- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
leetykopetya
csendes tag
Zozz: köszi a khz-es infókat!! okkosabb lettem...

Roy: AA-s elemmel megy, hogy bír-e 43 órát, azt nemtudom, mert én már picit elhasználódott újratöltős elemeket használok. Azokkal is elég jól bírja, de nemhiszem, h 43 óráig. szval sztem, ha a legduracellebb megaszupernagyon drága elemet veszed, akkor szerintem bírja. De ha nem is bírja, akkor is viszel magaddal vhova 3 db töltős elemet és azzal a világvégéig el vagy vele. Ha tudsz olyan töltőt szerezni, ami egy elemet is tud tölteni, akkor kettő is bőven elég. Nekem egyébként alapkövetelmény volt, hogy elemes legyen, éppen az ilyen kirándulós dolgok miatt. A rádió meg azért poén sztem, mert itthon ugyan minden rádió szar (sztem), de külföldön poén lehet helyi slágereket felvenni. És az mpio nem szarozik úgy, mint (állítólag) az iriver, amiről nem lehet a gépre másolni a rádióból felvett cuccott licensz miatt, vagy mi. Egyébként a vétel sztem jó. Hogy az antennája mennyire jó, azt nemtom, de ha fog vmit, akkor az jól szól.
És igen, működik pendriveként, és sztem eléggyors.
Ja, és még mellette szól a 2 év gari (atcomp), és az atcomposok korrekt kiszolgálása. Más lejátszónál mindenhol csak 1 év garit láttam...
Képeket csináltam, de nemtom őket felnyomni, mert nincs rá lehetőségem, de ha akarjátok eldobom őket mailben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Hyundai, Kia topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Mikrofon topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs