Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #13655 üzenetére
Nekem már semmi, működik szépen sata2-es csatiban, sata3-ban nem akar elindulni, de az gondolom a chipset miatt van, meg a másik SSD miatt. Mindegy, úgyis csak a Battlefield 4 lesz rajta.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kreash
aktív tag
válasz Laraxior #13663 üzenetére
Most ez mi is?
Azt látom pci-e -s ssd, meg hogy gyors, meg hogy 1.6 tb, de tényleg 13 526 Ft ?( Figyelem! A webshop hibás működése miatt annak kijavításáig a rendelés csak a telefonos visszaigazolás után válik hivatalossá. A megértésüket köszönjük. )
Nagyszerű , kezdtem örülniAmúgy vertex 4-et lehet még venni valahol baráti áron ?
32 ért vettem anno, most meg 40 felett vannak..[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Laraxior #13707 üzenetére
Tényleg csak kíváncsiság, de minek neked egy gépben 2 ssd?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
metalbambi
tag
válasz Laraxior #20581 üzenetére
Boltban meg megkapni 33ért... (840 evo basic)
Az az 1 ezer forint szerintem már mind1...[ Szerkesztve ]
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Laraxior #20583 üzenetére
engem laptopszalonosok próbáltak meg lehúzni 45ért ezzel de ha a szerelési díjat hozzáadom, akkor is olcsóbban jövök ki vele mint ha tőlük vettem volna
de nem is 840 evo basic-et, hanem kingston hyper-x fury-t rendeltemés amúgy laptophoz annyit mindenképpen kell nézni, hogy a laptop milyen ssd hellyel van kialakítva. 1,8" vagy 2,5"os és hogy a vastagsága is csak 7es vagy 9es...a basic evo, és a fury mindkettő 7mm-es
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
Tails111
aktív tag
válasz Laraxior #33754 üzenetére
A Z97 támogatják az NVMe de nem a kezdetektől hanem utólagos bios frissítések által.
Az általad preferált SM951 NVMe SSD F7 es bios-szal elindul el alaplapodban.
De az alaplap PCIE x2 es nem pedig PCIE x4 es ezért lassabb benne.Külföldi oldalon olvastam remélem igaz is!
Alaplapod honlapján vannak fent támogatott M.2 SSD-k de a lista régi nem frissítették.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz Laraxior #37337 üzenetére
A Z97 csak 2 pci-e sávot tud allokálni az m.2-nek, azaz kb fele lesz a sebesség. Az én 950-em 850mb/s körül ment a Z97-ben, pont ezért is váltottam Z170-re, ott már 2db m.2 is elérhető, mindkettő 4 lane-el, azaz megy a 2500/1500.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Laraxior #37341 üzenetére
A rendszer használata nem lesz pattogósabb, a játékok valamelyest gyorsabban fognak indulni, de ennyi a gyakorlati haszna általános felhasználás mellett.
Nekem pont a nagy sebesség miatt kellett, sok tömörített torrentet csomagolok ki és másolgatok ide-oda. Ott azért súlyos perceket tud jelenteni az 500MB/s vs 1500MB/s 40+ gigánál.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
félisten
válasz Laraxior #37455 üzenetére
Ha minden modell esetén tartja a jelöléseket a Samsung, akkor az SM az mlc, PM meg tlc. Ezen felül meg nem mindig egyértelmű, hogy melyik Oem piacra szánt és melyik nem, bár szvsz ezen két típusjelzésű ssd mindegyike oem...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
glaci
őstag
válasz Laraxior #37799 üzenetére
Annyit zárójelben hozzá tennék, hogy az utolsó mérésnél másik CDM verziót használtál, így az értékek nem teljesen összehasonlíthatóak, mert az újabb változat másik mérési metódust használ, így a mért értékek nem teljesen egyenértékűek ...
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
.LnB
titán
válasz Laraxior #37895 üzenetére
[link] Ez az konkrétan, de én se parázok, csak jót röhögtem magamon megint, hogy megredneltem, előre kifizettem éés utána néztem meg a kompatibilitási listát. Tipikus "én".
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Laraxior #37897 üzenetére
Tudom, tudom. Majd írok ha meghal. De nem parázok, itt a Vertex 4 sincs már az ajánlott SSD-k között nekem még is évek óta működik tökéletesen. Egy csak játékokra használt winyónak csak elmegy majd ez a Crucial. Nem szántam most rá többet. 3 év gari van rá, annyit csak kibír.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bodor
veterán
válasz Laraxior #37897 üzenetére
Nem olyan rossz ez az MX300, de azért a 275 GB-hoz társuló 80 TB-os terhelhetőséget igen kevésnek tartom a 3 év garanciával.
Nem vagyok oda a Samsungért, de ők a 850 EVO 120 GB-nál 5 év gari mellett 75 TB-ot tudnak biztosítani.De tudom, az ár a döntő sokaknak, főleg ha 3 évente feleslegesen cserélgetik az SSD-ket...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Laraxior #37949 üzenetére
Mivel tudod mérni a hőmérsékletét a Samsung m.2 SSD-nek?
Nekem pl nincs Samsungos monitoring progi, eddig az írt adatot is csak a Sandra adta meg, és már nem tom a HDS vagy melyik program írta, hogy 37 C volt neki a max, ami nem feltétlenül igaz, de az közel sem sok.;) - The Power of the Light Side
-
Bodor
veterán
válasz Laraxior #37964 üzenetére
Sajnos tévedsz,mert nem. Pont erre való a Flash SSD topik, és erre a topik tetején fel is híjuk a figyelmet.
"Amennyiben már túl is vagy a vásárláson és kérdésed, észrevételed lenne, az alábbi topik a legmegfelelőbb ehhez: Flash SSD topik!"
Nem véletlenül lett annak idején kettéválasztva a két téma.
Monitorozni ugye az szokott, akinek már van SSD-je.
Ez a Milyen SSD-t vegyek...
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz Laraxior #37985 üzenetére
Bodornak abban igaza van, hogyha nem csak 1-2 ember, de mindenki elkezdene másról beszélni, akkor elvesztené ez a topik az értelmét. Ez egy eléggé speciális topik, itt minden arról szól, hogy valaki ajánlatot/tanácsot kér, vagy ad, és ha valaki már harmadszorra se kap választ az offolás miatt, az gáz.
Egyes topikokban megengedhető az offolás, de itt van ennek konkréte külön helye.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
vacs
veterán
válasz Laraxior #48340 üzenetére
Német ebay-ról NEM tudod megrendelni magyarba!
Amúgy meg én már kérdeztem pár hozzászólással feljebb!
(^)(>.<)(^)
-
félisten
válasz Laraxior #60325 üzenetére
Akkor várom(többes számban nem beszélhetek, mert tudom mi ez) ide a GYÁRI szoftverével készített infókat...
Én (és ez tényleg csak és kizárólag saját vélemény) pár ezer Ft miatt ilyen SSD-re nem adtam volna ki a pénzt, pláne úgy, hogy előtte Samu-k voltak, oszt' semmi gond nem volt velük...
Kíváncsian várom a support-t, meg listázott FW-t, meg olyan gyári SW-t, ami azt fel is rakja...De hát, ami jó, azt le kell cserélni valami elbaxottra (meg mondják is (olyanok, akik azt sem tudják, mi fán terem, csak megnézték a speckót, de addig már nem jutott el az ész, hogy van-e support és az milyen avagy hogy működik, mi van ha bexarik, hova kell küldeni, az mennyi stb stb))
Nem vagyok rosszindulatú, csak közel 30 éve vagyok a szakmában...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #60555 üzenetére
Február 21-én vettem.... kicsit karcsú az élettartama nem? WD Blue SSD...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Metal topik
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest