Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Bár nem tom pontosan, de asszem amióta feltettem a mIRC-et, azóta a Live-om randomra disconnectál nekem, nem találkozott valaki ilyesmivel?
Bár úgyszintén nemrég feltettem a ZA Security Suitot lehet, h az csinál vmi butaságot?
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Nem. 7.0.642est. mIRC-ből meg a 6.31est. azért gyanakszom rá, mert eleinte akkor tünt nekem fel a dolog, amikor be voltam jelentkezve livra, atán jelentkeztem mircre és ledobott a liveról. Most már randommra megy, függetlenül attól, h fut-e a mirc vagy sem. maga a disconnct is random, van h majdnem jó egésznap de van, h kb 5 percen keresztül percenként ledob...
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Igen most esett le, h az msnről beszélsz... Elvileg ha jól emlékszem akkor a9es beta már régóta leszedhető nem? Ha igen akkor én azt erőltettem rá a gépre (legalábbis arra határozottan emlékszem, h betat raktam fel amihez 1 frissítés jött ki), de most megnéztem a verziót és az 8.51288.816 szal nem tom h ez mennyire új/végleges.
Most néztem meg ez pont az aktuális, akkor valszeg leszedtem a 9es betat...
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Még egy elhallgatott infó jutott eszembe, pár hete feltettem az béta sp3-at is... Lehet ezek összessége már valahol ütközik. Próbaképpen feltettem a béta 9est, de azzal be sem tok jelentekezni már. (810032d error, minden teszt pipa a repair után sem enged be, azonkívül eddig 2szer kiírta h átmenetileg nem megy a szolgáltatás), szóval nemsokára xp reinstall.
-
_ak_
addikt
válasz D347HBR1NG3R #2692 üzenetére
Nem tom a megoldást, de asszem a kulcsszó : MSNP ennek több verziója van, pl a mercury messengerrel szórakoztam, és ott lehet választani 3 küzöl, h melyiket akarod használni, én a aszema 9es verzióval kezdtem és majd féléves kiírásommal ("Beer is good!" ) néztem farkas szemet. aztán bejelentkeztem a 9es beta msnnel és ott meg up to date volt a contact list a kép és a szöveg is. ha logikusan akarok kikövetkeztetni, akkor msnp 9 lehett egy régebbi szabvány? msnp 11 van most és a 9es betában az msnp14, e 3 közül tudtam választani a mercuryban.
(szerk: a lényeget kihagytam, próbálkozz esetleg más live verziókkal szedd le a legfrissebb stabilt és esetleg a 9es betat)
Utóbbi időban engem majd kikészített ez a kis progika, ezért elkeztem körbenézni, h milyen alternatívák vannak.. háát egyszerűsűgével és funkcionalitásával kevés tudott versenyezni, mercuryra lecseréltem volna, de az meg nem megy x64es rendszeren, meg amúgy is a mac és linux supportnál egymás seggét nyalják, winnél egy kis huzavona után megjegyezték, h vista= shit x64 vista = big shit. itt kb elegem is lett belők
De ha esetleg tud valaki vmi alternatívát mondani msn-re azt meg köszönném, cross-platformos multi protocollos im messengerek nem érdekelnek (mert a híresebbeket már végigzongoráztam )[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz pH érték #2730 üzenetére
Itt magával az elmélettel van a baj. Hisz azért tiltottad le őkert. mert pl épp olyan kedved volt.azért is vannak a tiltó listán, h arról a címről ne érhessenek el, de ha mégis ezt szeretnéd, akkor egyszerűen vedd le őket a tiltó listáról és nem lesznek ott. Vagy csak én nem értem, h mit szeretnél.
Bencom ™ megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
"Fentebb linkelt a kolléga pár hasznos vírusírtót."
-
_ak_
addikt
Én is hasonló képp viszonyulok a NOD-hoz. Nem mondom, h abszolút felesleges, de én akkor inkább nem is használnám, a Kaspersky megbízhatóságát magam is nem egyszer tapasztaltam, de sokan vannak itt is, akik nagyon szeretik, nyilván nem véletlenül, elnézésedet kell, h kérjem, de szvsz ott vmi user error lehetett, vagy annyira már annyira haldoklott a gép, h amúgy sem maradt volna meg. De ha semmiképp nem akarsz még 1 esélyt adni neki, akkor legalább egy avastot futtas néha.
De mivel nem feltétlen vírusról van szó, ezért ajánlottam 2 általánosan jónak elfogadott spy/malware írtót is. (volt olyan amit a spy bot nem talált meg csak a counterspy, de vannak oplyan cuccok is, amelyiket egyik sem szűrte), nem mondom, h érdemes túlvédeni magad, de néha érdemes futtatni egy másik scannert is.
Btw, ha szeretnél többet megtudni a témával kapcsolatban: [link]
-
_ak_
addikt
Nm.
Mercury Messenger után a Trillian tűnt a legjobbnak, csak nem lehet offline üzenetet küldeni (nálam már itt bukta) nek kezeli a színes neveket, illetve nem tartotta meg a korábban létrehozott csoportjaimat. Pár perces ismerkedés után itt külön váltak útjaink..
-
_ak_
addikt
Nahh, csak amikor sok embernek kéne átírni a nevét, akkor már elég kellemetlen a dolog, Mercuryba lehet offline üzenetet küldeni, csak pl 64 bites vista alatt nem túl használható.. linux meg mac a fő profiljuk, de már az is lehet, h a 32 bites vista alatt is jól menne.
-
_ak_
addikt
hemaka: H az sp1 okozza-e vagy sem, azt passz, de mindenesetre az xp sp2 után jó, szal szvsz ez így nem túl jó állapot, persze nem akarom megmagyarázni te tod mit bír a gép és mit nem. de ez esetben legalább az msn-t frissítsd, hátha..
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz LucifeI2 #2780 üzenetére
Mikor beszéltél vele utoljára és mikor láttad utoljára bejelentkezve? Ha szerinted is rég, akkor nem tök8, h törölt-e vagy sem? Csak a sux van azzal, ha pár száz ember lesz a listán és a 2/3ával még csak nem is beszélsz. potenciális vírus és spam források, és még a rendszert is lassítják.
Btw h tudnám resetelni az live beállításaimat? Nyomtam rá egy uninstall-t + mappa és reg törlés, de a beállításokat megjegyezte.
Plusz sokat vagyok rejtve, de ha olyankor rám írnak akkor az előtérbe hozza az ablakot, ezt a funkciót hogyan tudnám kiíratni, elég zavaró..
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Én még mindig nem jöttem rá, h hol tartja a live a beállításokat..sem a login beállítások sem a maga a live beállítások nem törlődnek egy uninstallnál, pedig már live a mappa sem volt fent.
-
_ak_
addikt
Anno volt egy oldal, ahol meg tudtam változtatni az live címemet. yahoos fiók helyett a google fiókomra, most szeretném vissza váltani, de nem találom azt az oldalt, tudtok adni vmi tippet?
-
_ak_
addikt
válasz Loretto #2870 üzenetére
Thx, már korábban is megtaláltam ezt az oldalt csak akadt vele némi problémám. A account summarynál bár azt írja ki h loading, de 10-20 perc elteltével sem mutat semmit, a link ID-re rákattintva meg: Error code: Note.Error
Egy abszolúte használhatatlan error code-ot kapok (már egy jó ideje), ezért gondoltam, h lehet én vok a hülye és csak rossz helyen keresem. Plusz megnéztem a supportos linket (elfogadtam a tanusítványt), hát vmi jó kis reklám oldal lett belőle.Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Engem is szívat most a live. Először egy yahoos címem volt, amit aztán leváltottam egy gmailesre, de nem rég kitaláltam, h nekem a yahoos kell megint, de azt hitem, h nem találom az oldalt ahol visszacserélhetném, de csak egyszerűen vista alatt nem töltött be teljesen vagy ha betöltött akkor error felirat lett a vége. érdekes módon virtuális xp alól egy ie-vel nem volt már ilyen gondom, de, és itt jön az első kérdés. van két oldal
https://login.live-int.com/
https://login.live.com/
H mi a különbség köztük, arra nem sikerült egyszerűen rájönnöm, de mindenesetre itt meg lehetett változtatnia live ID-met, amit vissza is cseréltem a yahoosra. Írta is az oldal alján, h legalább egy órát várjak, mielőtt bejelentkezek a live messengerbe, mert előfordulhat, h offline leszenek a partnereim, nos több mint 3 nap után is offline volt az összes partnerem... Természetesen aktiváltam a fiókomat is.
Ezek után visszacseréltem a gmailesre és kb 3 perc sem telt el, de tudtam használni a messengert, azóta kiopróbáltam egy új gmailes fiókkal is, de az sem akar "megjavulni". Lemaradtam vmi fontosról esetleg, ahol arról volt szó, h nem lehet már live ID-t változtatni? A fiók szolgáltatások működnek továbbra is, csak live messenger nem akar.Ötlet/tipp? Csinálhatok egy új fiókot magamnak?
-
_ak_
addikt
Bár a mértjét képtelen vagyok felfogni, de xp alól sikeresen csináltam egy @windowslive.com accot. (Vista alól nem tudta ellenőrizni az új ID foglaltságát). Amit még inkább nem értek, az az, h az angol sing up oldalról regisztrálni csak a hotmailre és livera lehet, míg a magyar oldalról hotmailre és windowslivera. Egyáltalán miért van winlive és sima live? Hol lehetne utána olvasni, h mivel mi a helyzet, mi mire jó, úgyértem, h az utóbbi időben tiszta útvesztő lett ez a live szolgáltatásuk.
-
_ak_
addikt
válasz Bencom ™ #3101 üzenetére
én azon problémáztam, h nem tudom gmailről visszacserélni yahoora a címemet vagyis nem frissíti a partner listámat, a másik kérdésem pedig az volt, h van-e szolgáltatásbeli különbség a winlive és a "sima" live fiók közt, de nem sokra rá megtaláltam, h egyszerűen csak országokhoz van kötve bizonyos cím, így akár lehet japán domaines címünk is, és ezt be is linkeltem, erre mondtad, h lehet akármilyen más mail fiókos címem is , ami már az első cím váltásnál feltűnt, hisz a use your own email address pont elég egyértelmű.
-
_ak_
addikt
Ezeket mi tehette fel?[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
Csak ez a 4 volt és simán tudtam őket törölni az LM-ből, ilyen reklám hülyeségeket meg nem telepítek (véletlenül sem), nyomtam egy kav counterspy scan, de azok sem találtak semmit, így kénytelen vagyok azt hinni, h az új plus hozta ezeket elő valahogy.
-
_ak_
addikt
válasz brownus #3478 üzenetére
Nekem a wlm ide:
C:\Users\*****\Documents\Beérkezett fájlok\*****1193182017\Előzmények
plus ide:
C:\Users\*****\Documents\Naplózott beszélgetések\Eseménynapló.xmlA saját wlm-be meg megint találtam vmi "érdekeset":
Nektek is ilyen? (part4nerek)
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi időben, az offline üzeneteket egyszerűen nem kapom meg, vagyis megérkeznek, de csak akkor amikor újra bejelentkezek. Ebben a formában igen komplikált rejtve beszélgetni. Nincs tippetek, h mitől lehet?
-
_ak_
addikt
Éérdekes. 5 offline üziből 3at kaptam meg, az utsó 2öt csak másnap reggel. d.u. kipróbálok egy live reinstallt.
-
_ak_
addikt
válasz localhost #4056 üzenetére
jó-jó, h live 2009-re gondoltam, de a verziószámban is szinte biztos voltam, pedig tényleg 14essel indul
Viszont kipróbáltam a bétát és láss csodát, kényelmesen tudtam rejtve beszélgetni. Persze, h ne legyen minden felhőtlen, sem az a-patch sem az msn plus live, nem akar együtt működni (előbbinek már csak azért sem ártana, mert direkt ehhez a betához szedtem le, utóbbiból meg vmikor kilopták a beta live kompatibilitást, legalábbis nem szerepel már a támogatottak közt, holott mintha régebben támogatta volna).
Bár nem tudom, h ez pontosan h megy, de mivel már csak 3 hónap van a hivatalos megjelenésig, lehet, h tényleg már egy aktívabb tesztelős időszak indul.
Mellesleg elég furcsa, de eddig egész tetszetős az "új" live.
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest