Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
. . .Ha van a készülékhez gyárilag garancia vállalva, akkor mindegy, hogy mennyibe kerül, el kell fogadni a garanciális reklamációs, vagy csere igényt. Ha nagyon kötözködnek, akkor hivatalosan a megfelelő szakmühely be kell vizsgálja a készüléket, hogy helyesen működik e vagy sem és csak az után lehetséges a csere, hiba esetén, de a gyakorlatban - mivel sok esetben nem javíthatók eleve ezeke a termékek - azonnal cserélik probléma esetén.
Üdv.:
LukE: Az asztalveréssel én is egyetértek, én sohasem hagyom, ha ilyesmi problémám van, eddig még mindíg el tudtam erni, hogy rendezzék az ügyet, ha más nem, asztal csapkodással
, de méginkább a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséggel fenyegetőzve.
Előtte persze tájékozódtam a dolgokról a felügyelőségtől és valóban kész voltam, ha kell el is indítani a folyamatot. De erre nem került sor, mindíg hamarabb elintézték.
Üdv.:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de méginkább a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséggel fenyegetőzve.