Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz HornedReaper #41850 üzenetére
..szerintem nem.
Mindenképpen 17"-os gép kell?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
HornedReaper
senior tag
válasz runner 125 #41851 üzenetére
Jó kisebb is..
Időtálló darabot szeretnék, általános használatra, dedikált videókari sem létszükséglet bele, de vigye akár a HD-s filmeket is. Feljebb írtam kb. milyen lenne jó..Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
runner 125
nagyúr
válasz HornedReaper #41853 üzenetére
Egy ilyen Lenovo?
Ajánlott, jó darab.2 HDD hely 15,6"-os kategóriában szerintm nincs, max kicseréled majd a HDD-t SSD-re.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
fogtunder
nagyúr
válasz Borote #41705 üzenetére
ezt amúgy én sem értem, miért kell mindenkinek erőmű otthonra, pláne laptopba. főnököm kérdezte anno, milyen laptopot vegyen, tudtam, hogy sokat dolgozik nagy adatbázisokkal, számítási kapacitás kellett, hogy prögősebb legyen a dolog. ajánlottam neki egy t420-as thinkpadet, i5 procival. erre megvett egy dell 502x-et, i7-tel, meg valami iszonyat videókártyával (amit ráadásul ki se használ), aminek az lett vége, hogy a gépe nehéz, hangos, és még a thermal throttling is be szokott játszani, ha meghajtja, amitől tulajdonképpen még lassab a gépe, mindezt egy valag pénzért.
ahogy már ezerszer le volt írva, átlagos felhasznlálsra (de laptop vga viszonylatban is) bőven elég lesz mindenkinek egy i3/A6 proci, ennél több fölösleges lesz, inkább vegyetek a gépbe ssd-t.
én otthon egy dual-core atom + ion nettopot használok, a win7 teljesen kielégítő sebességgel fut rajta, és az i3 ahhoz képest is egy totál másik kategória.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
darvak
senior tag
válasz runner 125 #41856 üzenetére
Szerintem még 17"--ban is ritka, vagy jó drága. Acerbe van 15.6"-ba is 2 hdd hely, másba nagyon nem találtam 200 K alatt.
-
AMD Power
titán
Akkor még egy költő kérdés!
HP Pavilion g6-1202eh A5Q01EA ATi Mobil RadeOn HD6520
HP Pavilion g6-1213eh A5Q03EA ATi Mobil RadeOn HD6540És itt vajon megéri e a +20e Ft? Az a +110GB HDD nem érdekel. A VGA ereje már annál inkább érdekes lehet.
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Ilyen laptopot szeretnék. Van ötlete valakinek arra, hogy hol tudnám ezt megvenni? (ÁFA-ás számlára szükségem van)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
phobeus
aktív tag
Sziasztok!
Ha kellene nekem usb 3 is akkor melyik lenne a jobb választás?
HP 6b08eh 6755G2
HP 6150sl 6770MJátszanék még mindig de csak cod4 és League of Legends ebből annyi az elvárás, hogy cod4ben 125 fps meglegyen stabilan. szóval?
Illetve, hogy van olyan megbízható ez a 2 fajta mint mondjuk a lenovo y570, mind alkatrészekben, mennyire vannak összerakva, mind hűtésben stb ilyenek
És legutolsó sorba, hogy tudja-e hozni azt a szintet mint a lenovo? Mármint hogy vannak e körülbelül egyszinten? Köszi!
Üdv: Zsolti
LG Nexus™ 4
-
-
darvak
senior tag
válasz napoleon2323 #41864 üzenetére
Azt elfelejtettem említeni, h a sims3-mat kb. medium beállításon viszi(k).
(#41872) ratkaics Csak sajna nem 900$ Nm!
[ Szerkesztve ]
-
-
phobeus
aktív tag
válasz Pocok256 #41869 üzenetére
Nekem csak az 5 alapmapon kell, hogy vigye ezek : backlot crash strike city crossfire. Ezek multiplayer mapok, csak azt játszom csak promodban. Ha biztos, hogy megy 125 fpssel akkor inkább ezt venném mint a lenovo-t. Illetve remélem, hogy ennek is van olyan jó az anyaghasználata, nem esik szét és nem forr fel
LG Nexus™ 4
-
HornedReaper
senior tag
Tudtok olyan laptopról, ami úgy is elmegy a tápjával, hogy ki van véve belőle az akksi?
(csak akkor raknám be, ha úton vagyok, így az akksi élettartama is alig csökkenne)Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
legenda
válasz HornedReaper #41876 üzenetére
szinte minden noti megy úgy, de mostanság már az akkumulátorokat és a töltési technológiákat sem kell félteni!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
urdug
aktív tag
válasz HornedReaper #41876 üzenetére
Mindegyik.
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
Pocok256
veterán
válasz phobeus #41875 üzenetére
Na megnéztem a Cod 4 et valamiért 40 fps fölé nem akar menni de a procit ilyen 40% on használja a vidkarikat is 50% on ez nem pro mod hanem beépitett survivalnál néztem. Nem tudom miért nem hajtja ki 100% on a hardvereket Mintha valami beépített korlát lenne :/
szasanyi és AMD POWER tesztet lehet nézni de nagyon jól tudjátok, hogy menyni múlik az aktuális drivertől és az aktuális captol és még akkor a játék patch verziójáról még nem is beszéltünk ég és föld különbségek lehetnek :/ Ez igazából a DG hátránya nem nagyon lehet stabilan kimérni egyik nap csak 30 fps másik nap másik driverrel és pathcel 60 fps :/
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
RaiDan
csendes tag
Pont a héten akartam megvenni... Két hónap alatt majdnem 30.000 Ft-ot drágult!!!
Akkor marad a HP Pavilion dv6-6b08eh
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz RaiDan #41888 üzenetére
Múlt héten még 209K volt
MOD: AKKOR az AMD 6520g vs 6540G2.
Ugye benchmarkba is erősebb a 6540G2, de azt most hagyjuk.
Na ezt skubizzátok (házon belül, mint oly sokszor) :
alul játékok 6520g-re
játékok 6540g2-re ami a 6470m+6520g[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz darvak #41891 üzenetére
Meg mikor megjelent, akkor az i3-2310m-es verziót már 190k alatt is meg lehetett venni.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Borote
addikt
válasz RaiDan #41888 üzenetére
Szomorú... Notebook-hu-n még 210-be kerül
(#41896) rizso: 170-180k körül indult
A G6-os témára meg inkább csöndben maradok
[ Szerkesztve ]
-
phobeus
aktív tag
válasz Pocok256 #41884 üzenetére
van két patch is 1.6 meg 1.6-1.7, ezeket érdemes felrakni, meg azért mondtam promodot, mert abban rengeteg grafikai beállitást változtattak. Nincsenek ilyen szállingó szemetek a levegőben, meg le van egyszerűsitve kicsit minden. Érdemes felrakni mindent, hogy lássad hogy is megy valójában
Az meg hogy miért nem használja ki a hardvereket fogalmam sincs. cg_drawfps 1, com_maxfps 125. Meg menüben engedélyezd, hogy le lehessen húzni a console-t. Illetve ha nem találod akkor shift+ctrl+0 és beirod, hogy cg_enableconsole 1
Szólj ha megvan
LG Nexus™ 4
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- 983 Eladó Lenovo loq IPS 144Hz RTX 3050 6GB i5 12450HX/12 GB DDR5 ram Közel 4 év biztosítással
- Lenovo T460 LAPTOP! FULL HD IPS / Core i5-6300U / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
- Lenovo X260, i5-6300u, 8Gb RAM, 256Gb SSD, 12,5" HD, jó akku.
- MacBook Retina kijelzős, 12 , rosegold, 2017-es modell
- Lenovo IdeaPad 500S-14ISK Laptop Bontott alkatrészek olcsón eladók.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest