Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudolf2
csendes tag
Én a teszt részre gondoltam. Én ajánlottam a Samsungot, de az lehet nem fér bele a keretedbe. Írtam azt is, hogy jó pár éve nyúzom és meg vagyok vele elégedve. Én ettől többet nem tudok. A linket pedig a netbookot használok véleményeinek olvasására szántam, mert minél több vélemény birtokában vagy annál könnyebben tudsz majd a márka mellett dönteni.
A vége részemről: SAMSUNG
Kihajolni veszélyes és tilos, de nem lehetetlen...
-
Rudolf2
csendes tag
válasz Rav3n02 #16937 üzenetére
Szia!
A 32 bites windowsok 4, a 64 bitesek pedig 128 Gb. memóriát kezelnek.
Én csak jókat hallottam róla bár fut belőle pár típus. Szerintem, ha tényleg csak netezésre
kell akkor bármelyik típus megfelel neked. Az akkumulátorára talán mindenképp figyelj oda, mert az egyik nagy előnyük a hosszú üzemidő lenne. Az ára miatt jó vételnek tűnik....Aki netbookot vesz, az elsősorban a merevlemez kapacitását és az akku üzemidőt nézi, mivel hurcolja magával egész nap. A proci és a memória itt másodlagos. Egyébként ha azok is fontosak lennének, akkor netbookkal igencsak mellényúl, annak a nagy laptopot ajánlom.
-
Rudolf2
csendes tag
válasz tom1976 #16939 üzenetére
Szia!
Szerintem ez ritka hiba ennél a típusnál, de egy örökzöld tanács:
Próbálja ki még a boltban!
A pixelhibák döntő többsége már általában az első használatkor jelentkezik, a folyadékkristályokat vezérlő tranzisztorok a használat során jóval ritkábban hibásodnak meg. Ennek megfelelően első lépésként érdemes már az üzletben kipróbálni a megvásárolni kívánt terméket, legyen az monitor, laptop, vagy laposképernyős tévé. Ha a kipróbálás lehetőségét egy boltban megtagadják, érdemes másik üzletet felkeresni, még ha ott pár ezer forinttal drágább is ugyanaz a modell - hiszen ki örülne annak, ha például a drága pénzért vásárolt monitor egyik képpontja folyamatosan a szemébe világítana?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest