Hirdetés
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
-
LOGOUT.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz villamos #14696 üzenetére
én is tudok gépírni, nagyon jól!
de teljesen más egy noti és egy klaviatúra!!
a noti billjén elég sűrűn csapok félre, mert a megszokottól másabb a bill... pl kisebb ű...
de meg lehet szokni, ez nem lehet akadály!aki tud gépírni, az mindenen tud aki azt mondja, noti billen nem lehet, az bamba
-
gzbotii
nagyúr
na. a nagy kerdes.
nekem jelenleg, egy acer travelmate 5310 notim van ami 17"
nem egy izomgep, es ezt szeretnem lecserelni egy netbookra, mert konnyeben hordozhato, es eljar mindjart folotte az ido. szerintetek megeri a cseret, hasznalhato a netbook is v inkabb ne gondolkozak ilyeneken...
tobbnyire zene, film, net, neha jatekra hasznalom tehat semmi hardcore user...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Boxi88 #14704 üzenetére
hat igy COD 1-2, fifa 08, pes08, stronghold crusader
en pl ezt neztem ki, eleg jo arban van, 6 cellas akuval meg elmegy 7-8 azt irjak.
velemeny rola?
amugy 90k max 100 amit raszannek
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
apatyas
Korrektor
válasz gzbotii #14705 üzenetére
Amit linkeltél, annál biztosan jobb az S205 amit említettek. És kb 100-ért meg is lehet csípni. Processzorban kicsit jobb, mert az acerednél az atomnak csak 1,5GHz az órajele, meg ebben van használható (integrált) videokártya is, szinte minden elképzelhető gyorsítási funkcióval. Viszont 12"-es és az ideje kicsit kevesebb, 5 óra körül. Innentől, ahogy érzed. Ha játszani is akarsz, én atomot nem vennék. Ez se játékgép de jobb, azok asszem menni fognak amit írtál de keress rá.
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gzbotii #14708 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz körömszakadtáig a Windowshoz, akkor azért 4 GB rammal is kijön egy százasból.
És ez azért már számítógép, ellentétben azzal az atomos izével, amit kinéztél magadnak...
kieg: Boxi88 a teljesítményéhez képest írta, hogy drága, mert kb. guriga taknyot sem ér így 2011 közepe tájékán.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Cleon
csendes tag
válasz apatyas #14672 üzenetére
EU-n belül olyan, mintha Mo. rendelnéd. A helyi bruttót kell kifizetned ill. a szállítási költséget Lenovo, HP, Apple - nál/nél elvileg világgarancia van. (Bár hallottam olyanról is, hogy amcsi Lenovo garanciát nem fogadtak el. Utána kell járni!)
Én is most szándékozok egy HP/Thinkpad brazos netbookot behozni!
[ Szerkesztve ]
-
M3nt0R
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem (lehet kicist off topic), hogy adott egy régi Dell Inspiron Mini 10v gép, N270 es atommal. Igen nem egy mai darab, tudom hogy ne várjak tőle sokat, de jelenleg veszett lassú, szóval rendszer újratelepítésen gondolkodom.
Szerintetek egy win7 home premium nagyon lassítja? Érdemeseb inkább XP t adni neki, azzal jobban elvan?
Köszi a válaszokat!
-
M3nt0R
tag
válasz Armagedown #14713 üzenetére
Hopp és akkor itt a csavar (elfelejtettem beleírni) 1 GB ram van benne.... voltam vele szervízbe, közölték hogy nem lehet updatelni 2-re. Szana szét szedte a srác de nem találta meg benne a ramot Aztán közölte hogy Kingston honlap szerint nem lehet upgradelni...
-
Boxi88
őstag
válasz M3nt0R #14714 üzenetére
Az a helyet ahol nem találják meg a gépben a ramot, nem nevezném szerviznek...
Ja amúgy írják, hogy 2GB-ra lehet bővíteni a gépet...
Amúgy próba szerencse alapon én kipróbálnám win7-tel és ha lassabb vissza az xp... ha meg nem lassabb, akkor hagynám rajta a win 7-et! Vesztenivalód nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz M3nt0R #14714 üzenetére
biztos nem találta meg ezt a linket
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy jelenleg ez a besbuy netbookban?
[link]
Előző generációs atom procis gépem van 1 GB memóriával, ez mennyivel lehet jobb, gyorsabb? Ahogy nézem ez már 2 magos, 4 szálas proci.
Azért csodát ne várjak igaz?„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
robertel
senior tag
válasz Boxi88 #14718 üzenetére
Aha, hát nem tudom mit vegyek, laptop 80-100ért vagy egy ilyen, az ára nagyon kecsegtető.
2 év garancia is jól hangzik és talán amire kell arr ajó is lesz.
Amúgy ilyen netbook árak mellett meggondolandó, hogy az ember vegyen-e 100k-s telefont
Persze tudom nem egy kategória, de azért akkor is, ez többre használható mint okosteló.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
robertel
senior tag
válasz Boxi88 #14720 üzenetére
Mondjuk azért a hd videók ilyen notin mehetnének már, nem erre használnám, de azért a sebesség ezen is múlik.. A Nexus S-em lejátsza a full hd-s youtube videókat akadásmentesen, ez meg...
Ahogy nézem 80ért intel T4500 is van már, 100ért meg corei3
Elgondolkodtató azért, csak sok kedvem nincs plussz 50et adni érteMotaba78
Én sem panaszkodom telefonomra, de azért vannak dolgok amit billentyúzettel és nagyképernyőn (10", nagyobb mindenesetre mint a 4") jó csinálni.
Telefon nekem vészmegoldásra jó igazából, ha tényleg gyorsan rá kell nézni valamire, mert akárki akármit mond 5-10 percnél többet netezni nem jó egy 4"os okostelón.[ Szerkesztve ]
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Def26
félisten
Bocs, rossz topikba jött.
Boxi88: Igen, köszi, közben észrevettem.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Krystal_s
addikt
válasz Motaba78 #14716 üzenetére
jó látni ezt a videót...nem is tudom h funvideónak vagy inkább már szánalmasnak nevezzem. ilyen alap dolgok ,mint a ram ,hdd csere és ennyire szét kell szedni hozzá ? nem is a szétszedés, hanem ahogy ! nem sok kell h a billentyűzet eltörjön...na meg a touchpad melletti rész lol. a pasinak az a mini körme is beletörik...ilyenek a Dell komolyabb gépei is ? hála ég h nem vettem Dell minit. komolyabb gépnek viszont azt akartam. nem szerelni akarnám, de sztem egy ram, vinyó csere és a venti portalanításhoz nem kéne azért szervizbe menni pff. ez a videó...nem hiszem el. ez veri a Sony Vaio gépemet is...
anno a szalagkábelt én is ki tudtam szedni -
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #14726 üzenetére
ééés 9:15-nél megvan a ram végignéztem és megértem azt a szerelőt, aki erre a ....-ra azt mondta, h nem bővíthető. többe kerülne a munkadíj "gratula" a Dell-nek, ill annak a "szakembernek" aki megtervezte a gépet...napi 100 ram cserét rábíznék...tuti utána máshogy tervezné az egészet
-
robertel
senior tag
válasz Krystal_s #14727 üzenetére
Nem egyszerű az biztos, mindenesetre ha veszek notebookot, akkor írok nekik, hogy tegyék bele (ipon.hu-nál ingyen beleteszik). Nevetséges azért tényleg, hogy mennyire túlbonyolítják, ha hdd-t nem is, de memóriát könnyen kellene tudni cserélni.
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Boxi88
őstag
-
tothn
tag
Sziasztok! Hol érdemes most S205öst venni 4 GB RAmmal és term számlásan?
-
Mercutio_
félisten
válasz Krystal_s #14726 üzenetére
Családban most notivétel is terítéken van, a szaktopicot átolvasva 130-ig ezek voltak amiket találtam és ajánlott (alulra rakok egy listát néhány játékban low felbontáson melyik olcsóbb notiVGA (integrált, diszkrét) mennyit tud):
Fujitsu Lifebook A531 előny a matt kijelző, újabb intel proci, 3 év gari, prociba integrált VGA van (HD3000) HW-ilag lényegében a 30 ezerrel drágább HP probook 4530s-sel azonos, persze az HP, kérdés megér-e a név +30ezret.
Korábbi verziója az A530 Intel P6200 procival szerelve egy 20-assal még olcsóbb, csrébe gyengébb a proci és így a bele integrált VGA (Intel Graphics Media Accelarator HD) is, kijelző itt is matt és 3 év gari jár hozzá.
Lenovo B560G a fényes kijelző szerintem a hátránya, Intel P6100 proci, lásd. előző notinál írtak.
ASUS X53sj-sx109d külön VGA (Geforce 520M), lásd. lenti adatok, azért nem akkora szám, azt is érdemes tisztázni, hogy fényes, vagy matt a kijelző.
ACER 4552G-P343G32MN +garibővítést javasolnak hozzá, Radeon HD6470 VGA-ja van, ami szintén nem nagy durranás ráadásul a rendszer nem tudja lekapcsolni, tehát állandóan fogyaszt.
Toshiba C660 megbízható gyártó, Radeon HD5470 van benne ami kb. a HD3000 szintje van, ahol jobb, van ahol gyengébb nála játékban.
HP G6 i3-ba integrált HD3000-rel szerelt, 2 év garis, fényes a kjelző.
130-nál valamivel drágább, de általában a megfizethető notik között mostanság ezt ajánlják Geforce 540M-es kártyával:
Acer Aspire 5750G-2414G75MN (nem tudom, hogy ebben az árban mennyi garancia van!)Van az Acer 5750G-nek egy diszkrét VGA nélküli verziója a sima 5750, ez 3 évre kiterjesztett garanciával is belefér a 130-as keretbe és HD3000 van a prociban, hátránya (az 5750G-nek is, de szinte mindegyik notinak) a fényes kijelző.
Valamint itt van még az 5750G utódja az Acer 5755G, ami olcsóbb is de ez is 130 fölött van. (Geforce 540M VGA van benne, de csak 1 év gari jár hozzá alapból, van belőle piros és kék is )
Mindenképpen érdemes élőben megnézni, billentyűket megtapizni (nem nyeklik-e, kézre esik-e bill. tapipad), kinyitni (zsanérok mennyire strapabíróak, milyen szögben nyílik ki), valamint ha nem webshopban veszed ha lehet kipróbálni a kijelző nem pixelhibás-e.
Az Nvidia (Geforce) VGA-val egyes notik (5750G, 5755G biztosan) tudja az Optimus technológiát ami azt jelenti, hogy ha nem kell lekapcsolja a diszkrét VGA-t a rendszer, és a prociban lévő integrált VGA-t használja így csökken a fogyasztás, nő az üzemidő.
Játékeredmények low felbontáson (Radeon 5470-re már nem volt időm, kb. HD3000 szint):
CoD MW2:
Intel HD 3000: 58 fps
Intel Graphics Media Accelarator HD: 26 fps
Geforce 310M: 48 fps
Geforce 520M: 65 fps
ATI Mobility Radeon HD6470: 74 fps
Geforce 540M: 149 fps
Risen:
Intel HD 3000: 38 fps
Intel Graphics Media Accelarator HD: 21 fps
Geforce 310M: 28 fps
Geforce 520M: 50 fps
ATI Mobility Radeon HD6470: 53 fps
Geforce 540M: 82
NFS Shift:
Intel HD 3000: 32 fps
Intel Graphics Media Accelarator HD: -1
Geforce 310M: 23 fps
Geforce 520M: 37 fps
ATI Mobility Radeon HD6470: 48 fps
Geforce 540M: 58 fps
SIMS 3:
Intel HD 3000: 123 fps
Intel Graphics Media Accelarator HD: 87 fps
Geforce 310M: 78 fps
Geforce 520M: nincs adat
ATI Mobility Radeon HD6470: 165 fps
Geforce 540M: 423 fps
Left 4 Dead:
Intel HD 3000: 117 fps
Intel Graphics Media Accelarator HD: 53 fps
Geforce 310M: 60 fps
Geforce 520M: 119 fps
ATI Mobility Radeon HD6470: 54 fps (high beállításon!)
Geforce 540M: 152 fps (108 high-on)
CoD 4 - MW:
Intel HD 3000: 64 fps
Intel Graphics Media Accelarator HD: 38 fps
Geforce 310M: 40 fps
Geforce 520M: 108 fps
ATI Mobility Radeon HD6470: 53 fps
Geforce 540M: 176 fps[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
robertel
senior tag
válasz Mercutio_ #14733 üzenetére
Én is nézegetek notikat, lehet aztán azt veszek netbook helyett.
Én ezeket néztem:
[link] + 2 GB Ram, sajnos ebben az üzletben nem rakják be a gépbe, neked kell miután megvetted.
[link] ehhez is 2 GB Ram plusszba, az ipon viszont be is rakja a gépbe a plussz Ramot.
Szeritnem jelenleg ezek a gépek a legjobb vételek, illetve van még 80ért t4500-as intel procival szerelt gép, de úgyhiszem megéri a 20e Ft felár és a corei3.
Én a pentium p sorozatokat hanyagolnám már..„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Mercutio_
félisten
válasz robertel #14735 üzenetére
Az első az inkább 126k és hozzáadhatsz még 21-et a +2év garibővítésre, mert 1 év garral én nem vennék notit Az 5470 nem erősebb mint a prociban egyébként is ott lévő HD3000 viszont eszi az aksit. A második már jobb, de ott is jön rá a garibővítés, de ez itt már elég OFF.
Boxi88: Ha már rá kellett szánnom az időt, gondoltam összeollózom az infókat hátha másnak legalább megspórolok 1-2 órát
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
robertel
senior tag
válasz Mercutio_ #14737 üzenetére
Asus jobb lenne az bizos, egyébként ezekkel az új acerekkel nincs már oylan sok baj mint a régiekkel.
Lehet én is azt veszem ami 100ért van.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Mercutio_
félisten
Ezt láttátok már?
Eddig se volt szinte semmi választék, most akkor mi a fenét vegyek, ha nem akarok E-350-et, de kellene a 12"? Na nem mintha az E-350 és 12" összeállítás esetén olyan rengeteg lehetőség lenne[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Boxi88 #14740 üzenetére
Nagyon hatékony az Intel a kereskedőknél eddig a 722 volt kinézve a gyereknek iskolakezdésre, gondoltam még lentebb is megy majd az ára egy keveset, erre most törhetem a fejem mi a fene legyen, van az Asus 1215B több mint egy tizessel drágábban igaz 2 év garral "oszt jónapot" S205 már sok, más meg nincs 12" körül
-
Mercutio_
félisten
Lánynak lesz
Én is tudom mit kapok ennyiért 15,6"-on, de az nem csak súlyban, de méretben is nagyobb. (+ a notik többsége 6cellás aksival nem nagyon hozza az 5-6 órás üzemidőt, amit a brazos-ok)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
robertel
senior tag
válasz Mercutio_ #14747 üzenetére
Ha kisebb is szóba jöhet akkor viszont olcsóbban megúsznád sokkal
10" netbookok között van már igen jó, az általam is linkelt jw minix pl. és árban is nagyon jó, plussz 2 év gari.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Krystal_s
addikt
válasz Armagedown #14729 üzenetére
"szétkapod" <-
igen én is gondoltam erre, csak már nem akartam fokozni...
érdekelt volna a videó folytatása, hogyan rakja össze, főleg a cuki szalagkábeleket stb. lehet ,h összerakás után már nem lehetett bekapcsolni a gépet, ezért nem is mutatta
nem akarok itt gonoszkodni, de engem sokkolt ez a videó -
Krystal_s
addikt
válasz Mercutio_ #14733 üzenetére
köszönöm a leírást, este jobban átnézem...
igazából nekem elég furcsa igényem lenne most egy netbookkal kapcsolatban, mivel majd az asztali gépet szeretném lecserélni, ha nagyon szükséges...és továbbra is asztali gépként használnám LCD tv-re kötve és jobb lenne ha bekapcsolásnál sem kéne kinyitni. elég zavaró lenne a kijelző. egy compact pc lehet jobb lenne, de nálunk a "nagy" választékra való tekintettel sztem egyszerűbb lesz majd egy notit venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Asus Vivobook S16 OLED Garancia 2027.08.12. (Ryzen 5 7535HS, 16 GB DDR5, 512 GB SSD, 16" 3200 2000)
- Lenovo L490 laptop 8265U i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet egy pici
- Hp 840 g3 laptop 6300u i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd magyar billentyűzet akku töltő kam
- Hp 640 g4 laptop 7300U i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet kamera akk
- Hp 645 g4 laptop 2700U processzor 8gb ddr4 memória 240 gb ssd új magyar billentyűzet töltő akku kame
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest