Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
Heyho! Szerintem meg várd meg h teljesen megmenjen... aztán vidd szervízbe... ha nem akarsz garit bukni akkor szerintem jobb megoldás, és attól függ milyen szervízbe viszed, változik az időtartam is hogy mennyi ideig javítják... nekem anno a fujimmal volt ugyanez mondjuk ott 10-ből 7 notinak ez volt a baja az első 1-2hónapban, először csak kattog akadozik, aztán meg is áll, majd újra elindul, asszem én kicsi kontaktspray-t fújtam rá okés is volt 1-2 napig, aztán megint berregés kattogás majd végleg megállt, és go szervíz 1hét alatt megvolt, de ez fuji volt A magadnak cserélésről meg annyit hogy nem tudom most mennyibe kerül egy ilyen venti ami kell bele, nekem 2 éve a fujinál 17ezer forint volt a listaára... persze gariban csinálták, csak a szervízespali mutogatta mikor rendelte megfelé h mi mennyibe kerül!
Ja még egy kérdés milyen hűtőpadot javasoltok, ami nem is túlságosan drága, de viszonylagosan jó is? Nem várok tőle 20fok minuszokat csak egy kicsit tegye a dolgát
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest