Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Én elösször egy Logitech V470et vettem az 1000h-m mellé, de a noti btje és az egér nem szerették egymást (gyenge jel, akadozott), ezért lecseréltem egy VX Nano -ra. Na ez az egér egyszerűen maga a tökély.
De komolyan, megvan a v470 is, a barátnőm használja, összesen 3k huf van a kettő ára között, de ég és föld. (Hozzátenném, hogy nem a v470 rossz, mert az is király kis egér, hanem ennyivel jobb a Nano)
-
Alukard
senior tag
Probléma: Xp-ben hiába állítom be, hogy ne hibernálja magát, meg ne csináljon semmit, ha otthagyjuk a gépet, negyed óra - 20 perc után visszalép a felhasználóváltó felületig. Ezt kéne valahogy megszüntetni.
Nagyjából 3 ok miatt léphet vissza odáig... képernyő kímélő, készenléti állapot és hibernálás...
-
zezoka
őstag
Nem lehet , hogy csak standby-ba megy ki? Nekem enegdélyezve van a hibernálás, mert sokszor csak úgy nyomom ki power gombbal (amire állítottam be a hibernülést).
-Ha aksi van, akkor 5 perc után kikapcsol a vincsi, és a kijelző, 10 perc után standby, negyed óra után hibernálás.
-Ha tápról megy, akkor 10 perc után kapcsol ki a vincsi (persze csak ha nem "használódik") és a videókártya, készenlétbe soha, hibernálásba soha.
-Ha lecsukom a kijelzőt, akkor egyik állapotban sincs művelet (tehát csak lekapcsolja a kijelzőt).Azért használom így, mert szinte éjjel nappal megy, mióta megvettem (egyszer linkeltem be képet, hogy hogy: wlan, 24es moncsi (és igen, 1920x1200ban), rádiós egér+bill, usbs 160as vincsi, külső dvdrw slim házban (ala Kelzsoca)) ugyanis általában tőőőttöget. Nekem eddig nem volt vele probléma, egyedül az nem tetszett, hogy a készenlétből ahogy visszajön (de azt ugye tápnál nem használom), egyrészt kattintani kell a belépésre, másrészt nem mindig állt vissza a Wlan, olyankor meg kell nyitni a wlan progiját, de ennyi elég, ilyenkor már meg is találja, továbbiit nem kell vele tenni (régi 54megás Dlink 524).
Szóval egy a lényeg, magától nem készenlétezik nálam, mert este megy, kikapcsolom a moncsit, reggel bekapcsolom, meglököm az egeret, csak a moncsi kapcsol be, gép megy ahogy kell.
Aksitémára: nem sűrűn hordozgatom, de azért néha igen. tehát többségében asztalon emgy, de akkor se szedtem ki az aksit, mert már sokszor volt jó. Szinte minden másnap (najó, kis túlzás) villogó órára megyek haza (kéne bele egy elem :-) ), hogy volt egy mp áramszünet. Ilynekor pontjó, h benne van az aksi, mert nem hal be a gép. Router+modem ugyis visszaáll -> megy a net tovább. Aksi meg amikorra behal, addigra ugyis lesznek nagy, sokscellásak olcsón. Arra azért figyelek, hogy amikor nem használom (elmúlt napokban már nem ment éjjel-nappal), akkor le van nyomva az elosztó, tehát no 220. Ja meg hetente egyszer kavirnyászok vele a lakásban, és lemerítem.
Nekem még egy Bluetotthos egérre fáj a fogam (sokszor ágyban skypolok bnőmmel). 10es bútorlapból csináltam egy olyan tartót, hogy ne az ágyon legyen az alja, hanem erre rakom, oldalra kicsit nagyobb, hogy ráférjen egy egér is, mert van egy régi vezetékes laptopegerem, 40centis madzaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest