Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz K1nG HuNp #9849 üzenetére
Szerintem senkinek nem kellene beleélnie ebbe a charity dolgoba magát, mert a mai világban ez az egyik legjobb módja annak, hogy kihasználák és becsapják az emebreket!
Nem lehet itt mindenki ennyire naív, hogy mindent elhiggyen...
Tényleg azt hiszitek, hogy az erre a célra befolyt összeget, feltétlen erre foják költeni? Lehet hogy igen, lehet hogy nem, ezt nem fogjátok tudni ellenőrizni úgy sem.
Ha annyira adakozni szeretnétek, jótékonykodni, fogadjatok örökbe 5 purgyét, vagy ha találtok egy hajléktalant vegyetek neki ételt, kézből kézbe...közvetítő nélkül.Nem feltétlen idevág, de a piramisjátékok és pilótajátékok aranykorát éljük, itt Mo-on is, amivel szintén sok embert hülyítenek nálunk is, ebbe is sokan beleugranak, pénzt tesznek bele, ezekről is azt hiszik, milyen jó dolog, aztán meg jön utána a csalódás.
Nem szeretném szétoffolni a topicot, csak leírtam a tapasztalatomat, nem abban a világban élünk, ahol mindenben és mindenkiben meg lehet bízni.
Nem is szeretnék írni ezzel a témával kapcsoaltban már, illetve elnézést ha valakit megbántottam, felzaklattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...