Hirdetés
Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz Pubszon #3692 üzenetére
Okok, amiért NE töltsük le:
-Valaki csak azért regisztrált egy új nick-kel, hogy ezt belinkelje nekem, mert beszóltam valakinek.
-egy olyan link, aminek a nevében sh*t szó szerepel
-egész Európában vacakol az MSN, erre ez majd az én gépemről megjavítja
-maga a programról a neten rengeteg fórum van, igaz amit meg is értettem, annak nem csinált semmit (amit észre vett volna)
Saját problémáim:
-Nehezen fogom feltelepíteni Symbian alá
Aki ennek ellenére letölti...
.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-
Furky
őstag
-
Laczik
tag
válasz Pubszon #5629 üzenetére
Igen, olvastam már erről(rákerestem) de ahogy mondtam az a baj, hogy azt a jelszót amivel az elején bejelentkeztem már megváltoztattam (bevolt pipálva, hogy tárolja a jelszavamat, én kipipáltam és átírtam)
Szóval az lenne a kérdésem, nem lehet valahogyan visszahozni a "csillagokat"?Valami rendszervisszaállitással.Ha van olyan program ami képes visszahozni a törölt fájlokat talán ezt is visszatudná hozni. -
Des1gnR
őstag
válasz Pubszon #5622 üzenetére
Van egy olyan script, hogy Screenshot Sender ezzel egyszerűen tudsz küldeni képet a képernyőről.
(van még 1 pár funkciója érdemes kipróbálni)v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
félisten
válasz Pubszon #5962 üzenetére
Hali!
Igen, igen, mobil az van(és Vista alá nem tettem fel)... Kösz a választ...
Bár nincs mindig a mobil csatlakozva, de gondolom mint képátvitelre alkalmas eszköz drivert meg talál ugyebár...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz Pubszon #5981 üzenetére
[NOFLAME]
Nem, engem az zavar, hogy válaszodban Te már alapból feltételezted, hogy van neki PLUS
És az, hogy emiatt még engem nézel ostobának, ahelyett, hogy visszakoznál vagy eredetileg írtál volna egy HA szót az egész elejére: Valahogy így: "ha plust használsz, akkor...""Az emberek többsége felrakja," Hehehe Ez vélemény vagy tudományos adat? Ellenkező példát biztosan tudnék hozni - legalább annyit, mint Te magad e mellett
[/NOFLAME]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Pubszon #5981 üzenetére
Igen, fent van a Plus!, közben megtaláltam, amikor említetted a perjeles dolgot, jó ötlet volt, köszi!
Amúgy csak akkor működik, ha nincs előtte sortörés
(#5980) Csabee.: "te ügyes srác vagy barakod a txt-be az 1-2kb é átküldöd neki.." Azért ilyen "tanácsokat" ne sűrűn osztogass, ha lehet...
(#5982) localhost: most tulajdonképpen nem értem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, kifelejtette a hsz.-ből azt, hogy "ha fent van a Plus!", ennyi... bárki követhet el hibákat, úgyhogy legyen már béke...
Sk8erPeter
-
localhost
Közösségépítő
válasz Pubszon #5983 üzenetére
Örülök tanácsaidnak! Nekem is lenne néhány a Te számodra.
150 ismerősömből 142 NEM használja = én nyertem! Ekkora ostobaságot!
Péter! Kösz, de nem én flamelek, ahogy írtam már egy párszor, csupán PONTOSÍTOK!
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Evangeline
csendes tag
válasz Pubszon #5974 üzenetére
A naplófájlok titkosításáig eljutottam már rég...van messenger plus-om...
Én a FÁJLMEGOSZTÁS és a BESZÉLGETÉS titkosítására gondoltam. Tehát nem akarom, hogy miközben beszélgetek egy partneremmel, közben "lehallgassanak" vagy valamilyen módon "figyeljék" a párbeszédemet és a fájlmegosztásaimat. (tudom, hogy egyeseknek ez könnyedén megy...)
Úgy hallottam, ez a "letitkosítás" megoldható. Csak sajnos nem tudom, hogy...ezért kérek segítséget. Nekem életbevágóan fontos lenne...
-
Balázs1621
senior tag
-
localhost
Közösségépítő
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs