Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz pakriksz #40897 üzenetére
A2vel....csak arra emlekeztem h valami uj jogsival vezetheto. Sorry.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Szerintetek megeri? Most vettem kesztyut itt, es felprobaltam a nacit is de nem hoztam még el. Velemeny?
Már csak két nap...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ma megyek a motoromert
Persze az eső az esik...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Elhoztam, megvettem, a garázsban pihen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Outlander #40970 üzenetére
30 korul mar van ujonnan akciosan. En is neztem a nadragomhoz, de aztan inkabb maradtam az arlen ness kabatnal.
Nezz korul a Shox oldalan, most nagyon sok cucc le van ertekelve."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Outlander #40973 üzenetére
En ugyanilyen nadragot vettem most. (Gothic) asszem 36rol volt leertekelve 25ezerre. Marhabőr, kiveheto thermo bélés, es vizzaro reteg is kiveheto belole.
-
Laraxior
titán
Első út: 25km br a munkahelyemre. Szakadó eső, persze a nadragbol ki volt véve a vízzáró réteg 50-el lassan, a 20 perces utat megtettem 45 perc alatt. De nem bánom
-
Laraxior
titán
válasz Sianis #40981 üzenetére
Igen, reggel negyed 5kor indultam. Mától már jobb időt mond, de az út még vizes, nem nagyon merek menni, azt mondják h az útburkolati jelek nagyon csúsznak ilyen időben
-
Laraxior
titán
Köszönöm a jotanacsot! Megfogadom.
-
Laraxior
titán
Max sebessegem 50 volt, kanyarodasnal meg majdnem allo helyzet, szerintem ennel biztonsagosabban nem tudtam volna haladni
-
Laraxior
titán
Majd lefotozom a gumijaimat hogy mit mondtok rá, mert ezen még nem tudom megallapitani hogy jó-e vagy inkabb csere érett. Reggel nem is volt nagy forgalom, most hazafele az is lesz, úgyhogy kicsit parazok, h ne talalkozzak elvetemült autosokkal.
-
Laraxior
titán
válasz pakriksz #40998 üzenetére
Debrecenben es Hajdúböszörményből járok at mindennap.
-
Laraxior
titán
Gumit mennyire ildomos parban cserelni? A hátsó eleg jo allapotban van, 2010-es, de az első az ránézésre is csere érett. Vehetek rá, külön elsőt?
Mondjuk ezt az egy hónapot kibirja az én tempommal, akkor jövőre szezon elején cserélem le mindkettőt, ha parban illik."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Még épphogy mentem200km-ta motorral...
Szabálytalan előzés, záróvonal átlépése.
Végülis jobb mint a gyorshajtás 30-ért."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Something_ #41019 üzenetére
Füvet nyírt egy traktor, már kb 5-6 autó feltorlódott mögötte, ráadásul egy kis sziget is volt az út közepén, szembe nem jött semmi, gondoltam megejtem életem első előzését, mert eddig nem mertem ilyen manőverbe belevágni.
Elég jól kezdődik a karrierünk Suzyval..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz PoLizei #41025 üzenetére
Pont ez volt a gond, hogy túl nagy oldaltávolságot tartottam, mert ugye én még nem ugrálok annyira, és ki tudja hogy mögöttem hol voltak a fakabátok, lehet ha elsuhanok szépen az autóktól fél centire észre se vesznek, de így hogy a másik sáv közepén jöttem, akár a sor végéről is kiszúrhattak.
Na mindegy, örülök, hogy ennyivel megúsztam, mert azért sorolták, a gondokat bőven, se irányjelző, szigetnél ugye előzni se lehet, záróvonal, meg se jegyeztem, igazából, csak az összegre figyeltem.
Autóval is balszerencsés voltam anno, 68-tól jön a csekk, ugye 30k, engem meg 69-el fotóztak le...Tanulság: Hamarabb meg kell tanulnom használni a visszapillantót, ha már az aszfaltra rajzolt graffitire nem figyelek
Még a nevemen sincsen a motor... az egyik nagyon kötekedős hangulatban volt, mert abba kötött bele, hogy miért nincsen kitöltve, az adásvételiben az óra és a perc, hogy mikor vettem át a járművet.
-
Laraxior
titán
válasz DigitXT #41029 üzenetére
Itt volt. Szemből jöttünk volna, de nyírta a füvet oldalt a traktor még a sziget előtt, de szépen lassan már ért be a szigethez... én meg ki balra és jónapot
-
Laraxior
titán
válasz Sianis #41031 üzenetére
Folyamatban van, de én pénteken este fél 6-ra mentem érte. Hétvégére kilőve a dolog ugye.
Most vittem át eredetiség-vizsgára, a héten meglesz minden, a biztosítás már be van fizetve egy évre. Sajna hétvégén nincsen okmányiroda"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Úgy látom, jobb ha csak nyugat felé motorozunk....
Mondjuk innen Debrecenből nem is nagyon gondolkodom kelet felé"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ezt nem nagyon tudom értelmezni....
Most ezzel van gond vagy nincsen, mi az hogy eltérnek az adatok?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Outlander #41046 üzenetére
Azt láttam,hogy ólommentes és a sima benzin eltérés, de hogy a típus... de végülis nem mondtak semmit, csak annyit, hogy ezzel kell menni az okmányirodába, csak olyan furcsa volt a szöveg rajta, gondoltam inkább rákérdezek, nem mindennap fordul meg a kezemben ilyen okirat.
-
Laraxior
titán
Tegnap tankoltam. 5.1-re jött ki a fogyasztás
-
Laraxior
titán
Legalabb nem kell 6000kmenkent olajat cserelni. Nemigen porgettem 4-5ezer fölé
De én még csak fél motoros vagyok, bár tegnap már előre bújtam a lámpánál"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz canniball #41065 üzenetére
Az micsoda? Aszittem csak a visszapillantot kell figyelni A fakabatokat figyeltem, azok nem voltak a környéken. Mellesleg nemigazan lehet ugy elferni szinte sehol h ne lepjem at a zarovonalat de elől meg még pont volt hely nekem a lámpa előtt
-
Laraxior
titán
válasz canniball #41118 üzenetére
A bringás vilagutazo is csak eddig jutott.
Ahogy Talmacsi egyedi robogojat is szetkaptak..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
A "szélvédőt" vagy hogy hívják motoron... azt le lehet fóliáztatni? Vagy ez sem engedélyezett mint az autókon az első ablakok?
Sajnos meg van karcolva pár helyen, és szeretném eltüntetni, mondjuk egy szép tükörfóliávalMellettünk lakó srácnak is ugyanilyenje van
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Elvittem a motort megnézetni az első fékbetéteket, mert valami nagyon nyikorgott elindulásnál, meg a városban menet, kicsit megijedtem, hogy annyira kopottak, hogy beestek Az autónál is így jártam, ott kicserélték tárcsával együtt és kész. Motornál viszont nem játék.
A lényeg, hogy rendben van, még a kopásjelzőig van elég sok, úgyhogy idén betart, nem tudom mi volt a nyikorgás, azóta se hallottam, miután kiértem a városból, és beértem a másikba, egy 100-as tempóval.Viszont a láncom már nagyon nulla, szerdán le is cseréltetem, kaptam hozzá láncszettet, akitől vettem, ez az: Milyen minőségű ez, ismeritek?
-
Laraxior
titán
Igen, első és hátsót is hozzákaptam, mindkettő bontatlan. Van még két pár fékbetétem is előre, de az ráérős, 4 gyertya, és egy levegőszűrő.
Szerdán kicseréltetem a láncot mindenképpen. Mennyibe fáj egy ilyen művelet amúgy? Mert látom, hogy hátul nem annyira borzos a dolog, de az elsőnél azért már szépen szét kell szedni a motort
Azt mondta az arc, hogy két órás művelet."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Úgy tudom, hogy ezt a láncot majd nekem kell kenni. Milyen időközönként kell ezt megtenni? Napi 50km-t megyek a motorral.
-
Laraxior
titán
Hulye kerdes jön, de volt mar olyan h valaki elborult a menetszeltol? Hazafele menet nagyon feltem pedig csak 90-el jöttem, de nagyon durva oldal szél volt Nekem nagyon uj a dolog még, de amikor szakadó esőben mentem dolgozni első alkalommal akkor nem féltem ennyire. Szabályszerűen tolt oldalra, aztan ahogy elkezdtem ratartani, vagy jött szembe valami es megszunt, es utana a nagyobb löket, vagy csak siman voltak olyan helyek ahol baromi erős volt. Volt h lelassitotam 60-ra
Kicsit szegyelltem is magam mert még a varosban előre tolakodtam a lámpánál, utana meg az egész sor miattam lassítottMegint hallottam azt a nyikorgo hangot de most nagyobb tempónál, es ahogy kicsit behuztam az első féket elmúlt. Tényleg elofordulhat h bekerul valami a tarcsa es a betet közé?
Bocs a sok hülye kerdes miatt
-
Laraxior
titán
válasz polimorf #41223 üzenetére
Az enyém 234kg. Annyira nem pehely... mondjuk nem is egy cruiser súly. ..
-
Laraxior
titán
Én nagyon sokat megyek motorral, egy het alatt tulleptem az 500km-t. Csak még újak ezek a dolgok, bazi nagy oldalszel, meg maga a nagy sebesseg (100+). Volt már hogy elém kanyarodtak, elém léptek, pedig csak egy hete van meg a motor, de elég jol le tudtam reagálni. Bár fogalmam sem volt h melyik sebessegben volt a motor amikor nullára fekeztem, de elindulni mar raertem, a megállás es a kikerules volt a lényeg. Persze még odébb van az, hogy elmondjam, hogy tudok motorozni, de betartom a sebesseghatarokat, es nem szambazok az autók között. Elég sokat számít, mert úgy vettem észre, hogy a normalisan közlekedő motorosokra jobban figyelnek, es emberszamba is vesznek.
De egyébként megfordult a fejemben h visszamegyek a rutin pályára parszor körbe gurulni, dontogetni a motort, hogy mennyit bír, meg én is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Az normalis h a fekbetetek hozzaernek a tarcsahoz? Olyan surlodo hangja van... amikor letolta a szerelő a padril h megnezze a fekbeteteket akkor hallottam.
Ma viszem lanccserere, jo lenne megtudni mi nyikorog elől. .. biztos h valami elöl a kereknel mert lelassitottam es odahajoltam menet kozben es amikor gyorsitottam akkor lehetett hallani h gyorsabban csinalja, aztan elhallgat.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Akkor kerekcsapagy lesz... mas mozgo alkatresz nincsen elöl. Fasza ^^
-
Laraxior
titán
Elvittem a szerelohoz. ... tenyleg kerekcsapagy. Szimmeringgel egyutt csereltek. 18k forint. Es akkor még a lancot is le kellene ujabb 8k kb, arra még nem kaptam konkrét árat. De folyamatban.
Muszáj, mert idén még 1000km-t bele akarok tenni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz -Mosquito- #41243 üzenetére
Elhoztam a motort, 18-at fizettem összesen. Tehát ebbe benne volt a lánccsere is
Olajat mennyire macerás otthon lecserélni? Mert megcsinálnám magamtól, mivel olajat tudok kedvezménnyel vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz -Mosquito- #41246 üzenetére
Kaptam teljes manualt az előző tulajtól. Minden ki van nyomtatva, elég sok is, de majd kikeresem, hogy mit és hova kell tölteni.
Lesz hétvégén vezetéstechnikai tréning, asszem elmegyek, kicsit ismerkedni a motorral jobban, ha jobb idő lesz."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ha hamar indulok indítás után, akkor normális, hogy a szivatót menet közben tolom vissza?
-
Laraxior
titán
Most jártam úgy amikor hoztam el a szerelőtől, hogy húztam a gázt, de semmi, nem reagált. Indítás előtt megfogtam a blokkot, hogy meleg-e, hogy indítsam a motort, kicsit furcsa volt, hogy nem akar menni, kijött a szerelő, mondta, hogy mi a szitu, félig tolta a kart és máris megjöttek a lovak
Köszönöm a segítségeteket"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
ezek mennyire normalis csíkok? Elaztam, hagytam szaradni a ruhát, voltak rajta fehér csíkok, letoroltem, es ilyen furcsa érdes maradt a bőr utana. Remelem látszik a képeken. Gyakorlatilag két hetes a naci, só lenne? Így kikezdi ilyen rövid idő alatt?
(A képek nagy méretűek, mobilnet miatt írom. )
-
Laraxior
titán
Ti mennyivel kenitek esőben vizes úton? Ma egesz nap szakadt az eső. Kicsit magabiztosabban jöttem mint szoktam, de tulzasba se akarom vinni
-
Laraxior
titán
80km/h-t takar az a magabiztosabb kijelentés, es 700km-nel járok Nem szaguldozom én, mindenhol betartom a sebessegkorlatot, sőt még alatta is megyek. Az első heten főúton 50-el jöttem végig, erre értettem, hogy "magabiztosabban"
-
Laraxior
titán
válasz pakriksz #41326 üzenetére
GSX-F? Ezek is vannak kb felmillioert. Vagy inkabb utcait szeretnél?
-
Laraxior
titán
válasz pakriksz #41328 üzenetére
Én most vettem a GSXF 750-et. Első motor, tehát rutinom sincsen a motorozásban, se a használatban.
Eddig 700km-t mentem vele, és 5 literes fogyasztás jött ki. Az autóm 10-12litert eszik, amióta megvan a motor egyszer indítottam be az autóm
Van itt más is akinek GSX 750F-je van, és ők 4.5-es fogyasztásról is mesélnek. Ennyi azért vagy dízelből hozható ki, vagy nagyon ratyi motorral ellátott benzinesből, amit nem neveznék autónak. (Fiat Punto, Suzuki Alto stb hasonló kis kasztnis szappantartók)
Tény, hogy oda kell figyelni, ha ilyen fogyasztást szeretnél a nagymotoroknál. Szerintem. De ha a fogyasztásra mész akkor robogó"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Kicsit gurulgattunk
-
Laraxior
titán
válasz Polemius #41384 üzenetére
Hajdúböszörményben volt 10től vezetéstechnikai tréning, utána pedig fél3-tól mentünk egy kört a városban.
-
Laraxior
titán
válasz pakriksz #41389 üzenetére
Én még mindig ezt mondom...
Nálunk a Yamaha szalonban van kint. Van egy sárga VFR800 is, de arra azt írták, hogy törött, bár elmondanám, hogy külsőre nem látszik rajta semmi megnéztem amikor vásároltam ott."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ez a benzincsap tartalék állása nagyon életmentő, mert a közelünkben nemigen van nonstop kút. Meg 15km volt hátra amikor elkezdett kohogni a motor es leallt
kicsit megijedtem kinek szoljak hajnali 4kor. Aztan eszembe jutott h olvastam a papirjaban h 5 liternel tartalekra kell allitani a benzincsapot. Igy mar siman elertem a kutig"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Sianis #41417 üzenetére
Mennyit lehet még menni igy vele? Mert 15,210litert tettem bele, elvileg 20literes a tank. Tartalekon kiszippantja teljesen uresre? Nen mintha ki akarnam probalni csak tudjam..
-
Laraxior
titán
Én nem próbáltam ki az enyémet, hideg volt a motor, elsőre beindult jaratta, elmeselte mi a helyzet a motorral es ennyi. Mondjuk 7 éve náluk volt, gondolom ha eddig volt baja ugyis megcsinaltak. Eddig 800km-t mentem vele, és a kerék csapagyon kívül más nem jött elő. Jövő hét utan viszem olajcserere. Hasznalt cuccnal semmi sem garancia.
Az autómat amikor vettem masnap meghalt benne a generátor. Amikor elhoztam nem volt baja. 18k minusszal indítottam."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest