Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Wrrraith
tag
válasz pocokxx #18768 üzenetére
(#18768) pocokxx:
Hali!
Hogy védjem a kollégát (és a saját állításomat is) tisztázom a dolgot
Nem 15.000Ftig ajánlottunk VGA-t a kollégának,mert eredetileg 20.000-es keretet adott meg.
Mi arra javasoltuk a HD 5770-et és csak ezután korrigálta 15.000Ft-ra,így a válaszunk értelmét vesztette.
15e alatt a HD 4850 nagyon jó kártya!Szerintem is azt érdemes megvenned.
1GB és 512MB között a különbség csak nagyon magas felbontáson érezhető.Ha nem Full HD-ban játszol simán elég egy 512MB-os VGA is.(#18775) csaky_87:
Hali!
Persze értem a mondandódat!Nyilván kiugró fejlődést akartál,ha már egyszer pénzt áldozol valamire.Szerintem én is így cselekednék.Mint írtam fentebb attól függetlenül hogy a processzorod visszafogja a GPU-t a sebesség jelentősen ugrott
A gép kérdésre visszatérve attól függ,hogy mekkora keretet áldozol a dologra.
Kevesebb pénzből mindenképpen AMD a nyerő.60 körül megvan a lap/proci/ram szentháromság,ami magában foglal egy AM3+ os lapot(a jövőre gondolva ) egy X6 1090T BE-t és 4GB DDR3-as ramot.
Szerintem ennél jobb gépet nem tudsz kihozni ennyi pénzből.És a 6 magos 3,2Ghz-es 1090T már azért elég hogy megtornáztassa a GTX 480-at is
Nekem is elég volt a HD 5970-hez.
Bár a SB 2500 sem rossz vétel,de szerintem többet kihozhatsz adott kereten belül az AMD-ből.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest