Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
TP-LINK TL-WDR4900 N900 használok kb 3 hónapja és csak akkor dobja el a net-et, ha kikapcsolom ...Töretlenül teszi a dolgát és még az utcán is jó a sávszélesség ... Igaz ahogy nézem pár ezerrel drágultak a routerek de 23e körül így is van , tudomásom szerint erős vas és átdolgozott a 3600/4300-hoz képest ...én most is ezt venném főleg, hogy a 3600 is kb 15e minimum nem beszélve a 4300-ról ami állítólag gyenge is...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz Soma01 #37648 üzenetére
De jó téma, azt szeretném kérdezni, hogy TP-LINK 4900 -asom van, az elvileg dual band.Az ha jól tudom mind a 2 frekin tud adni vagy nem? De az tuti, hogy vannak olyan készülékek amik csak valamelyik 1 frekin tudnak venni.Ilyen pl a Pana okos tv, nála be kell állítani a 2 freki közül az egyiket. Apropó elvileg a 4900 sokkal jobb mint a 4300 miért vásott az ki a boltokból én még közel 23e ft ért vettem 1 éve ma meg ha lehet kapni vagy közel 30 vagy nem is lehet már beszerezni, holott a 4300 meg még mindig fut. Ár kérdése lehetett? Megjegyzem eleddig hibátlanul megy ... Köszönve a választ ...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
S4 mobilon mértem 106/106 Mbps wifi. Ez lecsökkent 105/106-ra mikor appokat töltött le a mobil. Ez egy eszköz. Azt nem tudom ,hogy ha több eszköz is menne wifin , akkor mi lenne, de attól tartok simán vinné.Kábelen meg tökéletesen meg van a maximum, a TP-Link TL-WDR4900-on.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz SeniorTilla #59535 üzenetére
No, meg gondolj arra is, ha LAN csatlakozás is kell, akkor abból csak 2 van!
-
arcitec
addikt
És honnan töltesz le, hogy nem tudsz többet kicsiholni.Valahol van saját szervered ami tud 1000 Gigabit-et? Ha nincs, akkor hiába van akár 5000 Gigabit-es vonalad, ha a kiszolgáló szerver csak 100-.at tud!
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Az mit jelent, hogy a támogatás nagyon gyenge.(Nálam nem kell - kellet semmit támogatni.) A setup és hasonlók mind rendben , firmware letöltési lehetőség rendben, szóval nem értem. Meg hogy stabilabb, gyorsabb(ez pl adott a spec szerint, azt meg tudja),jobb? Na ezt sem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest