Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-Clone
aktív tag
válasz nitro16 #134865 üzenetére
Ha nem használnád játékra akkor az igényeidhez teljesen elegendő az integrált gpu is.
A dedikált vga csak zabálja az aksit plusz egy felesleges hiba forrás. A linkelt gépek közül én az Envy-t ajánlanám,
Ha mégis kellene valamiért a grafikus kakaó akkor a Dell 7560, (bár a 940mx max arra jó hogy néhány játékban hozzon +20% fps-t a Hd620-hoz képest az mx150 meg amúgy tök ugyan ez csak más néven.)
A Vivo rettentően el lett szabva mind hűtés mind összeszereles téren, plusz a billentyűzet és a kijelző is trágya benne.Yoga 720 most van is itthon XPS 9560 mellé "lerugos" gépnek. Meglepően pozitív csalódás. A Billentyűzet kifejezetten frankó, a kijelző egy utólagos kalibrálás után egész korrekt értékeket produkál a ház jól össze van rakva, frankó anyagokból és elég masszív is.
Hűtése pont annyira elegendő, hogy az alap orajeleket tartsa, de turbó modrol főleg nyáron nem kell álmodni sem. Ölben használni terhelés alatt nem lehet (ahogy egyik hasonló gépet sem) mert terhelés alatt eléggé melegszik az alsó fém borítás.
Az akksi idő kellemes alap feladatokhoz, bár ha meg van hajtva balta módra merül. A wacom képesség amúgy nagyon nagy fun vele.
De sajnos ugye ott a kicsit sem megbízható lenovo garancia. -
Gaben92
őstag
válasz nitro16 #135137 üzenetére
Én pár hete vettem egy ilyen gépet i5-7200u-val. Ha nem akarsz játszani a gépen és erőforrást igénylő egyéb dolgokat csinálni nem kell parázni a hűtés miatt. Nekem itt van az ölemben a gép jelenleg, és passzívan megy. Néha bekapcsol a hűtés 5-10 mp-re aztán elcsendesedik. Ha nem akarod pörgetni csak tényleg casual felhasználásra kell (film és internet) mint nekem, akkor nem kell paráznod a hűtés miatt.
Ha érdekel a bővebb véleményem (pro-con) akkor írj egy privátot. Feleslegesen nem szemetelem tele a topikot.
Mindenesetre én nem bántam meg eddig.
Szerk.: Mellesleg én is filóztam az Envy-n, de az a kijelzőn támaszkodás dolog nagyon nemgyerebe.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Khelben
nagyúr
válasz nitro16 #135336 üzenetére
Én ilyet használok 256-os ssd-vel. Hátránya, hogy nem lehet benne egyszerre hdd és ssd. Dell E5570
Ha magamnak vettem volna gépet programozásra, akkor ezt vettem volna: HP Zbook 15 G3Az általad kinézett Asus nem gépelésre való, legalábbis nekem nagyon nem jött be az a billentyűzet. Ráadásul van benne egy dedikált vga, ami a játékon kívül nem jó semmire, csak eszi az akkut és plusz hibaforrás. A gép hűtése is hagy kívánnivalót maga után, elég meleg dolgokat tud produkálni kívül és belül is terhelés alatt.
-
moklys1
aktív tag
válasz nitro16 #135761 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál sok szerencsét az új géphez!
Őszintén szólva én is visszavittem volna, mert engem is zavar a hűtés...De itt szerintem a hűtés programozásával van gond... mi a fenének hűti már 40-50 foknál a procit. Én kikacsoltam és így sem emelkedik a hőfok, tök fölösleges. Sőt írtam az ASUS ügyfélszolgálatnak és ők is tudnak a problémáról azt mondták, és írták hogy keressek valami fancontroll programit )[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz nitro16 #135823 üzenetére
Ennyiből zbook, az a legnagyobb hombár, ami esélyesebben kevésbé pusztul le, mint mondjuk egy fél ultrabook.
A fenti 2 plusz gomb, jobb esetben amúgy 3 a pöcökegérhez kell. Ami pedig nálad gombnak tűnik, na az a pöcökegér.
fojtviki: Inkább csak nincs ilyen. 15" kevés van a placcon ami nem dobálós konzumer, üzletiből nincs elég öreg, ami olcsó lenne, ami van, az meg nem eDP csatis vagy IPS-es defaultban. Szegény fullos T60-ak meg mondjuk a T540-ek között van egy 130k-s árrés, ahol nincs IPS 15"-ra. Pölö.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest