Hirdetés
Aktív témák
-
Varga Csaba
aktív tag
Üdv Col,
Nem is várnék mást egy nokia fantól
Az első flipes, összehajtható telefonokat a motorola követte el annó, ha még emlékeztek 5200, 7200, 9200, V széria stb.
Utánna jött a többi cég. Az elsődleges cél annó a méretcsökkentés volt, szó sem volt designról.
Perpill minden cég gyárt jót is gagyit is egyaránt, kiemelkedő minőségről pedig már a nokia esetében sem lehet az új modelleknél beszélni.
Divatcikkként, tömegtermékként gyártanak ők is telefont. Nem friss a példa, de jól tükrözi a lecsúszást pl a 6210 telefon !!!igen silány minőségű!!! felületkezelése is, pedig az nem egy kiddie-modell.
Ma különbséget ugyanolyan gagyi termékek esetében max az árcédula alapján tehetsz.
Mára már ''divat'' lett nokiásnak lenni, s mint divatcikk nem feltétlen az innováció felé tendáltak.
Hiába a gumicsizmás start mindig visszaüt ))
Üdv
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz PapaMaci #103 üzenetére
Üdv Papamaci,
attól félek, hogy a hülyeséget sajna már leírtad, vagy legalábbis pontatlanul fogalmaztál.
ahogy Col is írta nincs olyan rendőr aki egy szimpla igazoltatásnál !!! alapos és előre közölt indok nélkül!!! elkérhetné a telefonodat.
Velem megteheti, de akkor én meg elkérem a jelvényszámát a szolgálati helyét, és a parancsnoka nevét.
Aztán írhat igazoló jelentést 5 példányban, meg esetleg egy darabig nem áll szőnyeg mellé...
Üdv
[Szerkesztve]''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Varga Csaba
aktív tag
Semmi ilyesmire nincs szükséged.
A Szolgálati Szabályzat igen pontosan leírja azt hogy a rendőr hogyan és miként intézkedhet az állampolgárral szemben.
Az intézkedéssel szemben nincs értelme ellenszegülni, annak kötelességed alávetni magad!
De ha a szerv egy ''ést'' vagy egy ''méget'' kihagy, azaz nem betű szerint intézkedik, akkor ha erre tanúd is van (nem egyedül vagy) akkor baxhatja ))
Az intézkedés végén egy angyali mosoly kíséretében megkéred arra, hogy közölje a nevét, beosztási helyét, a jelvényszámát és a parancsnoka nevét.
Ezt Ő köteles, kérésedre veled közölni.
Amennyiben ezt megtagadná, akkor a jelvényszáma, a névkitűzője (közterületen szolgálatot teljesítő rendőrök kötelesek viselni) ill a bal karján lévő karjelzése alapján azonosíthatod. Ha ennek megtagadására tanúd is van az újabb ''jópont''.
Ezek után az adatok birtokában az illetékes rendőrkapitányságon ajánlott tértivevényes levélben panaszt tehetsz ellene. Erre a parancsnoka köteles reagálni.
Megdícsérni biztos nem fogják illetve egy ideig ''helybetopi'' lesz neki még ha fegyelmit nem is kap. (előléptetés, jutalom pápá
A PK-k pedig általában rühellik azokat akik miatt plusz papírmunkájuk adódik.
Üdv''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Varga Csaba
aktív tag
''Ne játszd itt az agyad kis köcsög, a múltkor is elkaptunk már... Hova is dugtad az anyagot? Talán a táskában lesz; na nyistd ki, azt' pakoj...''
Ehhez nem kell semmiféle szabályzat, ha van rá tanúd, és van (nejed) akkor én úgy felnyomtam volna őket, hogy csak úgy füstöl!!!!
Az ilyen parasztok simán megérdemlik a kib**zást.
Üdv''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
Varga Csaba
aktív tag
Miután ajánlva tértivevényesen elküldted a panaszod, nem fogsz találni olyan bátor embert aki azt ''iktatná'' a kukába.
Ugyanis az átvevő felelőssége a panaszra történő reagálás.
Ha pedig a kerületben átveszik a panaszt és le se sz*rják akkor személyesen is átvetetek velük egy pld.-t és közlöm az átvevővel hogy a másolat már a BM-be megy ill a katonai ügyészségre.
Nekem a seregbe csak annyit tanítottak, hogy a ''papírt nem megba**ni, mert szaporodik''.
Hidd el nincs a yardon amit a papírmunkánál jobban útálnának.
-
Varga Csaba
aktív tag
A Szolgálati Szabályzat:
Bővebben: link
A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény :
Bővebben: link
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz luciferc #142 üzenetére
Nem enyhít, mert a jogosultak körét nem definiálja.
A bárki az bárki, a közfeladatot ellátó személy pedig ''valaki''.
Maga a törvény nem utal arra, hogy a bárki kategóriába a közfeladatot ellátó személy beletartozik, akinek a jogosítványairól más törvény vagy rendelet rendelkezik. (Tűzoltó, mezőőr, vadőr, stb...)''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest