Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Per-pill., úgy jó egy óra folyamatos használat után a kényelmi tapasztalatok. Igen, a fülpárnáknak kisebb az átmérőjük, úgy 6-8 mm-el, mint az AD500-X-nek, maga a fejhallgató rész is vékonyabb, kb. 1 cm-el. Feltételezem azért, hogy a japánok nem az anyagspórolás miatt döntöttek így. Nálam az AD-500X-nél nem kellett semmilyen gumis mókolás, úgy is stabilan állt a fejemen, még hirtelen fejmozdulatokkor is stabilan állt. Ez már próbálva volt egy párszor, mert annyira kényelmes az AD-500X, hogy sokszor már rég nem szólt a zene, a fejes még mindig rajtam volt, mert egyszerűen elfelejtkeztem róla, csak amikor felálltam, akkor szembesültem vele, hogy hó-hó.
Az R-70X se nyom sehol eddig, pedig a hajam mennyisége erősen konvergál a nullához + szemüveg. Viszont ezzel a kisebb fülpárnákkal folyamatosan "tudom", hogy fejemen a fejes, valószínűleg erről nem fogok elfelejtkezni, hogy levegyem. Ha mindenképp osztályozni kellene a kényelmi szempontokat egy 10-es skálán, akkor az AD-500X vitathatatlanul 10-es, az R-70X-nek az eddigiek alapján 8-9-est adnék, de hangsúlyozom, abszolút nem kényelmetlen sehol.Ja, és köszi mindenkinek a gratulációt!
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest