Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
A GTX275 nagyon jó választás ennyi pénzért, de vigyázz ez már egy sokkal komolyabb vidikari mint a 9600GT-d.
Van hozzá géped, hogy kihajsd /jószándékból kérdeztem/?
Másrész én azt a tápot lecserélném valami olcsó de márkásabb tápra... mondjuk Deer ? Kevés pénzből még ez a legjobb amit ki lehet hozni. -
zolyee
tag
A GTX275 nagyon jó kari.
38k-ért meg pláne, feltéve ha sikerül nyélbe ütni az üzletet.
Ha mégsem 30-40k között lehet kapni GTX260 at is.
A deer valamint khc tápokat tényleg elfelejtheted azok nem valók semmire.
Főleg nem 4 magos phenom és geforce gtx meghajtásához.
400w nál nem kisebb minőségi tápot szerezz be mellé.
pl az előzőleg ajánlott FSP 400 APN/GHN-ek közül valamelyik jó választás lehet.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz 1hijjanhusz #46147 üzenetére
Köszi, a GPU-z kiírta, de azt nem értem, hogy az everest miért nem... Eddig ott is meg tudtam nézni, de ki lett cserélve a kártya, és azóta csak a típusát látja.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
törölt tag
Sziasztok,
A kérdés adott
Eddig egy 8600GT-t nyúztam, már lassan 2 éve, és még a modern warfare 2 is tökéletesen futott trajta, de mondjuk egy black ops-t vagy a későbbi játékokat is szeretném majd játszani.
Kb. 30e amit szánnék kártyára.
De annyira kimaradtam az elmúlt időszakban ebből a dologból és úgy összekavarodtak számomra a számozások, hogy teljesen tanácstalan vagyok.
Szóval előre is köszi a tippeket.[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
válasz #54715584 #46159 üzenetére
Ha márkás akkor nem biztos, hogy cserélni kell.
1440-re 4850/5750-t ajánlanék, de ezekhez kevés a procid, úgyhogy vagy megelégszel egy 4670-el amit 20 alatt lehet kapni (használtan 15 körül), vagy cseréled a procid mondjuk Athlon 2 X2-re és úgy veszel hozzá egy 4850-t. Ez utóbbit használtan már 20K körül megkapod és jó sokáig kiszolgálna.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi mindenkinek
-
Szotyi25
tag
Sziasztok!
A következő géphez keresek videokártyát! Jó lenne ha partiban lenne a procival tudásban.
Árat szándékosan nem írok! Felhasználás Full HD gépről a tv-re, Játék: Settlers7, Supreme Commander 1-2,AMD Phenom x4 925 2.80GHz
Asus M4A77 alaplap
2x2GB 1066MHz DDR2 ram
400Wos FSP táp
Monitor (Nem röhögni!): Samsung SyncMaster 957DF
Jelenleg: Ati HD4650 512MB DDR2 kártya van benne de ez nem igazán bírja a Settlers 7-est.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
elfelejtette
veterán
válasz Szotyi25 #46165 üzenetére
Hy!
Mivel FullHD felbontáson már a proci nem igazán befolyásolja a teljesítményt, ezért HD5870-ig bármit vehetsz..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz slayer93 #46167 üzenetére
Ha mindenképpen Nvidia karit akarsz, akkor is vehetsz már 30k-ért ilyet:
GIGABYTE GV-N250-1GI 1GB DDR3 PCIE
Vagy 31k-ért hasonló (vagy jobb) teljesítményű ATI kártyát is, pl. ilyet:
SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 VAPOR-X PCIE
Esetleg a 40k-s keretet kihasználva ilyet:
POWERCOLOR AX5770 1GBD5-DH 1G DDR5 PCIE"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Szotyi25
tag
válasz elfelejtette #46166 üzenetére
Szia!
Köszi, csak azt felejtettem pontosan odaírni én ökör hogy a Full HD az csak a filmekre vonatkozik az meg a TV-n, a játék a monitoron megy max. 1280x1024-ban. -
slayer93
tag
Köszönöm mindőtök válaszát.
A kari nekem am 3D-s tervezésre kell majd meg természetesem játszani is, és ennek fügvényében Ati vagy Nvidia?Én attól is félek hogy átbasznak? Itt van vmi garancia az itt "forgalmazott" termékekre??
[ Szerkesztve ]
"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
elfelejtette
veterán
-
NOD
senior tag
Sziasztok.
A mostani konfigomba kellene egy uj vga a mostani helyett hogy egy 22 colos, 1680x1050es monitort elbirjon ezen a felbontáson.
Intel e8400
2gb 1066 ddr2 ram
250gts 1gb
asus p5q pro turbo
Fontos lenne hogy az e8400el egyenértéku legyen nagyjábol a vga szal kihajtsák egymást.
Eddig 1440x900as monitorom volt nem tudom hogy ez a felbontás változás mekkora plusz teljesítményt követel. Max 40kig lenne ati és nvidia is jöhet.[ Szerkesztve ]
-
speedernet
aktív tag
Üdv.
Notebookba 130 környékén melyik vidokarit érdemes választani? Ati mobilty 4570, nvidia 310m? Vagy ha tudtaok valami erősebbet ezeknél ennyi pénzért akkor szivesen megfontolnám!!
Segítsetek légyszi!! -
Krisinto
őstag
válasz speedernet #46179 üzenetére
Ezt nem nagyon értem
130k ért veszed a notit,és abba milyen kártya legyen?[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz 1hijjanhusz #46181 üzenetére
Elnéztem, 8200 rémlett, de ha neked más a véleményed írd meg neki, nem nekem van ilyen gondom.
Mod speedernet : 130e-ért akarsz komplett notit venni ? Vagy mxm kártyát keresel ennyiért ?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
joi29
őstag
válasz speedernet #46179 üzenetére
Ezek 3D-ben kb egálban vannak, talán a 310M mellet szól a CUDA de
mivel van már ATI Stream-et támogató video konvertáló progi is
és mivel a 4570-ben UVD2-van így ez sem nagy előny. -
Szotyi25
tag
válasz elfelejtette #46175 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Meglesem mit tudnak mert az a dög Settlers 7 (asszony játéka) az idegeimre megy.
Ha valakinek van tapasztalata settlers7 vs. videokari ügyben a tippeket tanácsokat megköszönném!
Üdv.: Szotyi25
-
sakkay
aktív tag
Srácok megéri az 5750??Eredetileg 5770 akartam de sajna erre van pénzem(9600 gt volt a régi) továbbá 512 verzióban érdemes venni, vagy mindenképpen 1gb. Köszi.
-
sakkay
aktív tag
köszi
-
joi29
őstag
válasz speedernet #46189 üzenetére
Ez a Notebook kialakításától is függ mert egy erősebb kártya a hő
termelést is megdobja és az a gép felépítésére is kihat az áráról nem
is beszélve.
Az ennél erősebb vga-val szerelt notik szerintem jó 15~20k-el megdobják
az árat, de ez függ a márkától is.
Már mint nem hogy a Deutsche Mark-tól hanem gyártótól. -
viktor82
őstag
válasz speedernet #46197 üzenetére
Nem rossz kártya az ati 4870-es,de én inkább választanák 8800gtx-et mint atit,szerintem hozza a teljesitményt és driver problémák sincsenek!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az Ati kártyákat, hogy lehet rábírni a Physx-re, pontosabban, hogy lehet "megértetni" a játékkal, hogy a Physx-es dolgokat a proci fogja elvégezni? Felraktam az Nvidia oldaláról letöltött Physx-et, mellyel a játék ugyan elindult, de a videók után ki is lépett.
A játék a "Trine",
a konfig Asus M2NX, AMD 4050eX2, 1Gb RAM, Asus EAH4670.
OS: win7 Ultimate.Talán ez a gond? : Nvidia bekeményít...
ötlet...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás