Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Én egy 2020-as Golf 8-assal használom. A legutóbbi sw frissítés óta már megy vezeték nélkül is. Egyébként ha jól tudom, nem BT-on, hanem 5GHz-es WiFi-n működik. A BT csak a párosításkor kellett neki.
Mellesleg a Golf engedi a vezetés közbeni gépelést, de ez valami egyedi hiba lehet (aminek örülök), mert már sok verdában használtam AA-t, de ez az egyetlen, ahol mozgás közben is lehet gépelni. -
pro96
tag
Ez egy régebbi fejegység közvetlenül BT-vel még nem megy, de sokan használnak BT átjátszót ( Carlink és társai), vagy HUB-ot több kevesebb sikerrel. Sajnos ez a Bosch ilyen , nagyon válogatós fajta, FB csoportban sokan panaszkodnak rá. Nemrég készítettem egy közvélemény kutatást, kinek milyen telefonnal/Soc-al kommunikál vagy sem. Az eredmény, hogy nagy általánosságban xiaomi/redmi/poco vonalat nem kedveli, ha Mediatek chippel szerelt , Exynos hibamentes, Kirin 50%-ban oké, Snapdragon nagy többsége oké, még xiaomi vonalon is!
Carplay mindig hibamentes, de az már más kávéházSG S2 --->SG Gr.Pr. --->Honor 8--->Lenovo P2--->Redmi Note 8 pro--->Redmi note 13 pro 5g
-
Ájvé
veterán
Hát komolyan, nekem egyszerű Pioneer van, ez ügye nem gyári (1. Sandero Stepwaybe meg ki tudja mi volt ), van hozzá app, de akkor használtam mikor új volt, most már csak BT amin megy zene vagy rádió és kihangosító, ennyi kell nekem, navigáció megy a telefonról, persze látható helyre kell tenni, de van mágneses szellőző rácsos telefontartó. Igaz nem használtam nagyon ilyen Android Autot (valami ilyesmi van a Volvo kamionba amin dolgozok, vannak vele gondok, minden eddig használt telefonnal, nem mindig kapcsolódik, vagy rossz a kihangosító vagy olyan is van mintha nem tudná eldönteni hogy most telefonról vagy a műszerfalról kellene vezérelni (hangerő start/stop stb), azaz igazság az a meglepő ha jól működik. Reggelente vagy percek kellenek neki mire észheztér. Szerintem nagyon rossz és mint írtam sose hallottam jót erről, saját kocsimba biztos nem raknám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs