Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer75
tag
Sansa Clip+ 8GB-m van, tudom kis pénz kis foci, de nekem ez teljesen bevált 2 évig (xiaomi piston és telefonhoz kapott JBL fülessel). Sajnos kezdi megadni magát az aksija, max 2 órát bír. Van valami kínai olcsóság amire megérheti lecserélni?
Pl.:
RUIZU X02 8G
BENJIE K10 8GB20-25 $ lenne a max, bár előre sejtem, hogy ez nem az az árkategória, ami leválthatná a Sansa-mat.
-
crazygamer75
tag
válasz arcszesz #31478 üzenetére
Hangerő rendben van? Szinte őrült módon hangosan szeretek zenét hallgatni, Sansa Clip+ is majdnem kukába került, de szerencsére utánaolvasva megtudtam, hogy a RockBox minden fronton javít rajta, így hangerőn is.
Itthon Trakstar HD2000 és Maxell Retro DJ fejhalgatóval hallgatom, utazás közben JBL J-22 és Xiaomi Piston 3 fülhallgatókkal. Egyik sem szuper hi-fi cucc, ezekre futja. Ezekhez mérten érdemes megvennem a Zishan-t, vagy ehhez jobb fejhallgató dukál? -
crazygamer75
tag
válasz arcszesz #31495 üzenetére
Jogos, hiszen a Sansa Clip+ is 3x ennyibe került 3 éve. Csak próbálok tanulni és ahogy olvasgattam, úgy tünt van a Zishan-ban ilyen lehetőség is.
Elég sok márkanéven találtam (hasonló árban): FENGRU, GIEFTU,YAOGREEN. Ezek közt van valami eltérés, ragaszkodjak valamelyik-hez?
Találtam egy 5 gombos verziót, ennek a belseje ugyanaz lehet, tehát ugyanazt tudja?
new arrival walnut V2S[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
-
crazygamer75
tag
Előre is elnézést a teljesen amatőr megfogalmazásért.
Olyan jack dugó adaptert keresek, ami az mp3 lejátszó és a fülhallgató közé kell. Vannak olyan fülhallgatók, amik nagyon furán szólnak simán az mp3-ra dugva (olyan, mintha hangsávok hiányoznának, csak "nyekeregve" szól), de nem is a fülhallgatókkal lehet a probléma, inkább az asszony kb 10 éves mp3 lejátszójával, valami más szabványon adja a hangot . -
crazygamer75
tag
Megérkezett a Zishan Z1 lejátszó, a bele szánt memóriakártyát milyen formátumra formázzam?
-
crazygamer75
tag
Valami nem ok a Zishan Z1-el, 32 ohm-os Takstar hd200 fejhallgatónál és 16 ohm-os JBL J22 fülhallgatónál sem lehet hangerőt állítani, alapból nyom egy hangerőt, amin a potméter se le se fel nem változtat.
-
-
crazygamer75
tag
válasz ∂яσнυη #31626 üzenetére
Hát jack-to-jack javít a telefon hangzásán, viszont hangerőben nem igazán erősít. A micro sd-ről és a pc-vel összekötve viszont hihetetlen hangerőt produkál és hangzásban is előrelépésnek érzem a Sansa clip+ hoz képest, de szerintem jobb fülesért kiált, mint a JBL J22-esem
-
crazygamer75
tag
-
crazygamer75
tag
Pár napja amióta megvan a Zishan Z1-em szinte folyamatosan a gépre csatlakozva használom hangkártyaként. Találtam 1-2 weblapot, ahol bele lehet hallgatni 16-24 bit-es Flac zenékbe, nagy meglepetés számomra ez az új és jó hangzás. Ti a nagy HI-FI tudorok honnan szerzitek be ezeket a zenéket? Vagy ez ördögtől való kérdés és nem publikus? Esetleg ha valaki privátban meglepne pár weblappal, ahonnan ilyen zenék letölthetőek.
-
crazygamer75
tag
válasz #16820480 #31660 üzenetére
Jelenlegi zenéim youtube-ról vannak 192-256-320 kb/s-ben. Szerintem mind 192-es, hiába írja pár letöltő programnál, hogy lehet 320-ban szedni, fájltulajdonságnál is ír 320-at, de ugyanolyannak tűnik mint a 320-as. Akkor ha felesleges erőltetni a Hi-res minőséget, honnan lehet jó minőségű (256-320) mp3-hoz jutni?
Csak placebo hatás lehetett, hogy a 7Digital.com és tracktecnics.com on halgatott mintazenék (Flac) jobban tetszettek?[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz arcszesz #31665 üzenetére
Ez a Zishan széria csak tőled ajánlott, vagy mások is megerősítik, hogy érdemes ezen a vonalon válogatni? Pl ha egyszer beruháznék komolyabban, akkor a Zishan dsd megéri a 120-140 $-t, vagy azért ebben az árkategóriában már mindenképpen nevesebb gyártótól érdemes vásárolni?
Nekem ez a Zishan Z1 ajánlás 25 $-ért igen bejött, mindenképpen előrelépésnek érzem a Sansa clip+ hoz képest, még a leszólt JBL J22 és Rock Zircon füleseimmel is. Gondolom, mielött lejátszókban előrébb lépnék, mindenképpen szerezzek be magasabb kategóriájú fülest. Februárra terveznék is 25-30 $ környékén valamit (tudom, ez még mindig a pinceszint kategória, ha a Hi-Fi-zést egy felhőkarcolóhoz hasonlítanám).
Várnék ajánlást ebben az árkategóriában (hangzásban szeretem a basszuskiemelt fülest, bár Rock Zircon ebből már kicsit sokat ad még nekem is). -
crazygamer75
tag
válasz arcszesz #31690 üzenetére
Takstar(Invontone) HD 2000-es fejhallgatóm van, Z1-re dugva nem érzem jó párosnak.
Létezik fejhallgató 25-30 $-ért, ami jobb élményt nyújtana az In-ear füleseimhez képest(JBL-J22, Rock Zircon)? Előre érzem, hogy ez hülye kérdés volt és ennyi pénzből ne számítsak semmire -
crazygamer75
tag
válasz #16820480 #31692 üzenetére
Akkor maradnak a Z1-hez az in-ear fülesek, mert az earbudot egyáltalán nem tudnám megszokni. Fejhallgató meg az árak miatt nem jön szóba. Kis pénz, kis foci Én már így is jobbnak érzem a dolgot, mint a sansa clip+ al, pl a hangkártya funkció nagyon bejövős, még ezekkel a béna fülesekkel is. Spotify nekem már így is nagy élmény a YT-s mp3-akhoz képest. Persze bosszant a dolog, hogy a Zishan Z1 többre képes, mint amit meg tudok engedni magamnak fülhallgatóban-fejhallgatóban, de semmiképp nem tudok rááldozni 20k Ft-ot.
-
crazygamer75
tag
Szóljatok, ha meguntátok a hsz-eimet, de igérem ez az utolsó a Zishan Z1+ Rock Zircon(úgy érzem szépen bejáratódott) kategóriában
Ma megjött a USB-C to micro usb kábelem, így sikerült rendesen összekötni a Honor 9-emmel a cuccost (jack to jack-el nem sokat erősitett a Z1), teljesen más világ így a spotify-ről a zenehallgatás, mint előtte SDkártyáról az mp3-aim. Bárki aki eddig alapszinten, mezei mp3 lejátszókon hallgatott (Sansa clip+ is 18 000 ft körül volt) zenét, próbálja ki ezt a kombot (kb 8000 ft) és elég komoly előrelépést fog érezni. Nem vagyok vájtfülü, de azért észreveszem, hogy ez teljesen más élmény. Régebben itt is linkeltetek vakteszteket (vagy fülestopikban), ahol 4 zeneszám, 4 különböző formátumban volt meghallgatható, 16-ból 14-15 x simán meg tudtam különböztetni a gagyi mp3-at a 320-astól, azt pedig a flac-tól.
Egy gond van ezzel a dologgal, ha ez a 8000 Ft ekkora élményt nyújt, akkor mit nyújthatnak azok a sok 100k-s cuccok, amikről ti beszéltek? őrjítő belegondolni is -
crazygamer75
tag
válasz eddieke666 #31815 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a kijelzőhöz, ezt nagyon ajánlom. Nálam is Sansa Clip+ t váltott, óriási megelégedésemre. Pc-re kötve használom hangkártyának, telefonra kötve erősítőnek, sd kártyáról pedig lejátszónak. Nagyon bejött nekem. Aksi minimum 30 óra lejátszás.
100% Newest DIY MP3 Zishan Z1 DSD Player Lossless Music MP3 HiFi Music Player Support Headphone Amplifier DIY USB Sound card -
crazygamer75
tag
válasz eddieke666 #31828 üzenetére
Nem, sajna belső memória nincs, sd card kell bele, én 16-osal használom, leírás szerint eszi 256-ig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple asztali gépek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lightyear - befektetési app
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest