Hirdetés
Aktív témák
-
zapok
aktív tag
Űdv mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni videokártya vásárlásához. Az enyém már sajnos kicsit lassú és kevés a memóriája (8600GT 256MB).
A monitorom 1600x1200-at tud, most 1280-ban használom.
Használat: videoszerkesztés, net, film (HD is), ha van időm napi 1-2 óra játék az új címekkel is.
A határ 25-30 ezer környékén, de tudok várni árcsökkenésre...
Szívesen várok tippeket a szakiktól![ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
zapok
aktív tag
válasz ates85 #27690 üzenetére
Nálam is fut teljes részletességgel (54C°a max hőfok - 1280X1024).
Eléggé visszafogott a játék kinézete a nagy bejárható terület miatt, na és persze nincs semmilyen spec. effekt ami megizzasztaná a kártyákat.
Egy BF3, vagy COD MW3 már a spec effektekre gyúr, ez jobban próbára teszi a vasat és próbálja levenni a lábáról a felhasználót, de sajnos kevés sikerrel, mivel a játékmenet hamar unalmassá válik.
A Skyrim ennek az ellentéte, ami nekem sokkal jobban tetszik!Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
zapok
aktív tag
válasz betegphiu #38583 üzenetére
Én meg az AMD-ket tartom labilis driverezettségű de szép szó :-] kártyáknak, amiken a havi frissítés is alig segít.
Am.én is gondolkodtam már 6850-en, de maradok nVidia vonalon.
A következő kártyám, talán egy GTX 460, vagy egy 550Ti lesz, ha lejjebb megy az áruk, de a mostani tendencia sajna nem azt mutatja.=HG= - Ha eladóvá válik a kártyád érdekelne...
[ Szerkesztve ]
-
zapok
aktív tag
válasz betegphiu #38590 üzenetére
"-az ati 6850 a játékok 50%-ban veri a 460gtx-et a tesztek alapján"
A köztük lévő 4% nem hat meg, de tudja még azt is, amit az AMD nem.
Fogyasztásban idle a GTX jobb , a teljes terhelés, csak elenyésző idő a használatban, mivel alig játszom (napi 1-2 óra)
De ugye a GTX-et nem lehet tuningolni?! A tuningjáról híres a 460 = 780-ról 920-ra fesz. emelés nélkül. Nem linkelek teszteket.Battlefield nem érdekel, esetleg a Railworks 2012, Skyrim, Kingdom of Amalur, vagy Rage, Alan Wake, ahol most is 40-50 FPS-em van a 9800gt-vel 1280-ban.
Ugyanis ez a monitorom natív felbontása, ahol 75 Hz-t tud.
A FULLHD nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
zapok
aktív tag
-
zapok
aktív tag
válasz Alister71 #46754 üzenetére
Nem osztom a véleményed!
Nekem egy 2 éves Green 9800GT-m van (PNY) áramcsati nélkül és tökéletesen fut rajta minden mai konzolport 1280- ban 50-60 FPS-el. A fogyasztása 75W alatt van.
Egyszer húztam, de nem erőltetem a dolgot, mivel csak 15-20 %-ot engedne áram hiányában. Azt viszont stabilan tudja.
Ergo nekem még mindig tökéletes!
Jah és nem kell a DX11, mert minek is kellene a sok (dx9-es) konzolport miatt?[ Szerkesztve ]
-
zapok
aktív tag
Idézem Oliverda véleményét:
"Az összes általunk használt játék közül talán Battlefield 3 alatt szerepelnek legjobban a Kepler-alapú kártyák. Ez olyannyira igaz, hogy a GTX 660 Ti itt még a HD 7950-et is megverte, ami bizony nagy fegyverténynek számít."Ez bizony tényleg nagy fegyvertény egy AMD-s honlapon.
[ Szerkesztve ]
-
zapok
aktív tag
válasz Steelheart2 #46937 üzenetére
Szia!
Csak a memória sávszélességben lenne különbség, de ez is csak 2-3 fps lenne játékokban (kb.10%).
Szvsz nem éri meg a 4-5 k HUF különbséget. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zapok
aktív tag
válasz Steelheart2 #46940 üzenetére
A pénztárcád dönt...
Én (mint pártatlan, mert komolyan fontolgatom, hogy vörösbe váltok) 7770-et vennék, 30k alatt, - ami már tényleg megérné a váltást -,... azaz még várnék.Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
zapok
aktív tag
válasz Steelheart2 #46942 üzenetére
Milyen gyártmány az a 40 jurós 7770 és hol?
[ Szerkesztve ]
-
zapok
aktív tag
válasz Steelheart2 #46944 üzenetére
Én nem haboznék megvenni, mert ennyiért ajándék.
A gari már más kérdés, igaz a Sapphire nagyon megbízható márka.Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
zapok
aktív tag
válasz Steelheart2 #46946 üzenetére
Ennyiért még azt is megvenném!
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera