Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29263 üzenetére
Ez csak szárazon tartja, addig amíg a szilikagél meg nem telik. Utána azt is szárítani kell vagy cserélni. Nem tudom mennyiért vetted a polyboxot, de 5000-nél többet nem ér, mert amennyiért árulják annyiért kaptál volna kimondott szárítót. [link]
Mondjuk nekem aszalóm van, de ha van légkeveréses sütőd, akkor teljesen feleslegesek ezek.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29266 üzenetére
Elviekben magába szívja, ha van benne nedvesség, de hogy annyira hatékony-e, mint a rendes szárító azt nem gondolom. Egy ismerősöm, amit linkeltem olyanból nyomtat úgy, hogy szárítja folyamatosan 45C°-on és azt mondja sokkal szebb a nyomtatás is.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Ilyeneket szoktak fölé tenni: [link]
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29331 üzenetére
Égesd már el azt a favonalzót
Az üveg egyenes? Mert az tuti, hogy az üveg nem görbül oda az asztalhoz. DE! Mivel már van 2 db alud, akkor egyengesd ki, de ne a fa vonalzó legyen az etalon. Simán ki lehet nyomni belőle azt a görbeséget. Ha felmelegíted, akkor is pont ennyire görbe?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29345 üzenetére
Saját súlyodat kihasználva is sok az az erő. Persze nekem könnyű, mert lakatos vagyok így tudom, hogy hol mit kell nyomni, mekkora erővel, hogy jó legyen. Annyira egyszerű pedig. Ha van egy nyújtófád, akkor már fél siker, mert az kis felületen érintkezik és nem is okoz bajt a fűtőfólián sem. Itt egy rajz, hogy mit is kellene csinálnod a saját súlyod is bőven elég hozzá sőt még sok is ez biztos.
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29354 üzenetére
Hagyd már a pi...ba azt a bed level tesztet. A legtöbb nyomtatásod tök jó volt. Én nem tudom miért reagálod túl ezt a szintezés témát, meg hogy görbe az asztal. 4 hete szinteztem utoljára az asztalt sima papírlappal, azóta ment vagy 60 órát azt meg se várom, hogy kihűljön tépem le az asztalról a nyomatot. Vagy én nem értem ezt a szint problémát Nálam a 4 saroknál kicsit akad a papír középen meg annyira nem. Sose foglalkoztam vele nyomtatok azt jó napot. Ha nyomtatás alatt látom, hogy valami gikszer van tekerek a szintezőn, de ez nagyon ritkán van.
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29359 üzenetére
Azt a gcode-ot használom én is. Lehet én linkeltem azt is
Ha ráteszed az üveget és felfűtöd az üveg is görbe? Ahol nem ér hozzá az üveg ott nincs megfelelő hőátadás, ezért lehet a tapadás hiányos. Tudom jó hővezető az üveg, de pár fok már tud galibát okozni. Nálam 60C°-os asztalnál 10-12 ponton mérve hőpisztollyal /a Lidlibe most akciós és jófajta/ 1C°-os különbség van. És inkább a széleken jelentkezik. Tehát, ha nem tudod kiegyengetni, akkor az alufólia a hőátadást és az alátámasztást is segíti. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy mindkettő üveged görbe az asztallal együtt. Amint látom azok a gyenge rugók sincsenek még kicserélve, pedig az lenne az első, mert a gyáriak olyan gyengék, hogy már attól elmozdul minden szint, ha hozzáér az ember véletlenül.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29366 üzenetére
Lefogatással gondoltam hidegen. Vagy először csak simán az üveget nézd meg a vízmértékkel, hogy görbe-e? Utána ráteszed az asztalra csipeszekkel hidegen és úgy is ráteszed a vízmértéket, hogy van-e rés valahol. Ezek után felmelegíted és úgy is megnézed. Még mindig lehetetlennek tartom, hogy az üveg hozzágörbül az asztalhoz.
Én Filanorás pla filát 210-el nyomom . Kezdőrétegnek 104% flow 100%-os tárgyhűtés. Volt olyan, hogy a spaklival kellett leütnöm kihűlt állapotban.
Még egy kérdés. Amikor auto home-ba megy, akkor a Z végálláskapcsolót hallod kattanni? És még egy tipp. Én nyomtatás előtt mindig nyomok egy autohome-ot még ha úgy is álljtottam le akkor is.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Vót má?
[link]HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
-
LamaCube
addikt
Van helyben egy eladó gyárilag Creality Cr10-v2 bltouch szett. Ender3 V2-höz jó lehet? Értem ez alatt, hogy a kábelezése, csatlakozása kompatibilis a 4.2.2-es alaplapommal?
-
LamaCube
addikt
válasz honeypot #29623 üzenetére
Muszáj lesz sajnos komplett vezetéket csinálnom hozzá. Vagy ez a bekötési kép nem igaz? Mert ahogyan látom van egy 2 pines csati és egy 3 pines csati is. A képen az a csati van, amit kaptam hozzá.
[link]
-
LamaCube
addikt
válasz honeypot #29632 üzenetére
Rendben. És a pineken sem kell változtatni? Úgy jó, ahogyan a képen van bekötve a csatlakozóba, mert szerintem a helyes sorrend balról jobbra- kék-piros-sárga-fekete-fehér. De lehet én vagyok a béna hozzá sőt biztosan
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz cross56 #29640 üzenetére
Amikor felraktad az új firmwaret átírtad az e-step értéket, amit eddig használtál kalibrált értéket? A kártyán csak a firmware volt, mert úgy kell frissíteni. Utána visszaírni az e-step értéket, majd store configuration.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Ender 3 V2-őt csendesítem. A táp és az alaplap megkapta a Noctua ventiket. A hotend és tárgyhűtő gyári ventik helyére kellene valami csendes megoldás. Azt tudom, hogy a noctua kevés neki. Valaki tud ajánlani csendesebb ventiket és kinyomtatandó tartót hozzá? PLA és PETG, amivel nyomtatok.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz LógaGéza #29859 üzenetére
Ettől tartottam Annyira nem zavaró már így is lecsökkent a ventik hangja 60%-al. Akkor marad így.
dugesz77
A motorokkal nincs gond azoknak nincs hangja vagyis nem zavarnak Bár gondolom a rezgéseket lecsökkenti.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz MrYoniko #30118 üzenetére
Abs-hez zárt tér. 90C˘-os bed minimum és 240C°-os nozzle. Én is csak fórumokon olvastam róla, tehát tapasztalatom nincs. Viszont Petg-t nyomtatok ott 230-235 nozzle és 70 bed. Az abs magasabb hőmérsékletet kíván szerintem.
-
LamaCube
addikt
válasz Krisz26 #30173 üzenetére
Szerintem a 220 kicsit kevés... Minimum 230, de inkább 235. A creality slicert nem ismerem, de Cura koppintás. A sebesség az első rétegnél ne legyen 20MM/s-nál több és a nyomtatási sebességet sem engedem 40 fölé. Én hűtést egyáltalán nem használok petg-nél vagy ha igen, akkor max. 20%.
-
LamaCube
addikt
válasz menyhartlevi #30221 üzenetére
A hozzáadott memóriakártya miatt csinálta sok felhasználónál. Próbáld ki egy jó minőségűvel.
-
LamaCube
addikt
Már annyian írtátok ezt a Klipper-t és nem tudom, hogy micsoda, de azért se nézem meg...
-
LamaCube
addikt
Tehát a 100mm helyett 88,5mm tolt ki. 100/88,5x93=105,08, tehát a stepper értékét 105,08-ra kell módosítanod és elmentened. Persze utána ellenőrizd, hogy 10-nál 100-at tol-e ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest