ujság...)
Van valakinek ötlete?
Ja olyan 3 hónap körüli félperzsa kandur...''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Ildika
tag
válasz ladybug #1776 üzenetére
Sajnos gyereknevelésben nincs tapasztalatom még De szelídnek mondanám, hiszen oda jön hozzám ha hívom, de belém harap játékból (csak túl hegyes a foga) A kezemen és a bokámon elég nyomot hagyott már... nem hagyhatom hogy ezt csinálja.... Amikor elálmosodik lehet simizni meg amikor felébred...
''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Ildika
tag
Na az én macskám se hódol be Ő ugyan odajön (akkor is ha nem hívod), de mindjárt elkapja a kezed v. lábad és harap - karmol, mint egy vadállat... A szomszéd gyereket (17 éves) a saját udvarukban megtámadta, pedig rá se nézett Ez is kb. 4 hónapos...
-
Ildika
tag
válasz ladybug #1919 üzenetére
A mi macskánk is félperzsa. Mi lefogtuk a macskát és kivágtam a csomót.... A miénk ilyen ragadós fűfélét szedett össze kb 15 szálat.. nem volt egyszerű dolog, törölközővel lett lefogva..
[Szerkesztve]''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest