Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz B-L-A-C-K #46326 üzenetére
Nem tudom, én valahogy jobban szerettem használni a P750-em, mint a dv6-om. Nyilván egyik sem rossz gép, szóval itt igazából az "apró örömök" (mint pl. fém burkolat, világítós bill, 2 fejhallgató csatlakozó, szín, kinézet, stbstb) segíthetnek a döntésben...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Psychonaut
veterán
válasz B-L-A-C-K #46340 üzenetére
Szerintem a legtisztabb amugy felhivni egy hazai markaszervizt vagy a forgalmazot gyanu eseten.
En mikor honositottam a D630-am garijat, valamiert a honositastol kezdve nem lehetett Dell honlapjan elerni. Megvolt az emailem a sikeres honositasrol az adataimmal, sot, miutan jeleztem nekik a problemat, egy kulon emailben biztositottak rola, hogy ervenyes a garancia - honlapon megsem latszott. Pedig nem volt gond vele, Humansoft szervizelte is garancian belul a gepet.
De ha valaki csak neten nezte volna meg vasarlas elott, nem talalta volna az altalam hirdetett 27x nap garanciat.
-
Tikakukac
titán
válasz B-L-A-C-K #46385 üzenetére
Nekem még mindig gyanús, ne nekem legyen igazam, elég vészmadár vagyok. De a racionális énem azt mondja, hogy ennyi laptopnak már "kamionról leesett" dolognak kell lennie. Vagy random más sufnis megoldásnak.
Borote: Amíg nincs jelentve addig nem hiszem. Fater is főleg Makita gépeket használ, ott van külön pont ahol lehet jelenteni a netes kis fiókodban ha gáz van és rakják fekete listán. Thinkpadnél is volt láttam ilyen menüpontot. A többieket nem tudom. Sok dolog megfordul nálam, de általában 1-2 óra, egy driver vagy más céljából, hosszabb kapcsolatom nem sok géppel volt/van.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Siriusb
veterán
válasz B-L-A-C-K #46555 üzenetére
Az SSD tényleg nem rossz ötlet. Persze kérdés, nem ugrik-e a garancia, ha az ember bővít.
Átrágom magam alaposabban ezeken a masinákon. Kösz a segítséget! Ha nem bánjátok, lehet még jelentkezem kérdéssel.
Egy máris van, de csak kíváncsiságból, az Asustól miért zárkóztok el?
-
Siriusb
veterán
válasz B-L-A-C-K #46555 üzenetére
Olvasgatom a review-kat. Egy helyen azt írták a Dell e5520-nál, hogy az i3-as procival a video lejátszás már nem volt nagy élmény. Ezt nem tudom elhinni. i3 + HD3000 nem lehet ilyen gyenge (vagy a mobil változata igen?)
Dell e5520-nak nagyon dicsérik a kijelzőjét (szabadban is), az anyagát, ellenben a bill + tapipadról teljesen ellentétes véleményeket olvasok. Vagy nagyon jó, vagy vacak.
Mi a meglátásotok?Ha a Samsung NP300V5A -t win nélkül adnák, és lejönne belőle az a ~25k, erős a gyanúm, hogy az egy jó vétel lenne.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Siriusb
veterán
válasz B-L-A-C-K #46575 üzenetére
Én inkább azt mondanám, elegánsabbnak tűnik, de aki pusztán a kinézete alapján vesz meg bármit (számítógép, autó, feleség stb) az meg is érdemli. Szerintem.
Most jöttem rá egy "piszkos trükkre" , nem minden boltban ugyanaz az van a masina belsejében hiába tűnik ugyanannak a típusnak. Pl. 640GB/5400 helyett 500GB/7200, az egyikben van dedikált videokártya, a másikban nincs, s persze az árak is eltérnek...
Hrrr, egyre nehezebb dűlőre jutni.Még emlékszem egy Sinkovits Imre kabaréra, amikor 2 piros váza közül lehetett választani a boltban...
-
Borote
addikt
-
tserrof77
őstag
válasz B-L-A-C-K #46597 üzenetére
Ez pink... tudomén... De ha meg elviszem valahova, és valaki beszól, mondjuk egy pasi, ott becstelenítem meg a nőjét a szeme láttára
Na, nem ám.. sírva menekülnék és depisvagyoköngyileszek módjára gubóznék beee...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
válasz B-L-A-C-K #46599 üzenetére
Félreértesz szerintem. Ezzel csak oda akartam kilyukadni, hogy ha pl egy számomra szimpatikus terméknél teszem azt az "érdekesebb" színű - egyébként tetsző- termék esetleg kedvezőbb árú, akkor megvenném. De nem hajtok direkte rá Ennyire azért én sem vagyok extravagáns vagy mi, hogy direkte hecceljem a környezetem és keresem a konfliktust.
Az, meg hogy ki mit gondol, legyen az Ő baja és problémája. Pár évvel ezelőtt cukorbetegként egy kötelező de félresikerült vérvétel okán úgy nézett ki a könyökhajlatom, mintha drogos lennék. Többszörű szúrásnyom, szépen be is lilulva/kékülve. Nyár volt jó idő, rövidújjú pólóba mindez simán látszott. A buszon, kapaszkodás közben is többen gyanakodva néztek rám és sugdolóztak, félre nem érthető pillantások közepette. Be is szóltam kissé arrogánsan, hogy az ugye SENKINEK eszébe se jutott, hogy ez vérvételtől is nézhet ki így... Érdekes módon volt aki még elnézést is kért. Bocs, nagyon OFF voltam, csak ez most valahogy ki akart jönni belőlem Összegezve: NE ítéljünk első látásra
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Siriusb
veterán
válasz B-L-A-C-K #46581 üzenetére
Nálam elég keveset nyom a latban a külső. Vettem már meg úgy dolgokat (pl. cipő), hogy nem tetszett, ellenben praktikus volt (vagy az előbb említett cipő, mely rendkívül kényelmes és magas minőségű, ám mindennek a tetejében még drága is. Viszont egy eszendő 365 napjából 180 napon át hordtam, túra + város. Most, úgy kb 9 év után már kidobásra érett).
Persze ha nálad fontos a külső (is), akkor megkövetlek, de nem hiszem, azért vennél meg egy notebook-ot, mert jól néz ki, de belül egy ócskavas és amúgy is használhatatlan.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy akár rózsaszínben is megvennéd, ha jó áron lenne.Lehet, kicsit erős volt a megfogalmazásom a hozzászólásomban és bántottam egyesek érzékenységét, ezért bocsánat kérek így utólag.
-
terencehill
tag
válasz B-L-A-C-K #46703 üzenetére
kb.150 lenne rá, de fontos lenne hogy 11,6 vagy 12,5 col legyen (tehát hogy szélességre max.~ 30cm legyen mint egy A4-es füzet) és kb ~ 1,5 kg
igazából a legjobb a samsung 350u2b lenne,mert abba jobb proci van csak azt már 190-ért látom egy helyen és külföldi lapokon se látom olcsóbban---
-
drprofesszor
csendes tag
-
Tikakukac
titán
-
-
Biliskmer
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #46744 üzenetére
Tudom, nem vitatkozni akartam, csak azt akartam jelezni, hogy sokkal elszáltabb gépigényekkel is találkoztam már...
Azért ha ez az igény valós, akkor a srác által megadott kategóriában lehet mág hozzá való gépet találni.
Főleg az olyan szakértőknek akik itt jószándékúan segítenek nekünk kevésbé informált usereknek.
(#46746) Borote: 300k? Basszus, ha ez igaz, akkor mellélőttem, de alaposan
[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #46771 üzenetére
Beszállok a játékba, szerintem a Lenovo IdeaPad Z575-re gondol
Már csak azért is, mert én arra gondolok XD
(#46773)B-L-A-C-K: "erről a notebookról szeretnék értékelést.pl a proci az i3 asokkal szemben" Vagyis milyen az általa kiszemelt noti procija egy i3-assal szemben.
Azt hiszem, még mindig játékban vagyok!!![ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #46773 üzenetére
Te meg a szövegértési vetélkedőből, mivel;
"erről a notebookról szeretnék értékelést.pl a proci az i3 asokkal szemben."
mod.
_Látom leesett a tantusz.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Biliskmer
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #46780 üzenetére
ja, abban az esetben te előlépnél gondolatolvasóvá, a mostani félreolvasó státuszodból
Basszus de jól mulatom itt az időt, pedig tanulnom kéne, mert ha holnap nem teljesítek jól a teszten nem mehetek melózni külföldre, és akkor bizony nincs noti vásárlás...
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz B-L-A-C-K #46839 üzenetére
Köszönöm a megerősítést Azt hiszem üstölést megrendelem.
Régebben a linuxon elég problémás volt a radeon, mostanában már jobb véleményket hallok.(#46842) Dhampir
Kösz. Lehet kipróbálom a süsü-t, bár nekem az Arch Linux jön be, de lehet érdemes ezzel is futni egy kört. -
doctorem
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #46863 üzenetére
Azért valamennyire természetesen számít az ár, egy precisionre pl. már nem telne. Az elsődleges felhasználása nem a játék lenne, pláne nem szükséges, hogy ultra beállításokon fusson a COD v BF3. De természetesen azért az is elvárás, hogy a mai játékok legalább közepes minőségben, élvezhetően, szakadásmentesen fussanak. Erre azért csak elég egy GT 550M is. Vagy tévedek?
-
Speedy86
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #46890 üzenetére
Ha irodába dolgozik az ember (és nem ablakkal háttal) akkor szerintem is jobb választás a fényes. De ez tényleg annyira ember függő... Volt ismerősöm aki azért adott el egy gépet, mert idegesítette a függöny képe a monitoron ami mögötte volt napsütésbe
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest