Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
bresnyev
csendes tag
Huh... de jó lenne, ha a közelben lenne az a gép.
Asszem egy MSI K9N NEO V2 alaplap van benne, 2 giga RAM és egy 2 magos AMD processzor (na gondolom ezt lenne jó tudni milyen pontosan, de így lövésem sincs sajnos )
A táp meg szerintem egy sima 400W-os csöppség.Újabb kérdés... régen egy GF 8600Gt Silent -em volt... annál eleve jobb, amit alapból kinéztem? Vagy ez a gt430-as?
-
Turbolada II
őstag
-
Izzé
őstag
válasz bresnyev #36202 üzenetére
Mi az 5450? Az nem, vagy csak alig jobb. A gt 430 viszont klasszisokkal, majdnem 8800gt/9600gt szint.
(#36203) Turbolada II: Hagyjuk már a HC-t OMG! Igen gyorsabb a 4850, viszont zabál is rendesen, + van egy olyan sejtésem, hogy nem tudná kihasználni teljesen a proc miatt és a táp is kérdéses még. Egy gagyi 400-as mellé nem biztos hogy bettennék egy 4850-t.
[ Szerkesztve ]
-
bresnyev
csendes tag
válasz Turbolada II #36203 üzenetére
El is felejtettem megköszönni a fenti link-et. Már ráírtam az eladóra.
Kicsit félek mondjuk a garancia miatt... anno vettem számteches cuccot így és nem bírt nálam fél évet se sajnos.
Lehet feladom az elveimet. Ráadásul egy kérdést megér.Köszönöm a segítséged!
-
bresnyev
csendes tag
Hmmm... ez is szempont nálam, én anno a 8600-ammal jól megvoltam. Mármint ritkán próbálkoztam új játékokkal.
Ha garancia mellett döntök, akkor valószínűleg gt430 lesz belőle. Ezen vacilálok sokat.Elvileg most (2-3 hét) jelennek meg új kártyák... érdemes azt megvárni vagy nagyon nem fogják befolyásolni az árakat egy jódarabig?
-
Izzé
őstag
válasz bresnyev #36206 üzenetére
Ha legalább 6000+-os proci és normális minőségi táp van a gépben akkor el lehet gondolkodni a 4850-n, de máskülönben nem. Gyorsabb viszont jóval több halálozik el belőle, pont a nagy fogyija miatt, nem kevés hőt termel.
Az új vga-kat felesleges megvárnod, ebben a kategóriában nem lesz változás még jódarabig.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
A kérdés adott milyen VGA-t vegyek?
Jelenleg egy Gigabyte 8600GTS dolgozik a gépben. A lényeg, hogy vigye a mostani gémeket és ne vigyen csődbe az ára.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
Nos jelenleg egy GA-EP35C-DS3R lapom van, benne egy E5500 3Gb DDR3 1333Mhz RAM-mal. Mindezt egy 400-as Delta hajtja.
Valószínű a proci is cserés lesz idővel.
Mennyit? Hát minél kevesebbet. Nem kell nekem fullon futtatni mindent, csak elmenjen alapon, vagy közepen. Moncsi egy Belinea-10-17-25https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
muci07
tag
Sziasztok! Olyat hallottam, hogy AMD kártyákon nem megy a GTAIV. Ez igaz? Mert több youtube-os videóban GTAIV-el játszanak, AMD grafikus kártyán... :S Most készülök HD7950-et, de ha ez igaz akkor inkább nézek valami nV-t... :S Jelenleg 5lettelen vagyok...
-
muci07
tag
válasz csucsbicep #36221 üzenetére
De azért a HD7950-el már lehet normálisan akadásmentesen játszani full grafon?
-
muci07
tag
válasz csucsbicep #36224 üzenetére
i5 biztos elég lesz neki!
Joker94: Nehogy már egy 130K-s VGA-n ne lehessen GTA-zni?? -
Joker94
aktív tag
válasz csucsbicep #36224 üzenetére
Nem próbáltam,de pont a kártya topikjában olvastam hogy GTA IV szarul fut rajtuk.
-
miresz
veterán
válasz BeriHampeR #36228 üzenetére
Ez ponyossan így van,egy fos konzolport.
-
seu
csendes tag
Sziasztok! Ma megvettem az uj Sapphire 6770es kàrtyàt. Eddig NVIDIA Geforce 8800gts 320mb kàrtyàm volt.500w-os thermaltake tàplàl.beraktam a Sapphire. Kàrtyàt rakotottem a dvi kàbelt, bekapcsoltam a gépet es semmi.valamit rosszul csinaltam?kevés a tàp? VGA ra kellett volna raknom.Gigabyte p35ds4, q9400ptoci
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz Turbolada II #36192 üzenetére
Igen nettó áron szerzem be!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
Kiskutyák
aktív tag
8800GTX helyett lesz a 550ti. Mivel haldoklik. Úgyhogy ez alapján választottam. Amint írtam, nem csúcskártyát akartam/akarok venni, hanem a hibás 8800GTX helyett egy újabbat, ami közel azonos teljesítményt nyujt, viszont kevesebbet fogyaszt, és nem melegszik annyira.
Igen, ha pár ezressel többet áldozok rá akkor 6850 is lehetne, vagy GTX460 vagy még feljebb...de értelmét nem látom.
Azért köszönöm, a hozzászólásokat. Még persze agyalok rajta. Ja és köszi a teszt oldalakat, ezentúl ezeket fogom nézni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz BeriHampeR #36187 üzenetére
Játszani csak hébe, hóba valóban. HD filmeket nézek inkább, ritka, hogy esténként egy kis Borderland multiban. Ennyi...ja meg néha GTAIV. Semmi több! 8800GTX eddig tökéletes volt, de megdöglik lassan.
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz Superhun #36235 üzenetére
Kívánom neked, hogy ez legyen a legeslegnagyobb problémád az életben. De természetesen, vissza veszek belőlük. Rossz szokás...
-
seu
csendes tag
Ecceruen beraktam a 6770et az alaplapba,radugtam a 6polusu csatorna,bekapcsoltam es nyista kep.a kartya hutese megy,az elején mintha bevillanna valami de aztàn sötétség
gondolom, hogyha elötte GeForce kàrtya volt benne az nemszamit -
Bandriss
csendes tag
Sziasztok új Videokarit szeretnék venni az alábbi Confighoz!
alaplap: MSI P7N Platinum
Memória: 4 GB 800 Mhz
Proci: Intel Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz
Táp: 500W FSP Hexa
Most még egy 8800 Ultrát használok, de meghalt ezért sütőbe megsütöttem. Már 1 hónapja remekül működik pedig rengeteget játszom. Nagyon meg vagyok elégedve vele egy 5 éves kártyával még full highon tolom a BF3-at 35 fps-el. Viszont nem tudom meddig fogja bírni, körülbelül 30000 Ft-ot szánnék új VGA-ra, de az az elvárásom hogy az Ultrától már jobb legyen. Mit ajánlanátok a gépemhez? -
baloghzr2
tag
Homless09
IzzéKoszonom valaszotokat!
Tehat akkor azt mondjatok,hogy egy Sapphire 6850-el akar 1920-as felbontasban is tudnek jatszani?Gondolom,nem max beallitasokkal vagy igen?Elore is koszi!
-
Turbolada II
őstag
Amit linkeltem egyáltalán nem melegszik és manapság 110W fogyasztás már egyáltalán nem számít soknak. Viszont sebességben oda-vissza szénné alázza a GT430-ast.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
arpii
tag
Üdv,
Már talán korábban írtam erről a topicba, lassan-lassan körvonalazódni látszik, hogy mik is lesznek az új hardverelemek a konfigomban, így az i3 2120-as szandi és a sapphire 6850-es kombináció mellett döntöttem. A kérdésem, hogy az FSP 350PNF tápom elég lesz-e az üzemeltetésére? Elméletileg a proci 65w, a vga 120w körül zabál szénné hajtva, na most az barátok közt is185, tehát legyen 200w körül a maximális fogyasztás. Az FSP táp képességei valószínűleg vannak olyan jók, hogy elég legyen a rendszer üzemeltetésére, de a megerősítéseteket várom ez ügyben. -
Turbolada II
őstag
Elég lesz. Nekem FSP Hexa 400W-os táp van, de hamarosan szeretnék egy i5-ös procit.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
arpii
tag
válasz Turbolada II #36243 üzenetére
Kösz a gyors választ!
PS: Húú, látom neked a toxikus van , az mégtöbbet zabál, mint az alap, de nyilván úgy is simán bírja a 400-as FSP.[ Szerkesztve ]
-
geri306
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Egy rokonom Arcad programmal tervez nagyon sokat, és megkért hogy gyorsítsam fel neki a gépét, mert eléggé szaggat a program. Mivel nagyjából ismerem a konfigját ezért rögtön arra gondoltam, hogy le kéne cserélni a HD4670-ét valamilyen tervezői kártyára. Mivel, azon kívül hogy tudom hogy nagy számolási teljesítményt és nagyméretű dedikált fedélzeti memóriát igényelő programokhoz használtatik, mást nem nagyon tudok róluk. A max. keret 20.000 Ft, de ha lehet akkor légyszi mondjatok néhány olcsóbb típust is. A konfig, pedig amibe menne: Intel DualCore 3Ghz, 2gb ddr2, alaplapot nem tudom, windows xp.
Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Apophis
őstag
Hali! 50k környékén van most jobb vétel egy GTX 560-nál?
All was naught but to serve the void...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs