Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Caineevo #16740 üzenetére
mit kell ezen bővebben kifejteni a linkelt videón kívül ? menj el, tapogasd meg, én megtettem anno, és nemhogy 200 at nemadnék egy olyan gépért, de még 20 ezret se ha ilyen minőségű beviteli eszközzel szerelik. Az akkumulátora meg bivalygyenge a sandy brdigehez lianohoz képest is, de ez már régi asus betegség.
-
Kobe
veterán
válasz Caineevo #16754 üzenetére
lenovo y570 199900 ért jó lesz ? - nem lehet kapni, hát meg kell rendelni én is 1 hónapot vártam a saját gépemre de megérte türelem rózsát terem
CHIPman: ez blőd baromság. Nyílván azonos konfig azonos fogyasztással bír csak nem mindegy az mögé mekkora akksit raknak, arról meg az asus sosem volt híres hogy a legnagyobb elérhető kapacitást adná.....dell, HP a nyerő ebből a szempontból
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Caineevo #16802 üzenetére
i5-ről nem volt szó...
DarkDeer: Annyira azért nincs nagy különbség árban, mikor játékra alkalmasnak mondható acer volt olyan 4-5 hónapja 140k körül, akkor 501-es xps--t vihettél haza 190-ért szintén boltból. Erős cpu-val - i3 370 aztán 380 - és vga-val. A 3 év gar meg helyszíni üzleti, nem callcenter. Most az 502 xps ára 215k körül van, de abban W7 is benne van, szóval kb 10-est le lehet venni és a hasonló hw-ű acer volt 135k, míg el nem tűnt pár napja, szóval nem a duplája a történet és a jobb és több garon kívül van ott még pár finomság
Amúgy csak azért hoztam fel, mert valami 400k-s géphez hasonlítottad a hangszórókat ami a te aceredben van._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Caineevo #16823 üzenetére
Xps 502 mért nem jó? Nem sokkal gyengéb az i3 mint i5, legalábbis ezek az alapverziók a kis órajel különbség miatt nem érnek nagy felárat. 200k-nál kicsit több de egy nagyon jó gépről beszélünk.
DarkDeer: Hangzás miatt ne vegyél probookot, nem arra gyúrtak rá benne Ami acerből nagyon jó volt az 5942g ha jól rémlik, extra halk működés, backlit bill.
RK: 105-ért fuji A530 p6200-vel 3 év garral. 80 körül lenovo g550 v hp 620, v presario gépek 2 év garral.
EstiloL2: A dell nbd on-site egy megbízható garancia, Mo-n sztem nincs is annál jobb egy gyártónál se, a legújabb inspiron szériát meg csúnyán elqrták, akármilyen gar van rajta se nem megbízható se nem minőségi.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Caineevo #16856 üzenetére
A timelinex széria jó, a beépített aksi nem jó. Bár én úgy tudom nem fix, csak úgy van megcsinálva hogy ne lehessen gyorsan kikapni, acer topikban találsz róla több infot. De ha nem alap 3 év garos ott is rá kell számolni 20-22k-t garbővítésre.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Krike
aktív tag
válasz Caineevo #16858 üzenetére
Tessék megérteni, hogy a TimelineX nem Gamer noti, hanem inkább üzleti célokra fejlesztették, könnyű, keskeny, éppen ezért a légrések is kicsik, és melegedni fog. Aki játszani, 2D-zni akar, vegyen 5750,vagy 5755-öt, akinek pénze van Ethost. Ennyi.
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
randras
veterán
válasz Caineevo #17102 üzenetére
A Soroksári Auchan-ban. Szvsz az 5755 sokkal szebb, az igazán tökéletes egyébként az lenne, ha lenne 5750 kékben gt 540 m-el, de hát ugye szórakozni kell a vásárlókkal, ezért mást kell vennem.
Most jutott eszembe: nem lehet, hogy az 5750-et kékben árulták a fent említett erősebb VGA-val is, csak az már kifutott, mert olyan marha jól néz ki?
-
semmiho
tag
válasz Caineevo #16776 üzenetére
"Dell xps 15 - drága, zavaró fullhd"
Mi ilyet vettünk végül, Dell XPS L502x FHD, i7 proci stb. A kijelző egyáltalán nem zavaró, a TN-es panelhez képest fantasztikus a képminőség, már-már az IPS kijelzők szintjét hozza, nagy betekintési szögekkel és egészen minimális torzítással.
Vagy honnan jön ez a "zavaró fullhd"?Ezen túl bika egy notebook, gyors, mint a villám és a JBL cucc olyat szól egy notebook-hoz képest, hogy csak pislogok...
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Novemberi hardverkavalkád
- Formula-1
- Napelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest