Hirdetés
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
Használtan szeretnék VGA-t venni!
Hobbi játékos vagyok,1680x1050 képes a monitorom.
Érdemes még dx9,10 képes VGA-t venni vagy inkább már DX11-eset vegyek?
Régebbi játékokkal játszanék1-2 éves de ha új játékok megtetszenek akkor azokkal is( remélem visszafelé DX11--->DX9 ) kompatibilisek a játékok/állíthatóak.
ATI 4870, NVIDIAgtx260 körüli VGA-kra gondoltam
miket ajánlanátok? -
NovaBlue
aktív tag
köszönöm a válaszokat akkor vagy 5830 lesz vagy 6770,ameiket jobb áron kapok
-
NovaBlue
aktív tag
válasz Alpachino #48229 üzenetére
Nem olyan gyenge az az athlon szerintem,húzva talán még egy 7850 alá is beférne,vagy én gondolom rosszul?Nézegettem tesztet és ez az athlon 4MB cache-el van szerelve,mellesleg én is ilyenen gondolkodtam és nem szeretnék elkeseredni,hogy csak egy 6770-et tudna kihajtani...
-
NovaBlue
aktív tag
válasz Vartanus #48658 üzenetére
Most itt is elmeséled az elméleted a 3évvel ezelötti procikról?
Moore-törvénynek nevezzük azt a tapasztalati megfigyelést a technológiai fejlődésben, mely szerint az integrált áramkörök összetettsége – a legalacsonyabb árú ilyen komponenst figyelembe véve – körülbelül 18 hónaponként megduplázódik.
Ha nem érted meg,hogy 3év az 3év főleg az informatikában mit számít akkor sajnálom
-
NovaBlue
aktív tag
válasz Sound_Maniac #48701 üzenetére
Bőven jobb a 7750,de ha van egy kicsit több rá akkor inkább 7770
-
NovaBlue
aktív tag
1680x1050-es felbontáson elég egy HD7770 a mai játékokhoz,teszem azt bf3 multi high beállításokon vagy érdemesebb egy 7850-et venni?
-
NovaBlue
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48805 üzenetére
6850 erősebb a 7770-nél 10-20%-al,de sajnos a procid sovány lesz mind a kettőhöz.
Tápod elbírja őket... -
NovaBlue
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48807 üzenetére
"az OC-snál is??" ha ezt a fogyasztás végett kérdezed akkor a 7770 kevesebbet eszik mint a 6850.
Ha pedig a procira gondolsz,nem lehet a 6000+ okat nagyon húzni max 2-300MHz
-
NovaBlue
aktív tag
válasz mert_csokis #48818 üzenetére
Mekkora felbontáshoz,milyen gép van alatta,( táp,proci... )?
egy összehasonlitas ebből is látható,hogy a 460 talán erősebb nála,de sokkal többet fogyaszt ha ez számít illetve a 7770- újabb kevesebbet eszik,kevésbé melegszik, ( gondolom újat veszel akkor garos is szemben a 460-al ami alig garanciális vagy próbagaros csak)
[ Szerkesztve ]
-
NovaBlue
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48820 üzenetére
Akkor el kell dönteni,hogy mit szeretnél,tervezel-e a jövőre,vagy most szeretnél egy olyan karit amit még kihajt a CPU-d.
Ha a fentebb írt 7750-nél erősebb karit szeretnél akkor ahhoz platformváltás kell ami xx ezer forint igényektől függően.
-
NovaBlue
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48831 üzenetére
CPU SUPPORT LIST alapján 2 Phenom II-es is belemegy...elvileg
[ Szerkesztve ]
-
NovaBlue
aktív tag
válasz peete88 #48902 üzenetére
A 460 SLI teljesítménye már elégséges lehet,de tudni kéne milyen gép van alatta milyen felbontáshoz stb... ( szokásos kérdések ).
SLI-vel az a baj,hogy 1GB VRAM-mal gazdálkodhat a rendszer ami FullHD-ig elég kb utána már nem minden esetben,illetve 2db 460-nak már elég nagy a fogyasztása is illetve nem m1 milyen táp van alatta.
GTX560-ra nem érdemes váltani 20% növekedés lenne kbNem vagyok annyira otthon a Geforce-ok teljesítményében,de én a 660-at venném több okból is.
460 sli review,bár az új szériás kártyák nincsenek benne.
[ Szerkesztve ]
-
NovaBlue
aktív tag
válasz peete88 #48912 üzenetére
Te döntesz mi max tanácsokat adunk,hogy hogy lenne értelmes,mi érné meg... ( Én 660-at vennék,ha lenne rá ennyi kessem és ezek lennének az alternatívák )
A PCIe generációk kompatibilisek egymással,tehát nem lesz belőle problem,nekem is egy gen3-as 7770 van most itt egy p35-ös deszkában és semmi gondja.[ Szerkesztve ]
-
NovaBlue
aktív tag
válasz RAMyMamy #48919 üzenetére
Lakótársam most vett egy 7770-et 1280x1024-es monitorjához és szintén 4850ről váltott és nagyon megéri.
Bf3 single minden ultrán 35Fps alá nem esett le neki és neki csak egy C2D 3.2GHz-re húzott proci van mellette.
1280-as felbontáshoz nagyon jó kari ez és szintem mindent lehet játszani vele magas részletességgel.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest