Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaabi
tag
Helló. Lenne egy kérdésem. Ti mit szóltok ehhez az összeállításához. Így egybe vennem. Canon EOS 650D with 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Lens Kit + Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS II + Canon EF 50mm f/1.8 Mk IIKíváncsi vok a véleményekre.
Csaabi
-
Csaabi
tag
Kérdéshez amúgy érdemes vakut is venni? És ha igen milyet?
Csaabi
-
Csaabi
tag
Vélemény erről az obirol Canon EF 40mm f/2.8 STM?
Csaabi
-
Csaabi
tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jobbnál jobb ötleteket és tanácsokat amikkel elláttatok. Nekem is sikerült végre megszülnöm hosszas nézelődés, olvasgatás és sok fényképezőgép tapizás után. És megvettem az első komolyabb gépemet ami remélem nagyon sok örömet fog okozni a jövőben. Végül is egy Canon EOS 650d 18-135mm STM és még megajándékoztam magam egy Canon EF 70-300mm IS USM lencsével is. Most már jöhet a tanulmányozás és tanulás. Ha bármi kérdésem van majd megint jövök felétek. Köszönöm még egyszer!!!
Csaabi
-
Csaabi
tag
ígérem 1-2 nap és írok róla, ahogy lesz egy kicsi időm kattintani párat. az STM lencse sztem nagyon jó. csak pár percet nyomkodtam mert lemerült de, iszonyat halk és nagyon folyamatos gördülékeny mozgása van. sajnos nagyon komoly drága lencsékkel nincs tapasztalatom, de elég gyorsnak tűnik nekem a fókusz pontok közötti váltása. elöljáróba ennyi majd még ahogy a munkám engedi majd még írok és nyomkodom a gépet.
[ Szerkesztve ]
Csaabi
-
Csaabi
tag
hello! kérdésem az lenne h lencsét, szenzor milyen sűrűn kell takarítani vagy kell-e egyáltalán és ha igen akkor hogyan és mit kell venni hozzá? köszi!
Csaabi
-
Csaabi
tag
hello! esetleg egy pontos lenspen típust amit érdemes megvenni tudtok mondani mert az e-digitalban 10-15 kölünböző féle van?!
Csaabi
-
Csaabi
tag
Mikor a kolléga azt írta h az stm obi halk azt vedd ugy h nem is hallod van egy 70-300 is usm obi és az az stm hez képest nagyon zajos;-)
Csaabi
-
Csaabi
tag
hi!valaki ismeri v rendelt már a digitalrev-től? érdekelne h van-e valakinek vmi tapasztalata?!köszi
Csaabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Assetto Corsa Competizione
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest