Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro7
tag
Szerbusztok !
Lynksys WRT54-esen dd-wrt-t használok.
Be van állítva egy dyndns a routeren, és egy másik eszközön is szeretnék
állandó IP-t, azon Inadyn-al van ez beállítva.
DDNS státusz az alábbi üzeneteket kapom időről-időre:Tue Aug 4 22:46:16 2009: INADYN:IP: Error 0x91 in recv()
Tue Aug 4 22:46:16 2009: W: DYNDNS: Error 'RC_IP_RECV_ERROR' (0x15) when talking to IP server
Tue Aug 4 22:46:16 2009: W:'RC_IP_RECV_ERROR' (0x15) updating the IPs. (it 3542)Mi lehet ez ? Hiba ? Mert, hogy error.
-
pedro7
tag
Linksys wrt54-hez szeretnék egy TP link Acces point-ot kliens módban csatlakoztatni.
A Linksys-en dd-wrt van.Látszódik hogy csatlakozott kliens-ként a routerhez, megjelenik a statusban, de nem érem el router bejelentkező oldalát a kliens-el és nem megy a net sem a kliens-en.
Másik router-el kipróbáltam, ahhoz simán hozzá csatlakozott a TP link kliens-ként.
Gondolom a dd-wrt beállításainál lehet valami probléma, de mi ? -
pedro7
tag
Tudna valaki segíteni ?
Egy pár napja egy külföldi weboldal nem nyilik meg.
Próbáltam 2 PC-n és 3 fajta böngészővel.Egyikkel sem nyilik, kiirja pl. az IE, hogy az oldal nem nyitható meg.Mobilnet-el megnyilik és ha kiiktatom a Lynksys routert akkor is megnyilik.
A routerben nem állítottam ez idő alatt semmit.
Lehet, hogy mefváltoztattak valamit a weboldalon és az én router beállításaim már nem hajlandók megnyitni.
De mi lehet az,amit változtatnom kéne a routerben ? dd-wrt van rajta. -
pedro7
tag
-
pedro7
tag
Winscp programmal szeretnék elérni egy eszközt SSH-n keresztül.
Linksys wrt 54-es routeren ddwrt van.A megfelelő portot megnyitottam és a Secure shell-t is enable-re tettem, de akkor sem érem el az eszközt.
Mit kellene még a routeren beállítani ? Már routerrel müködött. -
pedro7
tag
válasz Intruder2k5 #12053 üzenetére
Köszönöm !
De a services - secure shell és az Administration - Management - Remote access alatt nem a router SSH elérését lehet beállítani.Mert most oda írányított.
Én pedig a router mögött levő egyik eszközt szeretném elérni.Vagy melyik, melyikre vonatkozik ?
-
pedro7
tag
válasz Intruder2k5 #12055 üzenetére
És akkor a router mögött levő eszközt miért nem tudom elérni ?
A korábbi router-el müködött, most ezzel a ddwrt-sel nem .Port nyitva,mi lehet még a probléma ?
-
pedro7
tag
Már a második WRT54-es routerem csinálja azt, hogy valamilyen újraindulás vagy áramszünet után elszáll a wifije.
Sehogysem tudom visszahozni csak a gyári reset-el
DD-wrt van rajtuk.Van valakinek ötlete mit lehetne még csinálni, hogy megússzam a reset-et ?
Minden más müködik rajta. -
pedro7
tag
válasz crissprivat #13725 üzenetére
Köszönöm, de szeretnék a dd-wrt-nél maradni.Abban bíztam van erre valamilyen megoldás, hogy reset nélkül újra menjen a wi-fi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest