Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz Alpachino #9300 üzenetére
Valamint RedWing kollégának:
Sajnos hinni lehet az iponos adatlapnak: ez biza DDR2. A típusjel végén ugyan nincs Z, mint az iponnál, de a lényegen nem változtat.
Mod.: gondolom a Z jelzés a passzív hűtésnek szólna, mivel a hivatalos lapon figyel a kártyán venti...
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
14adam
addikt
hy milyen PCIe videokártyát ajánlotok 25 körül? én egy ilyenbe gondolkodtam:[link] véleményeket várnék
[ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
válasz [CS]Blade2 #9307 üzenetére
Gondolom szeretnél bővíteni, plusz teljesítményt, stb... Szerintem 8800GT alá ne add... Szerintem...
-
[CS]Blade2
addikt
X1950PRO-t a lenti configba meikre cseréljem:
8800GT (140%) 58K
HD3870 (110%) 50K
HD3850 (100%) 41K -
Dr.Én
veterán
-
Neoteric
addikt
válasz [CS]Blade2 #9311 üzenetére
sztem ha 50ér veszel karit akk má megéri aza +8k,
ha játékra kee akk 88gt, de mivel nem hinném h olyan nagy igényeid lennének, lévén aszontad h 25ks kari kéne... szal 25k körül sztem egy 7900gtx jobb lenne mint egy 86gt
mod: bocs elnéztem, nem te írtad a 25kst, mind1 lényeg ua
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Plebi
senior tag
válasz Alpachino #9319 üzenetére
Ez az én hiszek mások hisznek teljesen, relatív. Mindenki a megszokások alapján vásárol, illetve az alapján, hogy szerinte, ha már amd akkor az mellé amd dukál. Eddig mindig csak amd-s prociaim voltak, most is az van, de eddig szinte csak nvidia kártyám volt mellette, atiban csalódtam annó, most meg mégis ati-m lesz.
Ez itt nem hit, hanem ésszerűség. Mit mikor érdemes megvenni, pláne mennyiért. Lásd 256-os 88 esete.Az meg érdekes, hogy ki milyen javulást lát, főleg te. A [Re:] VGA-variációk a középkategóriában topicban védted nagyon a 256 os nvidiát, hogy az mennyire gyors meg nincs olyan rossz mint ahogy a teszt mutatja, erre meg most nagyon 512 es 88gt-t akarsz venni vagy már meg is vetted. Ennek fényében eléggé megkérdőjelezhető, hogy mennyi az a nagyon érezhető különbség egy x2 höz képest, persze ha nem azt nézzük, hogy mennyivel jobb ha pl 600-700Mhz-el feljebb van tuningolva mint az elterjedt x2-ők, ami tuning az átlag júzert nem is érdekli.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Alpachino
veterán
Kár volt koptatnod a billentyű gombjait, ugyanis nem erről volt szó, amiről te itt összehablatyoltál.
Azt, hogy én mit veszek, és miért, ahhoz neked az ég világon semmi közöd. De ezek után mondhatnám úgy is, hogy annyi, mint eszed.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Plebi
senior tag
válasz Alpachino #9322 üzenetére
Azt nem írtam, hogy közöm van, csak érdekes, hogy valaki mennyire kiáll egy kártya mellett mennyire jó, jah meg hogy a tesztelő mennyire hülye mert a teszt nem igaz. Erre gyorsan lecseréli a nagyobb memóriásra mert hát neki a teljesítménnyel semmi baja, csak mégsem elég és akkor meg jött mindenhova a hablaty
Azóta is várjuk oda a tdu adataidat meg a többi alátámasztó tesztedet, de azóta sincs.
Ekkora kamut vazze
X2 vs core nálad kb ugyanígy lehetAz meg hogy mennyi lenne az eszem, téged minősít.
Hogy ne legyen teljesen off.
Raknák össze egy viszonylag kedvezőbb árú gépet, x2 (hogy milyen ez ártól függ, 5000+tól felfele) vel giga vagy két giga rammal. Akinek lenne annak viszont videókártyára nincs elfekvőben tobb tízezre max olyan húz körül. 8600gt-re vagy 2600xt-re gondoltam, de nem tudom melyik lehetne a jobb megoldás.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
fagy53
nagyúr
Az 1GB RAM-ot gondoljátok meg, ez már XP alatt is kevés ezekhez a 20k körüli kártyákhoz is. Lelkes tuningosoknak a 8600GT a jobb választás, pláne ha vmodd is lesz!
Nyugodtabb vérmérsékletűeknek a 2600XT lehet a jobb megoldás, a Sapphire verzíó csendes , hőfokszabályzós hűtőt kapott és kiváló memóriákat.
A konfigba remekül illik mindkettő. -
Hold
őstag
Most a mesterem Kuka bácsi egy X1950Pro-ra beszélt rá.. éppen azt vadászok..
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Plebi
senior tag
Oks köszi!
Akkor lesz belőle 8600gt, valami halk verzió, plussz két giga ram!
[ Szerkesztve ]
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
1440*900-as natív felbontású wide monitorhoz keresek videókártyát.
több szegmenst nézegetek:
20.000 forint alatt
20.000-30.000 forint
30.000-40.000 forint
Új játékokkal egyelőre nem tervezek játszani,de a régebbieket szeretném 1440*900-ban játszani közepes grafikai beállításokkal. (Stalker,Age of empires 3, Hereos V)
Minden szegmensbe kérnék javaslatot. Dx 9-es és Dx 10-es kari is jöhet.
-
Alpachino
veterán
Na látod, már megint össze vissza beszélsz ember.
Annélkül, hogy meggyőződnél valamiről, ehelyett elméleteket gyártassz, mondhatni elég bugyuta módon.
Kártyacseréimre választ, ha volnál szíves vissza olvasni, ami ugye nehezebben megy mint, hülyeségeket írka-firkálni, akkor magyarázatot kapnál. Ugyanis ott többször leírtam, hogy miért is történt. Amit írtam a 256-os GT-ről, az a 512-es GT-m után is igaz.Tehát, olvass, na csak írkálj !
A TDU adatokat, pedig megtalálod, az általad említett topicban. Ugye az a fránya olvasás
Az X2 pedig ha hiszed ha nem, 2500MHz-en képtelen kihajtani még egy 3850-es karit is, nem hogy még egy 8800GT . Nekem ennyin ment a 3800+ tehát erről írtam véleményt.
Olvass, és nézd meg mit írtam a többi topicban is erről.!!Máskor legalább ezt a sok sületlenségeidet,tedd off-ba. Mondjuk ez egy lelkes újoncnak megbocsátható.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
A 7900GT egy kicsit erősebb az 1950pro-tól, de nincs annyi külömbség kösztük, hogy ne a szinpátia döntsön.
Elydan : 20K körül továbbra is 8600GT, 2600XT, 3650.
30-40K között, pedig 3850.
A te elvárásaidnak, szerintem a 3850 felelne meg leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
válasz Alpachino #9333 üzenetére
hasonló lenne a kérdésem, 1440*900, esetleg 1280*800 a felbontás, amiben játszanék. (így is tudok, csak néha akadnak a dolgok: egy 7600GT-m van, alatta a64 3200+, 2*1gb ram)
3650est néztem ki, ez olyan 20k körül kapható (sapphire 19,5k, asus 20,5k )
bírják ezek a kártyák ezt a felbontást? crysis még nem érdekel -
Alpachino
veterán
A 3650-es, még 1280-as felbontásban, persze a legújabb játékok kivételével,Pl. Crysis még nem szabad, hogy megfeküdjön.
A procid az már nagyobb gáz, ugyanis ez egyértelműen kevés lesz alá, mert még a 7600GT nél is necces.
-
Plebi
senior tag
válasz Alpachino #9332 üzenetére
Tudod az egy dolog hogy mennyit írok az meg más, hogy mennyit olvasok ezen az oldalon.
Képzeld el, elég sokat olvastam vissza és végig is olvastam azt a topicot is az elejétől fogva de egyértelmű válaszod egy sem volt csak folyamatos hablaty!
Ha procikat hasonlítasz, akkor ne 2500 on emlegesd az x2 őt mert annál már jóval nagyobbak gyorsabbak vannak. Az, hogy a te procid, amilyen most egy havernak is van, és megy 3300on meg felette, nem igazán egy súlycsoport teljesítményben tuningban pláne nem. Persze ezt mindenki tudja csak éppenséggel te hasonlítgatod azokat a procikat amiket nem lehetne. Próbáltuk 8800gt 512-vel alapra rakva és prőbáltuk 3gigára húzva ég és föld. Nekem 5600+ os x2 őm van és nem kell ahhoz húzni hogy egy 3800+ oshoz képest azt mondhassam, hogy gyorsabb. Ez alapján pedig kijelentést tenni, hogy melyik proc alatt gyorsabb elég nagy értelmetlenség és hülyeség. Olyan mintha egy alap kocsit és egy tuningot hasonlítgatnál. Ég és föld, csak a poén az, hogy mindenki tudja ezt, de te úgy állítod be mintha te találtad volna fel a spanyol viaszt.
Nevetséges és röhelyes.
Hamár a rangomat hozod fel, a sok hozzászólás nem biztos, hogy agyat is rejt maga mögött!
Ennyi az off mert értelmetlenül vitázni, megszállott emberrel nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
SZiasztok!
Létezik HD 2400XT kártya AGP változat, lehetőleg passzív? Van ilyen? Milyen árban lehet?
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest