Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anex
csendes tag
válasz Armagedown #21220 üzenetére
Nagyon köszönöm ez tényleg jó kis gép de már egy tízessel drágább mint amit rá tudok költeni.:S Azt hiszem végül emellett döntök:
http://edigital.hu/Netbook/Asus_eeePC_R051BX-WHI002W_netbook_feher-p329620.html#specifikaciok
Sokan dicsérik remélem nekem is beválik majd.
Köszönöm szépen még egyszer.
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #21271 üzenetére
Meguntam hogy ilyen kodek ilyen media player, hardveres szoftveres gyorsitás blabla. Egyik 720p-t egyik lejátszó vitte másikban akadozott vagy forditva stb. Inkább e450.
-
félisten
válasz Armagedown #21330 üzenetére
Azért már érdemes kicsivel többet kiadni!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
spony1121
csendes tag
válasz Armagedown #21558 üzenetére
Köszi a választ?
Tehát hiába veri el az intel az amd-t nyers számításokban, böngészés közben mégis gyorsabb a c50? -
terencehill
tag
válasz Armagedown #21571 üzenetére
köszi- ezzel a lejátszóval simán megy,
amúgy a többi lejátszó miért nem viszi (vlc, kmplayert próbáltam)?---
-
trabirider19
tag
válasz Armagedown #21655 üzenetére
Jah pont ezt néztem is ma, csak kicsit félek tőle mert hát mégiscsak finom elektronika.
Aztán azért gondotlam elöbb körbekérdezek itt -
TOTTIER
tag
válasz Armagedown #21702 üzenetére
Semmilyen módon? A setfsb nevű programmal sem? Vagy Valami custom bios?
Privátban hamarabb elérhető vagyok! Mailt és hozzászólásokat ritkán nézem!
-
TOTTIER
tag
válasz Armagedown #21704 üzenetére
Kár érte.Rammal gondolom lehet javítani 1 vagy 2 szlotos a foglalata?Nem tudod véletlenül?
Privátban hamarabb elérhető vagyok! Mailt és hozzászólásokat ritkán nézem!
-
trabirider19
tag
válasz Armagedown #21848 üzenetére
Köszönöm az ötletet
-
szoki007
aktív tag
válasz Armagedown #21936 üzenetére
Na igen, de facebook , sims3, ilyesmire lenne használva csak intel vga meg ezért kicsit kilőve :/
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #22321 üzenetére
Nem is rossz. Köszi
Csak az aksit keveslem
Ez a proci vga mire elég?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #22323 üzenetére
Sajnos akkor marad a 756, kell az erősebb proci, mert flash megeszi szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs