Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na elvitték a jó kis Y570-esem.... Kicsit sajnálom nagyon megszerettem, jó kis gép volt...
-
B-L-A-C-K
titán
Na most én vagyok nagy dilemmába milyen gépet is vegyek. A lényeg az hogy pár hónap múlva lesz céges gépem szóval addig kéne egy netezős használt gép. Nem akarok sokat rá szánni mivel úgyis majd eladó sorba kerül, és nem akarok rajta bukni. Ezért 50-70 ezres árkategóriát céloztam meg tapasztalataim alapján azok gyorsabban gazdát találnak mint egy drágább gép.
Végül is ami elvárás lenne
- P/T/régi i3-as procival szerelt lenne a legoptimálisabb
- 2-4 Gb memória
- Vga mind1
- Winyó mérete lényegtelen
- Fényes kijelző
- Gari előny
- Ne legyen leharcolvaHP Probook 4520s-eket nézegettem ennyiért már akad, de ha valakinek ismerősei köreiben van valami kihagyhatatlan, vagy tud valamit "sz@rért-hugyért" szóljon!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pocok256 #5277 üzenetére
Én múltkor próbáltam ki, és ahogy néztem hozza az általad említett 20%-ot. A GTX660-as azért elég erős vga. Viszont nekem Y570-esnél játékra nem kellett volna jobb, mivel a Grid-el (kocsis) játszottam szinte mindig online, és ezt max grafikán 16x élsimítással tudta produkálni, na most Y580-as akár mennyivel jobb ezt nem tudta volna felül múlni nekem...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pocok256 #5280 üzenetére
Én azért nem csodálkoznék ezen ha Full HD-ban nem megy minden flottul, még a GTX660-asnál is érezhet a különbség FullHD és HD között. Viszont nagy differencia van teljesítménybe a 660-as, és a te vga-d között. Érdemes lenne neked is kipróbálni amúgy, mert nem olyan gyenge az ahogy te beállítod magadnak...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lecsokolbi #5293 üzenetére
Jó gép, jó hűtéssel, viszont nem tudom ér e plusz 70-90 ezret a Y580-assal szemben. Az is majdnem ezt tudja csak sokkal olcsóbban viszont gyengébb hűtéssel és kevesebb memóriával árulják...(pár hozzászólással előbb linkeltem). Illetve a bolt nagyon nem ajánlott, sok a negatív tapasztalat...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
"...mint sokan mások - én is egy Dell 5110-re gondoltam, de csak Chip magazin (ami ugye azt hirdeti magáról, hogy mindent tesztel és kipróbál, és a legjobbat ajánlja) ezt hozza hónapok óta a legjobbnak ebben az árkategóriában."
Nem azt mondom nem értenek hozzá, de szerintem érdekük róla jót írni, mert ilyet épeszű ember nem ajánl úgy hogy szinten minden jobb ebben az árkategóriában nála...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na nálam úgy néz ki egy Hp EliteBook 8530w lesz a befutó!
-
B-L-A-C-K
titán
Valakinek volt már amúgy dolga EliteBook 8530w-assal? Ez a típus konkrétan még sose volt a kezemben. Addig is míg nem nézném meg infók jöhetnek...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fracture333 #5415 üzenetére
Ú úgy látom nem sokáig lesz akkor nálad, hát sajnálom hogy eladod pedig tényleg nagyon jó gép, én is szerettem...
Amúgy a hirdetést módosítsd kicsit a HDD nem 5400-as hanem 7200-as, bár ez nem fog annyira sok vizet kavarni, csak mondom megemlítem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Casanova* #5456 üzenetére
Nem rossz. Nekem is volt egy sztorim most...
A történet a családban volt, a sértett egy Msi wind u100-as. Testvérem agyból netezet, a gép lecsúszott véletlenül (ne kérdezétek hogy), úgy hogy egy földön lévő pohárra esett amibe 3dl gyümölcslé volt, és úgy sikerült a malör hogy mind belefolyt a billentyűzetet köze érintve a kijelzőt is. (Én már nem lakok otthon az esetről csak később értesültem.) Az eset után okosan egyből bekapcsolták, csodálkoztak nem megy. Gondolom mondani se kell hogy milyen jót tett neki hogy ráindítottak. Na de ez még semmi utána gondolták hajszárítóval majd kiszárítják biztos ez a megoldás kulcsa...Így is tettek, hajszárítózás viszont kicsit agresszív lehetett mert a gombok 50% eldeformálódott a nem átlagos hőhatás miatt... Na utána látták se kép se hang szóval menthetetlen a dolog és engem hívtak (amúgy informatikus vagyok) hogy baj van, természetesen eszükbe se jutott hogy az eset után egyből csak jó lett volna megkérdezni hogy jó ötlete amit elkövettek...Na felhívtak mondtam látatlanul hogy valószinű kuka. A gép hozzámkerült hétvégén fél napos munka (egy kis forrasztás, és kitisztítás) után csodával határos módon sikerült működésre bírnom olyan szinten hogy bill kivételével hibátlan, vagyis az is jó de gombok nagy része kezelhetetlen lett a hajszárítózás miatt. Erről a képről jutott eszembe ezt már én is megcsinálhattam volna vele...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz memeto_corny #5572 üzenetére
Érdemes lenne beírnod először is mire szeretnéd használni!Ja látom közbe szerkesztetted.
Pont most beszéljük hogy jön a 4540s, érdemes lenne megvárni, bár árat nem tudunk pontosan, de 200 körül lesz szerintem...
Amúgy átlagos felhasználásra i3-as proci is elég, illetve 4gb-t memória is.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz memeto_corny #5576 üzenetére
Az általam linkelt oldalon elég normális leírás volt róla...
Van még pár, de én ezt megvárnám, nagyon jól néz ki szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz runner 125 #5644 üzenetére
Ó én minden nap látok vagy 15 ilyet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz cintula187 #5649 üzenetére
Akkor gondolom használt kell, keresd fel alfa156 kollégát, korrekt eladó, és fél év garanciát vállal a gépekre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz cintula187 #5654 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki aki HP garanciában otthon van privizzen már rám gyorsan...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz AndrisBoy #5662 üzenetére
Nem jó helyen jársz, amit keresel NETbook, nem Notebook.
Itt a megfelelő topik: Milyen NETbookot vegyek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szajmon101 #5676 üzenetére
Igen, notikban az úgynevezett legalja márka!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz hajraolaj1 #5679 üzenetére
Mire szeretnéd konkrétan használni? Milyen méretben szeretnél gépet? Használt szóba jöhet e?Ja most olvasom már írtál régebben a topikba ezzel kapcsolatban és válaszoltak is már rá, nem értem miért kérdezed meg újra...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz hajraolaj1 #5681 üzenetére
170 ezerből egy használt Y570-essel járnál a legjobban ha a játék az elsődleges szempont.
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kicsit off de hátha valakinek hasznos lehet.
Kb 1.5 hete Lenovo ThinkPad L520-asokkal foglalkoztam egész munka időben, vagy 20 db-ot üzemeltem be és sokat is használtam őket. Csak ajánlani tudom masszív jó kis gépek.
Esetleg ha kérdésetek van vele kapcsolatban nyugodtan jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Szia!
A minél kisebb noti ügyében itt érdeklődj: "Notebookok, tabletek"
15,6-osba meg én ezt ajánlanám: Lenovo G580GH, ez egy 10-es drágább, de ha játszani is akar akkor ez most ilyen árkategóriában az egyik legjobb...
Mindenkinek: Na végre megvan a netezős gépem egy Elitebook 8530w személyében, ilyenem még nem volt, ahhoz képest hogy 2-3 éves széria egy nagy csalódás pozitív értelemben, nagyon masszív, WSXGA+ kijelzője meglepően szép, éles képet ad. És gyors is. Bár lehet is jó, a számlán csak nem hiába közel 400 ezer szerepel... Ha 8 GB memória lenne benne 4 helyett még több pontot adna az élményindexre win7 mint Y570-nél...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest