Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz ReSeTer #91643 üzenetére
M40X-re nem mondanám, hogy a világ legjobb fejhallgatója, de ha csak az az 1 lenne a világon, simán el lennék vele. Csípőből tudnék mondani fél tucat fejest, ami szarabb nála. Szerintem nem kényelmetlen, bár órákig nem volt rajtam, de műbőröset amúgy se szoktam magamon hagyni hosszan. Enyhe V hangzás, audiofilnek sok mély van benne, bassheadnek meg kevés. 7 éve vagyok fent a fórumon, senki se panaszkodott törött M40X-re (hacsak oda nem b@szt@ valahová). Műbőr fog először hámlani róla szerintem. Arra van mindenféle megoldás. Egyszerűbb is. Vezetkéből alapból 2 van hozzá, szerintem azzal egyébként sincs gond. Párna van annyi hozzá, hogy csak abból egy külön topikot lehetne nyitni. De azt kapsz K361-hez is. Utóbbiról nincs sok infó, azon kívül, hogy jó a hangja. Olyan, mint Jézus, mindenki beszél róla, de még senki se látta.
Ha ennyire félsz kockáztatni, egy Pioneer MS5T-vel nem nagyon tudsz mellé lőni. ITT fél áron van. Annyiszor osztottam már meg, valaki lehet azt hiszi, én árulom (egyébként nem). A végén már én fogom megvenni, és eladok valamit az itthoniak közül.
[ Szerkesztve ]
-
dave118
senior tag
válasz ReSeTer #91643 üzenetére
Használt nem játszik? Aprón van egy Sony mdr1-am2, ellép rendesen az általad kinézett fejesektől. Basszus is van bőven Vagy egy Grado s80e is jó választás lehet, meg ott van a Beyer dt990 (600 ohm) is, ehhez mondjuk már kell egy alap lánc is. Ami egyébként véleményem szerint "must have" egy 6000HUF-os hd2000-hez is.
#91646Gzula[HUN]: ne tedd, ellen kell állni a kísértésnek! annyi fejesed van már otthon! Egyébként azért a pénzért instant buy, de új árát már nem biztos, hogy megadnám érte.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs