Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz BRIKLY #37601 üzenetére
Azért van a topik, hogy segítsetek a döntésben.nem? Igen, meg azért is hogy hülyeséget ne terjesszünk. Most linkeljek meghalt kártyákat azok közül amiket kérdeztél ?
De hogy megnyugodj vegyél 4890-et, erős, fűt, valószínűleg már gari sincs rá, de még egyszer erős, ennyi.Az élet kegyetlen .
-
93.Szabi
aktív tag
válasz BRIKLY #37640 üzenetére
Hát ezt igazság szerint neked kell el dönteni,hogy menyit szánnál rá mindenképp erősebb a 275-és még van bőven gar is rá.
De az igaz,hogy ilyen áron már 5830 ast is kapsz.Ez érné meg jobban.[ Szerkesztve ]
->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
93.Szabi
aktív tag
válasz BRIKLY #37658 üzenetére
Hát igen azzal lehet,hogy lesznek problémák mert olyan 220W- környékén fogyaszt.
De mivel minőségi tápod van egy olyan 450w-ott tudnia kell szóval lehet hogy nem lesz baj.
Igaz eredetileg csak 400W-os a tápod de van benne még 450-is lehet szóval nem biztos,hogy nem bírja.->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
93.Szabi
aktív tag
válasz BRIKLY #37661 üzenetére
Hát igen csak határ eset lesz de szerintem menni fog igaz ezzel már igen igen meg lesz terhelve a tápod úgy,hogy idővel nézhetnél egy másikat mert lehet előbb utóbb ki fog burcani sajna bár elég jó tápról beszélünk.
->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
93.Szabi
aktív tag
válasz BRIKLY #37664 üzenetére
Elvileg igen nem halhat meg de ezt jobb nem ki próbálni de ki fogja bírni a mostani tápod csak ne nagyon terheld mert tudód jobb félni mint megijedni.
[ Szerkesztve ]
-
93.Szabi
aktív tag
válasz BRIKLY #37667 üzenetére
Hát igazán határ eset lesz az biztos de ha lesz rá kereted mindenképp váltsd le és igen nem lesz valami szép hangja az biztos főképp BF3-alatt.
-
miresz
veterán
válasz BRIKLY #44459 üzenetére
Szerintem ez: Sapphire HD7770 1GB GDDR5 GHz Edition jó vétel.Amenyivel több azt spórold ki a lapon pl.
-
_csocso_
senior tag
-
miresz
veterán
válasz BRIKLY #46133 üzenetére
Ja a Gigára én is tudnék egy pár minuszt nyomni. Ezzel az Asus-al az az egyetlen gond ami volt anno a 6850-es Asusokkal is. Ugyanaz a ventilátor van rajt,és a 6850-en is hamar felmondta a szolgálatot. Amúgy ha ez nem így lenne akkor én is az Asust javasoltam volna,már csak a 3 év gari miatt is.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest