Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abacsx
tag
Sziasztok, vennék valami kicsi gépet, de nem értem ezt a subnotebook koncepciót. A cél valami 11.6-12 coll környéki HD-t is lejátszó gép lenne, persze nem 300 ezerért.
Előre is köszönöm a jótanácsokat. Elolvastam olyan 200 hozzászólást, de nem teljesen tiszta, milyet is érdemes venni. Pontosabban van-e olyan subnote vagy netbook, amelyikben videókártya is van. Játszani nem nagyon akarok rajta, de azért nem lenne baj, ha erős lenne a gép. Az ár azért annyira nem érdekes, ezt már megtanultam a korábbi gépeimen.[ Szerkesztve ]
do not underestimate the power of the dark side
-
abacsx
tag
Köszi a tanfolyamot . A nem akarok játszani,de erősebb gép nem akadály azt takarja, hogy a gyerek esetleg akar, amikor otthon van a gép. Vagyis valami erősebb hordozható subnoti kellene Esetleg ilyesmire szeretnék valami konkrét példát előre is köszönve.
-
abacsx
tag
Sziasztok,
Tudtok nekem véleményt mondani a Thinkpad x 121e i3-as procis netbookról? Illetve olvastam egy x130-asról, lehet-e majd megvenni vagy tényleg csak iskoláknak készülő gép? Kellene nekem egy strapabíró kis gép, ami elég erős is. Vagy van-e valami hasonló? Illetve láttam itt egy korábban belinkelt e-125 ös gépet amd 450 es procival, az mennyivel gyengébb. 30-40 méteres magasságokban szoktam dolgozni meg konfigolni néha.Előre is köszi.
-
abacsx
tag
válasz Vikthor #17969 üzenetére
Na nem lettem sokkal okosabb a benchmarktól, mert ugyanakkor azt írják, hogy az inteles videokártya gagyibb, mint az amd, vagyis nem biztos, hogy számít az i3-as . Mi a különbség az x meg az e széria között thinkpadban, illetve lesz-e x-130 as is kapható?
-
abacsx
tag
Lassan azért tisztul a kép, azt hiszem egy x121e lesz 450--es procival meg magyar billentyűvel. Az intelest melegedőnek írták le, és összességében rugalmatlanabbnak.
Van valami jobb forrás, ahonnan érdemes megvenni?
Illetve továbbra sem találok x130-ast. Ez valami aljas Európa ellenes antikapitalista hozzáállás?
Meg esetleg tudja-e valaki hogy mi az E 125 meg az x121 között a különbség? Csak a csík a kaszni szélén?do not underestimate the power of the dark side
-
abacsx
tag
Kösz köszi, na de télleg...
Az egyik, amit néztem az E 125 volt versus x121e meg ilyenekre gondoltam, hogy tartósság, újabb alaplap, jobb aksi stb.do not underestimate the power of the dark side
-
abacsx
tag
ez az electrobolt ha jól értettem, nem ajánlott általatok. Van esetleg valami más megbízható forrás, ahol "jóáras" a kicsike? Volt itt egy 3 év garis ajánlat, de nekem azt már nem akarta behozni.
-
abacsx
tag
Nyami nyami megrendeltem e-125 3 év garival, 117-ért remélem lesz nekik, nem csak egy ottfelejtett termék. Úgyhogy bogyo112 a linkedérrt
-
abacsx
tag
Szia,
Hát ez a 3 éves gari vállalás legyen szépen az ő bajuk. Ha a számlán szerepel mint szolgáltatás, az már bőven elég arra, hogy rájuk borítsuk az asztalt meg a fogyasztóvédelmet. Van nekem is másik 2 gépem, és én is a Samsung NP-met cserélem le erre. Kissé kevés volt skype teamviewer, winbox meg internetezésre a telómmal, miközben lógtam 35 méter magasban. A felbontását már nem is említem, amikor 5-6 opció meg az oké gomb a képernyő alatt volt. 1024x768-on aztán mindez csiga üzemmódba csapott át. Na mind1, remélem ez beválik. Vajon megy-e rajta xp meg van-e hozzá driver Kissé félek a win7-estől. Legalábbis a samsungról úgy leszedtem a startert, ahogy volt. Majd leírom én is a véleményem ahogy egy kicsit megnyúzom.do not underestimate the power of the dark side
-
abacsx
tag
válasz Bogyó bá' #18072 üzenetére
Nem idegeskedek én a garin. A számlán szerepel mint szolgáltatás. Hacsak meg nem szűnik a cég, szerintem behajtható rajtuk. Aztán, hogy ők hogyan intézik, ehhez semmi közöm. Megvehettek egy nagyobb tételt, vagy ezzel akcióznak, vagy bármi egyéb.
-
abacsx
tag
Van egy win7 ultimate-em 64 bit-es. Az jó? Vagy lassú lesz tőle. ( A lassú gép a rémálmom)
A HP probook hasít vele. Igaz kicsit erősebb gép, i5 meg 1 gigás videokártya.[ Szerkesztve ]
-
abacsx
tag
Ez az SSD dolog nekem is megmozgatta a fantáziám. Van ebből jobb fajta? Gondolkozok rajta, hogy betegyek majd egyet az E-125-ösbe. Mondjuk egy 128 gigásat. Semmi tapasztalatom nincs SSD ügyben. Elolvastam a korábbi hozzászólásokat.
-
abacsx
tag
Meglátjuk, mit tud a kicsike a 7200-as vinyóval. Közben visszajeleztek, hogy kedden szállítják. A Kingston nem jó? Pendrive-ban legalábbis király. Olyan 25-től van a 64 gigás. 42-től a 128-as. Mondjuk a samsung 48 ezer, de 3 év garival.
-
abacsx
tag
válasz _DiEGO_ #18110 üzenetére
"Ócsósodik" rendesen a cucc. Remélem nem jelent gari vesztést, ha kicserélem a vinyót. 128-at csak azért tennék bele, mert a wingyóz terül, mint a lepény, aztán egy kis zene, meg egyéb letöltés után ott fogom nézegetni a rendszerinfóban, hogy nincs hely a nyolcmillió ápdétnak.
-
abacsx
tag
Nem bírtam ki keddig, elmentem érte személyesen Tolom fel rá a win 7 est
-
abacsx
tag
Alakul már a vélemény. Nekem tökéletes, villámgyors, fut rajta 5-6 dolog egyszerre, a billentyűzet álom, a tácspad annyira nem, de a piros pöcök szuper. Felszippantott az este mindent, ami kellett neki kb másfél óra alatt, egyetlen okét se kellett neki nyomni . Apropo gari, megkérdeztem az illetékes elvtársat. Azt mondta 3 év gari, háztól házig. Hangzás, képernyő teljesen jó, melegedni alig, és ma már nyomtam 2 órát, és kiírja, hogy 6 óra van még hátra. Részemről csillagos ötös a gép. Bogyónak külön a véleményekért meg a linkért is.
-
abacsx
tag
Jééé télleg ez nem simogatós, és akkor megy, meg feltoltam fullra a mozgatást, és így már egészen jó.Segített a magyarázat, majd csak megszokom, hogy más, mint a probookom.. A Samsung egyenesen a sírba vitt a tapipadjával, amikor véletlenül beleértem, vagy a széléhez értem, és lescrollozott az alvilág fenekére.A klikkelés vele nem olyan rossz. Amúgy nekem se megoldás az egér, mert terepen dolgozom vele.
[ Szerkesztve ]
-
abacsx
tag
Hali mindenkinek. Most már 2 hét után kijelentem nyugodtan, hogy ez az E125 a legjobb gép, amit valaha is nyúztam. A touchpad is egész jó, csak állítgatni kell. . Lehet rajta körözgetéssel gördíteni, (touchpad) van rajta egypár demo videó, hogy hogyan is kell. Ezt a pöcökegeret csak tanulgatom még. Egy kissé valahogy sohase áll oda, ahova gondolom, de ez lehet, hogy az én ügyetlenségem. Nálam az akku idő, a képernyő, a billentyű, főleg, hogy a hasznos gombok vannak előtérben, és nem az F gombok, a teljesítmény a kezelhetőség 10 pontos. A touchpad a letiltott oldalgörgetővel nem rossz, de persze a probook-on jobb. Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon örülök, hogy rá lettem itt dumálva erre a Brazos platformra. Igaz, nem szoktam játszani, de pl teamviewer, google chrome, iphone-ról netmegosztás, skype, winbox, totalcommander szépen elfut egymás mellett. Az excell sem erőlteti meg.
-
abacsx
tag
Sziasztok,
Piszkálja a csőrömet mégiscsak egy SSD a TP125e-be. Kissé zavar, hogy amikor mozgatom, márpedig néha elég gyakran használat közben is, akkor leállítja a vinyót, ezért néha várni kell. Samsung versus Kingston ? vagy esetleg valami jobb ? olyan 250 gigás kellene, mert elég hamar belakom a 128-at.
Jah, meg írtátok, hogy 7 mm vastag legyen, ezt néha nem jelzik, és nincs kedvem utólag leflexelni belőle 3 mm-t.[ Szerkesztve ]
-
abacsx
tag
Ha csak leltíltom a védelmet, vajon mennyi idő alatt nyiffan ki a vinyó? Nem akarnak olcsóbbak lenni ezek az ssd-k?
-
abacsx
tag
válasz Bogyó bá' #18987 üzenetére
Azt azért nem szeretném, hogy az ssd drágább legyen, mint maga a gép. Lementem az adataimat, aztán letiltom ezt a vinyó védelmet, aztán esz, ami lesz. Ha megmurdel, akkor jöhet egy 120-as ssd. Mondjuk a kis samu bírta jól a gyűrődést, eltekintve a korlátaitól. A 7200-as vinyóval elég gyors ez nekem. Csak mint említettem ezek a hatáspauzák....
-
abacsx
tag
Helló mindenkinek. Lassan eladósorba kerül a lenovo tp e 125-ösöm. Van még rá 2 év gari, mivel elkövették azt a hibát, hogy 3 évet mertek rá adni. Nem sokat használtam, inkább terepen , ezért csak a tapi padján van minimális felületi kopás. Hogy vannak ezek beárazva most, meg mire cseréljem le, ami combosabb, meg bírja az akkuja is? Egyébként az akkuja is jó állapotban van olyan 70 ciklussal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- 28.Lenovo E550 4x2000Mhzprocesszor Processzor:4x2000Mhz Memória: 16 gb SSd:Új 240 Billentyűzet:magy
- 25.HP 840 G3 laptop Processzor:6300U Memória:8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító Full Hd Akk
- 15.Hp 640 g4 laptop Processzor:7300U Memória:8 gb dddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító Akku
- 5.Hp 840 g2(2.) laptop Processzor:5300U Memória:8 gb SSd:256 gb Billentyűzet:Magyar Akku több ó
- HP ZBook 15 G3 - Intel Core i7-6700HQ - AMD FirePro W5170M - 16 GB RAM - 512 GB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest