Hirdetés
Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #2685 üzenetére
nem kell vele foglalkozni eleve hülyeséget beszélt, tudtára adtuk, onnantól már mindennemű flémelés felesleges. Ez eleve nem az a topic. Ha meg már mindenáron a szemére akarod hányni, ott a privát üzenet küldésének lehetősége.
Ez is most azért nem privátban megy, hogy a többiek ne reagálják le, ne offoljuk szét a topicot, ha kérhetem, köszönöm.
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3025 üzenetére
akkor olvasd vissza róla a vitákat. A törlést könnyű kijelezni vagy leellenőrizni, de ha csak tiltott, azt NEM lehet megnézni egy programmal/honlappal sem.
Ahhoz hogy valakiről tudd, fennvan e, ahhoz rajta kell legyen a listádon, és neki is engedélyeznie kell azt, hogy láthasd. Ergó a honlapnak fel kellene vennie hozzá, hogy ezt láthassa, de ilyen honlap bizony nincsen. Csak akkor láthatha elérhetőnek, ha az MSN-ben engedélyezve van az, hogy olyan partner is láthatja az állapotom, aki nincs a listámon. Ez alapértelmezetten nincs engedélyezve, és nem sok olyan embert ismertem (konkrétan nulla) aki ezt engedélyezte, tehát egy ilyen honlap vagy program továbbra sem tudja leellenőrizni, hogy fennvan e.
Az egyedüli megoldások erre csak azok, hogy felveszed másik címen, és ha egyiken fennvan a másikon nem akkor tiltott, vagy megkérdezed egy közös ismerőstől, vagy megkérdezed tőle.
Minden más lehetőség csak kamu vagy csak nagyon részlegesen működőképes a fentebb leírt okok miatt... jó lenne végre ezt a vitát lezárni.
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3215 üzenetére
egyik sincs, csak egy nod32-esem, folyamatos frissítéssel, és mivel MSN már egy ideje nem volt fenn, kétlem hogy valami friss, ismeretlen MSN vírust szedtem volna össze...
szerk: bár most hogy így mondod, mindjárt leszedek egy AdAware-t vagy mi a fenét... mert kém-írtóm nincs, és a nod nem tudom mennyire jó az ilyenekkel szemben...Jani12345: akkor valsz. nincs benne naplózási funkció.
[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3244 üzenetére
Magyarul MINDENKI kerülje az észnélküli linkekre-kattintást, és szerezzen be valami erősebb vírusírtót, esetleg spy-botot. Én most a NOD/Ad-Aware kombót használom, mivel a nod hiába frissül naponta 10-szer, nem fog meg mindent, viszont az Ad-Aware meg kissé túl vérszomjas, még a cookiekat is kémprogramnak veszi meg egyes IE frissítéseket is (fater használja, engem nem érdekel) szóval azt végszükség esetén kell lefuttatni.
És ha nem talál semmit, és az ismerőseidnek nincs annyi esze, hogy maguktól, szólj nekik hogy írtsanak vírust.
-
kisninja
őstag
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3461 üzenetére
Voltam én fiatal, volt hogy 750 partnerem volt, és ott azért kellett tiltogatni/törölgetni bőven, aztán benőtt az agyam helye, és kitöröltem cakkumpakk az egészet, most van vagy 11 ember a listámon, néha az is sok... egyébként nézz vissza a fórum keresőben: leírtam, hogy nem lehet megnézni, ki tiltott, mivel a program működése nem ad rá lehetőséget. Mert ha letiltott, akkor te nem látod (csak ha törölt, azt meg lehet nézni) és azok a programok amik " megmutatják" hogy valaki tiltott e vagy sem, csak úgy tudnák megmutatni, ha az adott embert felvennék MSN-re, mivel ha megnézed a beállítások/adatvédelem fülnél, a letiltott listán szerepel egy olyan hogy "mindenki más" illetve van ott egy olyan szövegrész, ami kb így szól, hogy: csak az láthasson elérhetőnek, aki engedélyezve van a listán. Ergó annak a proginak fel kellene vennie téged a listájára, és én még nem hallottam olyat, hogy valaki meg akarta nézni hogy a másik tiltotta e, és ekkor a másik jelezte volna, hogy őt felvette valami gép... mert nem, ezek régen, még kb úgy a messenger 4-esnél talán működtek, de most már tuti hogy nem, kezdő hsz-be be is irattam, hogy kb 50%-ban működnek, mivel szinte mindenkit offline-nak mutat, és ha tényleg offlineban vannak, akkor eltalálta véletlenül
De szeretném ha most utoljára kellene ezt leírnom
Szóval: ha valaki letiltott, akkor valszeg valami rossz fát tettél a tűzre, tudjál rá, mert utána csak azt lehet megnézni, hogy törölt e (beállítások/adatvédelem fülnél, ha rákattintasz a nevére jobbklikkel, és engedélyezett a törlés funkció, akkor letörölt téged), illetve ha meg valaki rejtve van akkor valszeg azért van rejtve, mert nem akarja hogy lássák, ezért értelemszerűen a microfos nem csinál magának konkurenciát, és nem alkot olyan programot, amivel a saját programját meg lehet hekkelni, tehát ha valaki rejtve van, az nem véletlen, arra is rá kell tudni....ELMÉLETILEG a gaim tudja, de én azt nem használom, és szvsz nincs is értelme egy olyan embert cseszegetni aki rejtve van, kivéve ha ő köszönt rád.
Na remélem kielégítő a válasz, és tényleg utoljára szeretném leírni...
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3522 üzenetére
Nem csak szerintem nem, kérdezd Cseditet, ő el is magyarázza neked kb sokadjára, én már belefáradtam... Cathfaern is leírta már, illetve többen is még, most had ne keressek vissza teljesen értelmetlenül
Ahhoz hogy valakinek megnézhesd az állapotát, rajta kell legyél az engedélyezett listáján, ergó eleve rajta kell legyél a listáján, különben (alapértelmezettként) ki van pipálva az a rész, hogy "csak az láthasson elérhetőnek, aki az engedélyezett listámon szerepel" (nem idéztem szó szerint, meg lehet nézni beállítások/adatvédelem fülnél, ott van) és én még egyetlen olyan programot sem láttam ami felvette volna az embert, csak hogy megállapíthassa, hogy fennvan e az illető, vagy nincs, illetve senkitől nem hallottam volna, hogy valami ilyen felvette volna, hogy kiderítse, elérhető e... tehát nem létezik ilyen, a régebbi verzióknál, amelyikben ez a pipálós rész nem volt benne, lehet, hogy volt olyan, ami működött, de ezeknél nem. Gaim se tudja, aMSN sem tudja, semmi nem tudja, azok azt tudják, amit a sima MSN-ben is meg lehet nézni, hogy letörölt e az adott partner, ugyanis ha letörölt, akkor az adatvédelem fülnél a nevére jobbklikkel kattintva elérhető lesz az az opció, hogy partner törlése, amúgy szürke... de mivel a törlés és a tiltás nem ugyanaz, így a válasz továbbra is nem, a tiltást nem lehet kideríteni, a törlést könnyű.
Gaim, aMSN azt hiszem alapon kijelzi/kiírja, MSN-ben 3 kattintással lehet utánanézni (a törlésnek).
Tiltásnak nem.
Azért írom le ilyen sokszor, mert hátha többször nem kell már. Én ilyen naív vagyok.
A tiltásnak nem lehet utánanézni, se programmal, se weblappal, sem semmivel.Esetleges megoldás: csinálsz egy másik címet, és felveszed arra, ha azon fennvan a másikon nem, akkor tiltott arról. Más megoldás nincs.
na mind1, ezután a hsz után úgyis megint le leszek hülyézve, nem tudom minek erőltetem?
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3540 üzenetére
De vírus is lehet, mert régebben ezerszámra mentek az ilyenek, egy vírusirtás is erősen ajánlott ilyen esetben (na meg, ártani biztos hogy nem fog). Az a biztos, ha vírust is írt, de még előtte jelszót változtat (első hsz-ben benne van a support oldal linkje). Aztán persze ebből levonhatja a következtetést, hogy ha alul nem látja a kis lakatot, akkor ne adja ki a jelszavát... meg eleve, ha valami felugrik, nem kell egyből ész nélkül bepötyögni a jelszót, stb...
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3542 üzenetére
De régen voltak ilyen speces vírusok, onnan tudom hogy vírus volt, hogy ha "megfertőzött" egyrészt meghülyült tőle a gép, másrészt meg én is elkezdtem küldözgetni ezt a linket (pontosabban automatikusan megnyitott 1-1 beszélgetőablakot csak úgy random, és beírta az üzenetet, és ha nem figyeltem oda, és véletlenül entert ütöttem, akkor el is küldte) pedig nem jött fel semmi honlap, nem írtam le sehova a jelszót stb... aztán ki tudja, ezekből a vírusokból mennyi van még forgalomban?
-
Bencom ™
őstag
válasz localhost #3973 üzenetére
ujjaim alól vetted ki a szót
_ak_: próbáld meg, működik e, ha rendeltetésszerűen, elérhető módban használod az MSN-t?
Tudom ám miért kell rejtve menni, hogy ne írjanak sokan... de minek van sok ember a listádon? Mindenre van alternatív megoldás, csak az ésszerűbb néha hosszabb... -
_ak_
addikt
válasz localhost #4056 üzenetére
jó-jó, h live 2009-re gondoltam, de a verziószámban is szinte biztos voltam, pedig tényleg 14essel indul
Viszont kipróbáltam a bétát és láss csodát, kényelmesen tudtam rejtve beszélgetni. Persze, h ne legyen minden felhőtlen, sem az a-patch sem az msn plus live, nem akar együtt működni (előbbinek már csak azért sem ártana, mert direkt ehhez a betához szedtem le, utóbbiból meg vmikor kilopták a beta live kompatibilitást, legalábbis nem szerepel már a támogatottak közt, holott mintha régebben támogatta volna).
Bár nem tudom, h ez pontosan h megy, de mivel már csak 3 hónap van a hivatalos megjelenésig, lehet, h tényleg már egy aktívabb tesztelős időszak indul.
Mellesleg elég furcsa, de eddig egész tetszetős az "új" live.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Quiksilver
aktív tag
válasz localhost #4103 üzenetére
erre nem is gondoltam megpróbálom. azért köszi
kiváncsi leszek h mi lesz mert ugye ez nem ember csinálja hanem gép sztem és ha a régit akkor az újat is megtudja fejteni talán
[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Quiksilver
aktív tag
válasz localhost #4107 üzenetére
hát én új MSN jelszavat csináltam azóta (lekopogom) nem lépett be a másik helyen pedig már azóta h megcsináltam a jelszó váltást azóta megy az MSN szal talán úgy néz ki meg oldódik a helyzet
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Trub
tag
válasz localhost #4131 üzenetére
Én is ugyan itt próbáltam. Próbáltam saját e-mail címel, próbáltam létrehozni 1 windowslive.com-ost. Mindig ez fogad :
Átmeneti probléma merült fel a regisztrációs szolgáltatás működésében, de munkatársaink már dolgoznak az elhárításán.
Próbálja meg újból.
Ha továbbra is megjelenik ez a hibaüzenet, akkor később próbálja meg újból.Én már nem értem....... ez megy már 1 hete....
[ Szerkesztve ]
-
Trub
tag
válasz localhost #4136 üzenetére
Nah akkor kifejtem bővebben
Ez az oldal amit küldtél " Regisztráció a windows live adatbázisba"
Nah most ide egy saját e-mail címmel be lehet regisztrálni, ami akár lehet freemail-es is:
De én létre akarok hozni egy ilyet: Név@windowslive.com
Kitöltöm, elfogad gomb, majd a hibajelentés. Próbáltam a másik hasonló [link]oldalt is(szintén eredménytelenül). Bocsi hogy előbb olyan nyakatekerten fogalmaztam meg. Remélem így már érthető.
Igen, megpróbáltam másik böngészővel, ie-vel. Másik gépről is. Mindig ugyan azt dobja ki. -
Apollyon
Korrektor
válasz localhost #5222 üzenetére
Sajnos ja, csak gondoltam hátha tudtok valamit amit én nem
Már csak azért is jobb az MSN mert sokkal jobb a hangminősége, most meg a gép indításánál a skype automatikusan elindul, aztán kifagy a szemétbe de úgy hogy a Win7 nem tud mit kezdeni vele, úh. a skype egy nagy piece of shit!
Ha nem is videohívást de rendes mikrofonos beszélgetést meg lehetne oldani msn-ben de ha nem akkor nem.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ML320
senior tag
válasz localhost #5332 üzenetére
Tanácstalan vagyok...
Szerinted akkor hol lehet a hiba? SW gondra tippelnék, mert végülis ha a gépek-webkamok összeállítást nézem, akkor 6 variációban ugyanazt játszák el. Ha még hozzáveszem, hogy milyen verziókat próbáltam ki, akkor jogos a kiakadásom
De ha szoftveres eredetű a hiba, akkor mi a kibebaku.... jó édes ..... -ban van a hiba?Ember tervez, Isten perverz...
-
Narancs
őstag
válasz localhost #5472 üzenetére
El kéne olvasni a hsz-emet végig, nem belekötni az első szóba.(Igen, MSN-nek hívtam, mert a köznyelvben így honosult meg. Később viszont egyértelműen megjelöltem a kérdéses programot)
,,Legújabb Live van fent."
Ebből szerintem eléggé egyértelműen kiderül melyik van fent. Ha olvasni nem tudsz, legalább a képre vethettél volna egy pillantást, direkt azért vittem rá a kurzort, hogy kiírja a program nevét. Ott van feketén fehéren: Windows Live Messenger.
Szerintem ennél egyértelműbben nem tudtam lehet megadni, az általad hiányolt információ három soros hsz-emben csupán kétszer szerepel.
Beláthatod, nem véletlenül hittem azt, hogy kötözködni akartál.
De mind1, használom így kockával, nem érdekes...hagyjuk inkább...
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
MODERÁTOR
válasz localhost #5682 üzenetére
Az nem csak Win98 alatt működött? Ha jól rémlik kattintani kellett valahová, aztán közben nyomni az Esc-et és valahogy úgy megállt az óra. Ezer éves PC Guruban olvastam anno...
Közben kigugliztam (gyönyörű magyar szó) a pontos leírást.Egyébként ezek a trökkök nem műkdönek az WLM-es Aknakeresőben (Gaming Zone).
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Pubszon
veterán
válasz localhost #5977 üzenetére
Téged ennyire zavar az, hogy ha véletlen használja a Plus!-t és megoldásra jut mert segítettem???
Az emberek többsége felrakja, és ha már egyéni hangulatjeleket használ, akkor gondolom hogy pl a neveket is normálisan akarja látni.Sk8erPeter: Plus!-al megoldható, hogy a sor elejére amit írni akarsz beírod, hogy /noicon.
Ne ijedj meg, hogy mikor írsz megjelenik a hangulatjel, de nem fogja elküldeni.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz localhost #5982 üzenetére
86 ismerősömből kb 60 használja.
Meg mint már írtam, aki nem szereti a Plus!-t, az pl az egyéni hangulatjeleket sem nagyon favorizálja(kivételek vannak), így mertem feltételezni, hogy használja a Plus!-t.
De látom téged tényleg az zavar, hogy segíteni próbáltam és lényegébe segítettem is, de ha ennyire zavar akkor PLS ne írj a topikba, mert az én hsz-om még mindig több információt tartalmazott mint a te hsz-od, mert mint hogy legalább annyit segítenél mint én, inkább engem oktatsz kifele. De köszi nem kérek belőle.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs