Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
contaxg
veterán
-
.DLL
veterán
válasz Soma01 #34677 üzenetére
Háttőő... szerintem ez nem igaz, főleg az öreg (vintage) és az Edition változatok teljesen jók otthon is elmerülni a zenében, ha bejön a karaktere. A mélyeit szintén dögösebbnek tartom, mint a K550-nek (persze nem egy ATM-M50X szint) De eleve zárt-nyitott összehasonlítás akkor inkább a DT770-et állítsd a K550-nel szembe, jóval testesebb.
(#34609) oliwwer: Volt ilyen fejesem (HD202)(én az egészet cserélném a helyedben egy jobb hangúra, nagyon sok információt eltüntet a zenéből ez a fejes) nekem is hamar megtört a kábel, úgyhogy évekig töréscsillapító nélkül használtam, úgy még tartósabb is volt.
A tőnél el kéne vági mindkét vezetéket, lecsupaszítani és visszaforrasztani belül az előző helyére. Kitépés ellen pedig egy csomót kötni belülre, ami nem fér át a lyukon.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
EQMontoya
veterán
válasz Soma01 #34688 üzenetére
Av-online-nak egy szót ne higgy el!
Amikor ezt olvastam, nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Leginkább mérges lettem, mert sajnos lehet ember, aki ezt elhiszi.
Roszmájú leszek, de szerintem az egész site nem más, mint a Kácsa-audio online marketing-harsonája.Ettől még a nagy Beyerek (770-880-990) alapvetően jó cuccok, csak inkább whathifit, meg hasonló értelmes külföldi médiumokat olvass. Valamivel több közük van a valósághoz.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz Soma01 #34692 üzenetére
Tudtommal már Debrecenben is van Fejhallgatópláza, úgy hogy ne olvass semmit hanem menj el és hallgasd meg ezeket a saját füleddel.
(#34693) kammerer
Nálam ez tette be kiskaput....
A DT 880, a DT 990 moderált változatának is tekinthető.....Otthoni zenehallgatásra (és alkalmi filmnézésre) ezt a modellt tudjuk inkább ajánlani, nem okoz fejfájást, és ugyanolyan kényelmes, mint a nagyobbik testvér.
Fejfájást?
Fejfájást a szerző okozott a cikkével nem a DT990.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Soma01 #34700 üzenetére
A DT990 mélytartománya kimondottan testes és meleg tónusú.
Aki mást mond az valamit nagyon rosszul csinál.Három DT990-et különböztetünk meg.
1. Edition vagyis a mai otthoni hifi kivitel (32Ohm 250Ohm 600Ohm variáció)
2 Pro vagyis a mai stúdió kivitel (kemény magasak 250Ohm )
3 Se nem PRO, se nem Edition, más néven a "vintage" kivitel. Ez már csak használtban létezik de ennek a legjobb hangja. (Talán 600 Ohm-os lehet?)[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
vodkaboy22
addikt
válasz Soma01 #34703 üzenetére
"lefizetett" honlapok értékeléseit ha elhiszed akkor téged is erősen be tud csapni a marketing bullshit...
Nem véletlen mondjuk hogy hallgasd meg mielőtt másnak hiszel...
Sok beyer fejes végig futott a kezeim között és azt kell mondjam hogy a DT990Edition 600Ohm verzió a kedvenc fejesem utána DT770. El tudom fogadni, hogy vannak akik érzékenyek nagyon a magas hangokra és nekik nem ideális (10ből 1 ember.), de a többi vagy nagyon nagyon rossz rendszerről hallgatja vagy nem tudja mi az a zavaró magas... A mély tartományról meg csak annyit hogy ezek a fejesek a 100k alatt kapható dinamikus fejesekből a legjobb mély tartománnyal rendelkeznek.
Amit magyar nyelven eddig találtam a DT beyer fejesekről mint "szakvélemény" az eddig über marketingbullshit volt és még azt is megkérdőjelezem, hogy bármikor felvett volna a fejére az író egy fejest is...Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
krisz242
tag
válasz Soma01 #34706 üzenetére
Ha meg tudsz hallgatni Audio-Technikákat, akkor az AD900X-et ne hagyd ki! Én már nagyon meg vagyok vele elégedve, bár még nem lett bejáratva szerintem. Japánból rendelve vámmal, áfával 50k-ban meg is állt a vége. Szerintem -bár túl sok fejest nem hallottam- , és mások véleménye alapján is ennyiért az egyik legjobb vétel. Ha ennyi a keret, ezt mindenképp hallgasd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest