Új hozzászólás Aktív témák

• Zozz

tag

válasz gelbelex #28 üzenetére

Üdv Gelbelex!

Ezekben a percekben húzom le az Utility managert (Download status: 19%).
    Cserélem az említett firmware-re a gyárit. Remélem hangosabb lesz tőle valamivel.
    Egy SBC HP250-es Philips füólmelegítővel (és milyen szépen tud zenélni is! :D) próbáltam a lejátszót. Buszon 35-ös erősséggel néha nem volt élvezhetően erős a zene. Pedig a busz nem volt a megszokottnál zajosabb. Sima falujáró helyközi busz és nem az isten háta mögötti tanyavilágból.
    Utána este az utcán már süti volt, igaz itt is kellett járatnom. Szóval a 32 Ohmos impedancia házon belül még megfelelő neki de azon kívül ha nem zárja ki a zajokat 100%-osan (és még a legjobb Senn. sem süketít el teljes egészében a külvilágtól), akkor nem ajánlom.
    Mellékes megjegyzés. Egy 24 Ohmos (egyébként HD 201-es) Sennheiserrel egész jól szólt a Mediában ahol a válaszfalon túl éppen csúcsrajáratott két izomcsávó egy házimozit :D
    Download status 69%

Az AKG K26-os is 32 ohmos. Itthon nincs agyonértékelve. Egy Amerikai website-on egyébként lenyomta a PX200-at. :D (Azért mer amcsi a site még nem rosálok be, de itthon szvsz. a Senn-t agyonistenítik) A Senn persze nem is rossz, de nem feltétlenül jó mindegyik fülesük, csak azért mert Rajta van a Senn logója és neve. Ok ok a PX 200 értékei alapján azért nem lehet olyan szar, mint ahogy értékelték.
    A K 26-ról csak egy dolgot. Én eddig két helyen találtam az országban (netes kereséssel!)
    Egyik a Syncopa Zalaegerszegen, másik a Satsystem Budapesten (nem kell rohanni a füles már le van stoppolva a nevemre :DD). Ebből is látszik, hogy elég nehezen elérhető. Szóval félek is tőle de akarom is. Szóval egyenlőre hezitálok. Félek, hogy ha ennyire nincs itthon ilyen füles akkor a gari (ha mégsem olyan csúcs mint gondolom) necces lehet.

AKG K 26 P Bővebben: link

Sennheiser PX 200 Bővebben: link

Sennheiser HD 201 Bővebben: link

Érdemes elolvasni!

Download Finished idle! :DD

No én el installni és amint tudok valamit máris behányom ide.
    És Gelbelex: Köszi az infókat!!! Tényleg! :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák