Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gtamate2
veterán
Tápból én nagyobbat vennék, ha már ennyit kiadsz ne méretezd ennyire alul (lehet hogy még a következő konfigodba is ez lesz és ugye milyen jó lenne ha nem kellene újat venni)
Egy normális videókártya meg sok mindenben tud segíteni, nem minden a procitól függ azért (ha már ennyit költesz.. )*Sn0w
-
ggbuffon1897
őstag
mondjuk egy fx 8320 v 8350 is elég szerintem évekre bármire, főleg ha a progik/játékok nem csak az egy-két szálas megoldásokat szeretni, játéknál meg egy jó vga-val tesztek alapján édesmindegy h ilyen kategóriáknál melyik platform mellett döntesz. Mindezt pl egy 8320 esetében megteszed hűtővel együtt kb 40k-ból.
az h 3-4 év múlva is minden szipi-szupi legyen, szerintem hw ügyileg nem működik, mint koncepció.
De hát mindenki magának dönti el, az biztos h én 80k-ért nem vennék procit a jelenben, akkor se ha futna rá, egyszerűen nem találom reálisnak h egy átlaguser kihasználná v észrevenné számottevően azt a különbséget amit az Intel tud nyújtani, max a pénztárcádnak is, ahogy írod.
De lehet én gondolkodok szarul
[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
miből gondolod h pl egy 8320at nem fogsz tudni addig használni? Nekem 5éve egy x2 250em volt, ami úgy kb tavalyra lett kevés. Ennél többet szerintem felesleges számolni bármilyen hardware-re főleg, h az átlaguser a büdös életben ki se fogja használni nemhogy az Intel de valszeg az AMD-ben rejlő összes tartalékot (azonkívül 4-5 év múlva amúgyis lehet kifele dobálni mindet a lappal együtt)
egyedül szerintem a fogyasztás, amibe belelehet kötni Intel oldalról, de nálam okosabb emberek már kiszámították h kb mennyit jelent, ha 100%on pörög a proci napi 24be (asszem évi 3-4k)
Én csak arra a felvetésre reagáltam, h 170ről indultál (énis onnan indulok, de max 180ig vagyok hajlandó elmenni punktum ) és hát jóval pénztárcabarátabban is meglehetne úsznod ezt a dolgot De hát te tudod, a te pénzed, nem is a meggyőzés volt a célom
-
bluyoo
nagyúr
CPU-ba szerintem jól döntesz az Intel-el, főleg ha nem vagy nagy tuningguru.
Az én I5-2310-esem (bár jelenleg már tuningolva van) is megbirkózik a GTX660Ti-mmel, pedig az erősebb VGA mint az R9 270.
Válaszd az új Haswell Refresh CPU-t, az I5-4590-et, ha már H97-es deszka.
De a házon én annyira nem spórolnék. Egy normális darab röhögve kiszolgál több konfigot is (akár mATX méretben).[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest