Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz CoronitaA #6258 üzenetére
Német, szóval illene jónak lennie, de ugyanakkor nem valami drága, szóval az ára alapján meg ilyen Codegen kategória... Nem tudom hova tenni... Szóval vegyél olcsóbb VGA-t és egy tuti jó tápot
slayer93 20-25-ért 4850, GTS250, 5750, akár használt 5770 is beleférhet...gorillaest van?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
sfdrakex
nagyúr
válasz CoronitaA #6255 üzenetére
Ati 6850 vagy nvidia GTX460 ahogy előttem is írták.
Viszont ezt nem értem: Felbontás 1280*1024 vagyis 19 col
Miért jelenti az 1280*1024 es felbontás egyértelműen a 19 colt? Nekem is 19 es monitorom van, de TFT és 1440*900 ban szalad. CRT-kben pedig 1600*1200 at is mentek a 19 esek, persze ha nem széles vásznú hanem normál TFT akkor lehet az 1280*1024 az ideális felbontása, de akkor se értem miért egyértelmű hogy ha 19 col akkor 1280*1024.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MZsoltee
veterán
válasz CoronitaA #14053 üzenetére
Az 5870-es erősebb mint a 460-as.
Mekkora a keret és milyen felbontásod használnád a kártyát?A tápodat meg cserélni kell, mert elég gyatra, sőt veszélyes a konfigodra 10k fölött kapható normális táp újonnan:[link], [link]
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
MZsoltee
veterán
válasz CoronitaA #14057 üzenetére
Oda nagyon sok az 5870-es az alá minimum 1650*1080 kellene.
Az alább linkelt gtx465-ös 28kért bőven elég és akkor tudsz venni még egy normális tápot is és marad kis pénzmagod egy 22-es monitor alapjának is.
Ezt venném a helyedben:
[link]
valamint
[link]csucsbicep: Amúgy miért nem veszed le a hídetésed és rendeled meg a 465-öt iponról 30kból itt van Pécsen és jó helyre szóló garija van vadi új és használtan sem kapsz jobb ajánlatot, rendeld meg amíg van!
-
MZsoltee
veterán
válasz CoronitaA #14060 üzenetére
A 9800GT-nél kétszer erősebb a 465-ös és nagyon kis felbontáson játszol, oda az is bőven elegendő.
Igazából már a 465 mellett is 1280ban procilimited lesz, ergo semmivel sem lesz erősebb ekkora felbontás mellett az 5870-es, mint a 465. Amúgy meg nincs óriási különbség a két kártya között az 5870 olyan 30-35% erősebb a 465nél, de ismétlem emellett a felbontás mellett ez nem tud kijönni!Amúgy jó lenne tudni mennyi az a pénz, amit szánsz a projektre!
csucsbicep Kérd garancia futárral, akkor is még bőven benne vagy a 35kban és olyan mintha pécsi lenne a gar, sőt még házhoz is jönnek a cuccért!
Ne várj sokat, én is annak köszönhetem az 5850xtrememet, hogy pénteken este 23:20kor oda kerültem a géphez meló után felnéztem iponra és láttam, már vettem is másnap mikor felébredtem már nem volt!
[ Szerkesztve ]
-
gabo9201
senior tag
válasz CoronitaA #14060 üzenetére
És most mihez nem elég a 9800gt? Nekem hasonló procim van és a 4850-em még FullHD-ban is elég kisebb kompromisszumokkal. A 9800gt pedig teljesítményben hasonló. 1280x1024-ben nem tudom miért érné meg lecserélni.
Ha mindenképpen cserélni akarsz akkor én is a 28K-s gtx465-öt ajánlanám
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Hunork
veterán
válasz CoronitaA #26256 üzenetére
Hali!
Hát nagyjából hasonló tudású karik (ami emellett azt is jelenti, hogy a GTX480 azért jobb), viszont a GTX480 áramfaló, ami 250W-ot jelent, és drágább is. (az AMD kari hivatalos fogyija 188W) Magyarán azért mindekettőhöz minőségi és megfelelő táp is kell!
Én most hirtelen az árgépen néztem, de inkább 20 ezer a különbség. (bár be lehet futni egy jó lehetőségbe...)
Itt egy link, már régen félre van téve nekem:
[link][ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz CoronitaA #26259 üzenetére
A GTX 480 egyesíti a paksi atomerőmű energiahasználatát és egy rezsó hőfokát...
De ez a jobb kártya, mint mondtam korábban!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
KAMELOT
titán
válasz CoronitaA #26259 üzenetére
Azt ne felejtsük el ,hogy van benne PHYSX amivel sokkalta szebb képet kapsz.
Ha van jól szellőző házad akkor a hőfokok nem lesznek gondok. NVIDIA kártyáknak alapból melegebbek.
(#26260) Hunork: lehet venni GTX580-at is ami dupla áron van.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Hunork
veterán
válasz CoronitaA #26263 üzenetére
Igen, az AMD kari ebben jobb. Amúgy a kérdés az is, hogy mennyit szánsz amúgy erre a projektre?
Táp és ház attól függ.
Milyen a táp most? Milyen házad, van-e benne házventi?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz CoronitaA #26267 üzenetére
Oké.
Milyen a táp, gyártója? Milyen a procid, hogy tudjuk, az mennyit eszik?
(mert pl. 65W a proci, 250W a VGA, plusz az apróságok ugyebár 50-60W és minden Full Load, akkor egy valóban minőségi táp esetében nem is kell újat venned)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz CoronitaA #26270 üzenetére
Wow. Életemben nem hallottam erről a tápról... Nem drága, ennyinek utánajártam...de hogy mit tud, azt elképzelni sem tudom...
Proci 125W+250W+ apróságok azért 50W=425W Nem hinném, hogy stabilan, hosszú működés alatt képes erre a tápd, de erről meg kéne kérdezni kifejezetten tápgurukat.Én egy Chieftec CTG-600-80P-re gondolnék (vagy az 550-re), és ez hosszú távra elegendő lesz, későbbi fejlesztés esetén, és ez A80-as kategória. Viszont ez meg 16 ezer. De táp ügyben kérd ki mások véleményét is!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz CoronitaA #26270 üzenetére
Akkor előbb normális tápot vegyél inkább, mert én erre nem bíznék rá egy videokártyát, de egy gépet sem, a tápos topikban ott van a nem ajánlottak, veszélyes tápok listája közt.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz CoronitaA #26276 üzenetére
GTX480-ra, természetesen.
A másiknál így néz ki kb: 125W proci+188W VGA+ egyebek Full-on 60W=373W
Erre az 550-es is elegendő, csak mondom, nem tudom, mit bír a tápod, mennyi a valós teljesítménye, mit ad le, milyennek az ágai, ezért mondtam, hogy szerintem a tápos topikban érdeklődd meg, biztos, ami biztos, én NEM akarlak rábeszélni egy táp vásárlására, főleg, ha nem muszáj!!!MOD: na látod, jött is egy válasz táp ügyben!
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz CoronitaA #26280 üzenetére
Nem ismerem ezt a gyártót, csak azt tudom, hogy nyomulnak. Táp ügyben Recon666 írt neked, és fogadd meg a tanácsát, és az enyémet is, cserélj egyet, hidd el, hosszú távon megtérül a minőség és megbízhatóság!
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest