Hirdetés
Aktív témák
-
darvak
senior tag
válasz attiati #41597 üzenetére
Nekem nincs varázsgömböm .DE:
1: 500-600$-ról indulnak az ultrabookok! (igaz mainstrem=consumer). Itthon mennyiért is kapsz ultrabookot 300K?Persze az utóbbi biztos jobb általános minőséget képvisel, de az arányokat azér érzékelteti, h nem lesz olyan írtó nagy árú a consumer ultrabook.Tehát a 200K alatti árszegmensbe már elérhető lesz a hírekre alapozva.
A 600$ árat meg az AMD kommunikálja.
2. Nemcsak ultrabook kategóriás gépek jönnek, lesznek "mezei" laptopok is amellett. Gondolom a mostani 160K kategóriában is már elérhetők lesznek erősebb Trinity-s gépek, ami nem ultrabook.
3. Lenovo y580 ~900$ árról indul, az itthon 259K körül lesz ~1180$, szóval nincs 2-es szorzó
Szóval nem hinném, h nem lenne érdemes várni a köv generációs konfigokra, akiknek fontos az akkuidő+ játék az olcsóbb szegmensben.
MINDEZ csak az ÉN személyes véleményem, ezért fórum a fórum (majd hozzátesznek a többiek még ezt-azt).
(majd hozzátesznek a többiek még ezt-azt).
Ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz darvak #41601 üzenetére
A Lenovo az Edge E435/E535 notikat $399-os árral indítja, azaz nálunk 399 euró.
Ami nekem nem baj, csak legyen!
E335-ről inkább nem is álmodok...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
spiercell
aktív tag
válasz darvak #41605 üzenetére
Ez most valami rossz vicc, hogy 2 hónapot? Most kell, már tegnap is késő lett volna. Nem játékra, hosszútávra mindenes gépnek (monitorra, tv-re, hd filmre, fifára, netre, codra), miért kell ezeket a gamer gépeket ajánlgatni mindenkinek. Nem igaz, hogy nincs más, ami jó lenne 200-280-ból csak lenovo y.
-
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz spiercell #41606 üzenetére
Nehogy már te legyél felháborodva mert nem bírod leírni pontosan mire akarod használni a gépet!
"Nem játékra" "monitorra, tv-re, hd filmre, fifára, netre, codra"
Én azt hallottam a Fifa/Cod az játékok, és ha hosszabb távon tervezel akkor miért ne ajánlhatna valaki olyan gépet ami jó játékra is ha ezek szerint csak játszol? Lenovo Z575AM neked megfelelő lenne, minőségi noti, mindenre alkalmas, jó anyagokból van, és 160 ezer!
[ Szerkesztve ]
-
phobeus
aktív tag
válasz spiercell #41606 üzenetére
Nem hiszem, hogy ebbe a topicba felháborodva kéne válaszolni egy olyan comment után ami egyébként segitő jellegű volt. Ha nem vagy kiváncsi mások véleményére (bár akkor nem tudom miért irsz ide) akkor menj el valami laptop boltba aztán kérdezz ott és vedd meg helyben. Főleg, ha már tegnapra is késő... 280k-ért bárhol elverheted a pénzed. A lenovo meg jó választás arra amire neked kellene. Ha nem tetszik amit az itteni guru-k ajánlanak akkor meg keress magadnak. Google a barátod...
LG Nexus™ 4
-
Tomocso
tag
Hogyan lehet ide linket beszúrni??
köszi
-
-
Tomocso
tag
válasz runner 125 #41617 üzenetére
Áhhh basszus ennyire egyszerű!! bocs kicsit figyelmetlen voltam!!
Akkor linkelek:
Erről a gépről vélemény?
Nem kell játékra csak hosszútávra, nem nagyon cipelném csak itthon lenne,
Ez matt kijelzős vagy fényes? Elég minőségi?
[link]köszi
-
-
Tomocso
tag
válasz darvak #41621 üzenetére
Inkább matt kilyelzős legyen! A 17-es azért szimpibb mert van egy 15-ös és akkor legyen már ebben is más. Meg hát nem igazán cipelném így akkor nézzek már nagyobb kijelzőt.
Ennek a gépnek az ára nagyon tetszik meg usb3 (ami kell!) i5 (amit szeretnék)!!
Csak nem tudom mennyire van összerakva.
Most egy Packard Bell TJ75-öm van de ezzel is teljesen meg vagyok elégedve immár 2 éve!-
-
félisten
válasz Tomocso #41622 üzenetére
Szerintem érdemesebb az ugyanennyibe kerülő i3-as, Radeon-os verziót venni.
Egyébként szép gép, bejön, csak engem nem zavar a tükröződő képernyő.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Borote
addikt
válasz darvak #41624 üzenetére
Jóóóóó az a 4730s Van benne USB3.0, csak el van írva. Elvileg az összes 4xxxs ProBookban van (Csak nem kék )
Néztem Vostro 3750 -t is, csak drága
(#41606) spiercell: a felháborodást nem különösebben értem... De ha sok pénzt szeretnél költeni, akkor én néznék egyrészt Dell Vostro-t, vagy ami mégjobb, ThinkPad T520
[ Szerkesztve ]
-
-
Borote
addikt
válasz darvak #41627 üzenetére
Én használtam 4530s-t, amire panaszkodtak, hogy állandóan megy a ventije... Olyan nagyon hangosnak nem mondanám, nem sokkal teker hangosabban, mint a HDD.
Viszont a Win7-ben lehet passzívra állítani a hűtést, esélyes, hogy akkor ki is lehet kapcsolni(#41629) Tomocso : 3 év garancia, small business gép - azért jobb az, mint egy IdeaPad
Ja, erősebb az i5 IGP-je, de talán 10-15%-kal magasabb csak az IGP turbó órajele.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #41631 üzenetére
G770 Tech spec 3.0 kg-t ír
MOD: (#41629) Tomocso A proci gyengébb papíron, de hétköznapi használat mellett ebből semmit nem fogsz észrevenni , mert a HDD lesz a szűk keresztmetszet (kivéve, ha nagyon proci igényes dolgokat csinálsz pl videóvágás).
VGA gyengébb. De te nem játékra keresel gépet, nem?
Hosszútávra meg érdemesebb üzleti gépet keresgélni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomocso
tag
válasz darvak #41632 üzenetére
Ok! Akkor a HP ajánlottabb, de a lenovo sem annyira gáz ugye?
Mondom én a Packard Bell TJ75-tel is teljesen meg vagyok elégedve!
Vagy annyival jobb lenne a HP?
Bocs de annyira még nem vagyok meggyőzve, állandó venti hang is ellene szól, kevesebb ram,
Az i3 kikapcsolja a VGA-ha nem hasznélom? Nem merül hamarabb le a gép ha van benne VGA is?-
-
darvak
senior tag
válasz Borote #41630 üzenetére
Igen én is tudom,h a probook sajátja, h idle állapotban is pörgeti magát.
A 4720S is ilyen volt. Az i5-ös verzió 53Db(!!) zajt produkált
A 4730S i5-ös verziója is elég hangos, 46Db terhelve. Általános használat mellett nincs gond vele. Itt is a HDD (5400rpm) halkabb a ventinél.
i3-mas verzióról nincs infóm, de a gyanítom ő sem lóg ki e sorból (mármint terhelve hangos lehet).
-
darvak
senior tag
válasz Tomocso #41634 üzenetére
Természetesen csak terhelt állapotban zavaró a hangja (ha ez a konfig is hangos egyáltalán ).
Természetesen be lehet állítani, h melyik egységet használja (Switchable graphics).
Természetesen lehet még a boltban is felárért memória-bővítést vásárolni (+4Gb jellemzően max 7K).SSD? HDD Caddy-vel biztos lehet rá megoldást találni (de akkor vagy nem lesz ODD és lesz HDD+SSD Vagy keret nélkül lesz SSD és ODD).
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Tomocso #41638 üzenetére
Nem ismerem a G770-et. Tesztet látok róla, abban amiket írnak:
- i7-es verziós, az se volt hangos, szóval i5 sem lesz hangos
- a billentyűzet jó
- a zsanér elég gyengécske érzetet kelt
- a kijelző max közepesnek mondható szemből nézve, de a betekintési szögei szerények + nem szemből nézve a minőség rossz.display
- a kijelzőkeret könnyen hajlik + a fedél horpadós.
- a kijelző átlagnál is jobban fénylőIlyesmi
[ Szerkesztve ]
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Nem meglepő módon azért írok, mert szeretnék egy laptopot venni. A fő szempont, hogy játékra kéne, igazából ha ennek megfelel, akkor minden másnak is meg fog, amire használni akarom. Nem sürgős a vásárlás, szóval ha hamarosan fog megjelenni valami jó laptop, amit érdemes megvárni, akkor megvárom, azért kellene most pár ötlet, hogy tudjam mennyit kell rááldoznom, és itt eljutottunk oda, hogy nem tudom mennyit szánnék rá konkrétan, nem akarok túl horribilis összeget, de ha megéri akkor nagyobb összeget is rááldozok. Csak hogy tisztább legyen a kép, játékok alatt értem pl. BF3, sportjátékok, szóval a legújabbak. Köszönöm előre is a segítséget.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kobe24 #41644 üzenetére
Szia.
Azért egy összeget mondhatnál legyen behatárolás. Amúgy ezek az ajánlott darabok normális áron:
Lenovo Z575AM (~160 ezer)
Asus N55SF (~200 ezert)
HP Pavilion dv6-6b08eh (~195 ezer)
Lenovo Y570 (~210 ezer)2 hónap múlva (május vége) meg jön a Lenovo Y580 elég komoly teljesítménnyel 260 ezer Ft-tól, érdemes várni mert pl az egyik legajánlottabb Lenovo Y570-es (teszt) ára esni fog jóval...
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez vagy ez a gép jobb választás? Hardveresen nagyon hasonlóak, viszont egyikkel sem volt még közelebbi kapcsolatom. Vagy esetleg gondolkodjak el az Y570-esen? Amíg nem léptem be a topicba, addig ez a típus fel sem merült, de látom itt nagyon népszerű. Minőségi és a lehető legjobb teljesítményű gépre lenne szükségem 200k körül. Modellezésre és játékra lenne első sorban használva. Y570-ben gyengébb proci van, viszont erősebb vga. Most elbizonytalanodtam rendesen -
B-L-A-C-K
titán
válasz malisonX #41647 üzenetére
Pont ez a két széria ami nem ajánlott Dell-ben a "Inspiron", Asus-ban meg a "K" széria. Sok velük a probléma, gyenge anyaghasználat stb...
Mindenképpen jobb választás lenne a Y570 (de érdemes várni május végén, csökken az áruk). Játékok szempontjából meg mind1 hogy i3/i5/i7 procival veszed mert szinte ugyan azt a teljesítményt hozzák (teszt, teszt). Szóval átlagos felhasználásra az i3-as is elég, viszont modellezésre nem tudom milyen programokat használsz, oda már nem kizárt kell az erősebb proci, illetve modellezni nagyobb felbontásban is jobb. Erre meg ezt tudnám ajánlani: Asus N55SF, ebben van 1600x900-es felbontású is, vga ugyan az mint a Y570-ben, és i5-ös procival 240 körül van az ára ilyen felbontásban (i3-as provival ugyan ez 25-30 ezerrel olcsóbb)...
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Így vegyetek Acer-t sokadik rész.
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest