Új hozzászólás Aktív témák

• leetykopetya

csendes tag

Zozz: köszi a khz-es infókat!! okkosabb lettem...:)

Roy: AA-s elemmel megy, hogy bír-e 43 órát, azt nemtudom, mert én már picit elhasználódott újratöltős elemeket használok. Azokkal is elég jól bírja, de nemhiszem, h 43 óráig. szval sztem, ha a legduracellebb megaszupernagyon drága elemet veszed, akkor szerintem bírja. De ha nem is bírja, akkor is viszel magaddal vhova 3 db töltős elemet és azzal a világvégéig el vagy vele. Ha tudsz olyan töltőt szerezni, ami egy elemet is tud tölteni, akkor kettő is bőven elég. Nekem egyébként alapkövetelmény volt, hogy elemes legyen, éppen az ilyen kirándulós dolgok miatt. A rádió meg azért poén sztem, mert itthon ugyan minden rádió szar (sztem), de külföldön poén lehet helyi slágereket felvenni. És az mpio nem szarozik úgy, mint (állítólag) az iriver, amiről nem lehet a gépre másolni a rádióból felvett cuccott licensz miatt, vagy mi. Egyébként a vétel sztem jó. Hogy az antennája mennyire jó, azt nemtom, de ha fog vmit, akkor az jól szól.

És igen, működik pendriveként, és sztem eléggyors.

Ja, és még mellette szól a 2 év gari (atcomp), és az atcomposok korrekt kiszolgálása. Más lejátszónál mindenhol csak 1 év garit láttam...

Képeket csináltam, de nemtom őket felnyomni, mert nincs rá lehetőségem, de ha akarjátok eldobom őket mailben.

Új hozzászólás Aktív témák