Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz danyboy01 #1227 üzenetére
Én élőben nemsok lejátszot tartottam a kezemben eddig.(4-5félét) De neten sokfélét nézegettem már. Eddigi csekély tapasztalatom alapján szerintem reális lehet az ára, bár ez a márkanév számomra ismereletlen. Egy pmp-nek 2'' kiejlző nem nagy...sőt, aztán nemtudni hogy az akksi mennyit bír és nincs custom eq sem. Kicsit még igy is olcsonak tűnik de szerintem azért valamennyire reális lehet ezek tekintetében. Főleg ha az akksija keveset bír.
De amugy szépen néz ki.
Először azt hittem lemaradtam vmi jokis pmp-ről de csak utána láttam hogy számomra nem elég nagy a kijelzője és hát a márka sem igen ismert. Sőt hivatalos oldalt se találtam. De ha vki alaposabban körülnéz lehet megleli. -
ponti_ak
addikt
válasz danyboy01 #1227 üzenetére
Hmm.. az AVS gyártott már 1-2 mp3-lejtászót, de azokkal is elég sok gond volt HW és FW téren is.. szerintem ez sem lehet sokkal jobb... én nem nagyon kockáztatnék.
Nagyon fontos az a video-lejátszás?
Ennyiért vagy kicsit többért már jó középkategóriás, minőségi 1 gigás mp3-lejátszókat lehet kapni (Mpio, Meizu, Samsung, Sony...)
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz danyboy01 #1230 üzenetére
Nem volt AVS-em, de hallotam itt a fórumon róluk. Keress rá az AVS kifejezésre, akár az előző topikokban is, szerintem van/volt pár embernek már ilyenje..
Hibák _lehetnek_ pl: a lejátszó lefagy, nem kapcsol ki/be, ''elfelejti'' a beállításokat, vagy éppen nem játssza le a file-t (amit pedig elvileg kellene neki).. Ezek NEM konkrét hibák voltak, csak példák.
Én még mindig azt mondom: ha lehet, akkor inkább csak az mp3-lejátszásra koncentrálj, és akkor nem tudsz nagyon mellényúlni az előbb említett márkák közül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest