Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
camino
tag
az én kérdésem az lenne, hogy van használaton kívül egy ps/2-es infrás egerem, és ebből szeretnék infra portot összetákolni... teljesen lehetetlen, vagy lehet rá megoldás?
-
camino
tag
válasz ArthurMiller #1196 üzenetére
kár, hogy nem látunk semmit - ok! így már jobb
Tényleg jobban néz ki
[Szerkesztve] -
camino
tag
Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnék az alaplap sztereo kimenetéből mono jelet varázsolni
-
camino
tag
Ötletemet tovább gondolva: nem hülyeség hangszórót építeni a pc-be? úgy értem a vinyónak vagy valamelyik alkatrésznek nem káros a mágnesesség? vagy ha elég messzire helyezem, akkor no problem? Régi házakban kis 8 centis hangszórók szoktak lenni, az nem zavart be, akkor mondjuk nekem egy 13-as megoldható lenne probléma nélkül? hülye vagyok ehhez...
-
camino
tag
OK, akkor építek neki valami egyszerű dobozkát is... egyébként a hangszórót egy kis erősítő áramkörre kötném (TBA820) hogy azért lehessen hallani is valamit, csak nem tudom, hogy a táp bírni fogja-e? vagy külső tápról használjam? azt hiszem 12 V elég lenne neki. Nem akarok HI-TECH cuccot varázsolni belőle, csak mégis legyen élvezhető a hangja, ha pl. elviszem valahova a gépet, és nem akarom cipelni a hangfalaimat....
-
camino
tag
Bővebben: link
Plexit én pl OBI-ban vettem.. -
camino
tag
Az erősítő alaplapra kötésénél a mono jel előállításához hogyan közösítsem? az 5-öst a 9-essel a 6-ost a 10-essel kössem össze? mindegyikhez kell ellenállás? (tehát akkor 4 db kell?)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték